Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte Mgr.CAREY GRATULUJEM si jednicka a tie stresy co sme s tebou prezivali sme ti verili tak vsetko najlepsie a nech sa ti v zivote dari ,HELUS ty ma vzdy tak rozosmejes no ja by som vedla zas odhadnut kg podla brucha pozadie mam vyborne hi hi ,JESSICAL tak teraz sa pusti do toho chudnutia z odhodlanim a prekvap dceru na vianoce ked pride poznam zenu z mojho okolia ta teraz dala za 3 mesiace dole 20kg takze da sa to ked clovek chce ,JA som si rano dala vlocky tie zarabane vo vode v sacku z lidla z bananom vieeem nemala som potom cuketovu polievku kremovu 1 banan a na veceru zas cuketovu polievku jaj zajtra bielkoviny ani neviem od radosti co by som si dala taky vyber mam asi syr a rajciny ale aj spenat by som si dala s vajickami a v slanej palacinke no uvudim zajtra tak pekny den doschudnutia musketierky

sempiternal

Ahojte :)
pridávam sa k vám. Momentálne vážim 66 kg, meriam 170 cm. Cieľ mám 60 čo je váha ktorú som mala predtým ako som pribrala.Potom pomaly na 55 to bude asi už tažšie :) Zatiaľ som upravila stravu: žiadne biele pečivo a celozrnné len minimálne, ked mam veľmi chuť na sladké dám si napr. horalku ale len do obeda. Nesladím čaje, pijem čistú vodu s citrónom. Po 6 tej večer nejem. Pridala som aj viac pohybu: striedam korčule, skákanie cez švihadlo, dlhé prechádzky, plávanie. Neskôr chcem pridať fitko. Tak uvidíme ako to pôjde :) Potrebujem podporu nech to zvládam ľahšie :)

Helus

ahojte kamosky.
CAREY GRATULUJEM,JA SOM VEDELA ZE TO DOTIAHNES DO KONCA,SI SIKULKA.Baby ja som ako mechom prastena,pijem kavicku+ zeleny cajik,a ranajky budu jablko+cerveny melon.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

JessicaI

Ahojte dievcata.

Carey gratulujem. Oddychnes si od stresov a zivot bude hned krajsi. Aj kilecka pojdu lahsie dole.

Ja som dnes odprevadila dceru na letisko a teraz cakam na skype kedy zavola z Anglicka. Uz aby bol december a bola uz znovu s nami doma.

Dnes som si dopriala aj trochu sladkeho ale potom som si dala prechadzku takze hadam to bude vpohode.

Majte sa pekne musketierky... doschudnutia.

carey

Light88 dakujem velmi pekne, boli sme s rodicmi na veceri a pred chvilou som driemala uz, tak idem do sprchy a rovno aj spat. Pekny vecer vsetkym a dobru noc :)

LIGHT 88

CAREY GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM = OSLAV TO PORIADNEEEEEEEE

carey

Baby tak konecne po rokoch studia som dosiahla titul Mgr., pracu som obhajila na A-cko co je uplne ze super :)) mam velku radost

metracek

ahojte,dnes rano nektarinka banan,obed spagety bolonske,a na vecer kolac som piekla nech si manzel pochuti na tej mojej diete a priberie hi hi ja si dam vecer 2kusky ale on doma neodola celemu plechu ,JESSICAL drzim ti palceky dotiahni to tentoraz do uspesneho konca mne sa teraz bude tazsie chudnut lebo uz vela nemusim zhadzovat ale musim to dat lebo chcem aby sa naplnilo porekadlo KTO SA SMEJE NAPOSLEDY TEN SA SMEJE NAJLEPSIE takze potom bude to nase hi hi ,MAJKA ty ale vypijes vody to ja nedam ale aspon sa snazim 2litre oproti tomu co som vypila kedysi tak 2dcl je to na mna super,LAIGHT len sa drzme idem dat aspon par zhybov a hajde do prace ozaj ste sa odvazili na zaciatku ja ano a budem informovat vzdy po vodnom dni tak doschudnutia

Helus

ahojte musketierky,ja som dnes uz znormalizovana,dobre som sa vyspala,inac robim v obchode za pultom,tak sa naskacem.Dnes rano slivky a teraz este jablko,a pijem kavu+zeleny cajik.Obed budu cestoviny s opekanou cuketou+ paradajky,a vecera bude gastanovy jazycek,mal by byt bezlepkovy,podla zlozenia,len bez tej slahacky,ta je umela,a nerobi mi dobre.Zajtra ovozelo,uz mam melon kupeny.DOSCHUDNUTIA KOCKY.