pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
CAREY jasne ze to nie je jednoduche ale nevidim problem ze chces niekde ist napriklad na hory ,vylety vzdy sa da stravo stravovat cerealne pecivo ,cestovinka aj masko zo zeleninkou kludne aj kolacik len nie pol plechu aj zmrzlinku a teraz v lete sama zelenina treba sa len rozhodnut a ist do toho ked to zacnes a budes mat vysledky tak ten pocit je hodny titulu ja som ten pocit zazila tak si este tyzden oddychni a potom sa rozhodni nezostan na pol ceste dievcata akurat obedujem ten syr rajciny a uhorky no uzasne este ze chudnem lebo by som to za knedlu nevymenila a este trocha zacvicim a hajde do prace tak doschudnutia
Baby ja sa neviem nastartovat na chudnutie, ako aj by som chcela ale na druhej strane je leto a teraz mam konecne trosku casu tak chcem ist aj tam aj tam a clovek si potom vzdy nieco da, vacsinou nezdrave. Viem je to o pevnej voli, ktoru ja nemam, no asi musi prist nejaky impulz aby som sa nastartovala, ale rozmyslam o tom vodnom dni ze to skusim aj ja.
ahojte ,ja dnes rano 1 a pol banana dam si este na obed cuketovu polievku to namiesto vyvaru a pol cerealneho bochnika maleho a vyborny syr z kauflandu ovci zincicovy za 0,49 teraz akcia je genialny a k tomu nakrajam rajciny a uhorku no aky dobry rychly obed a do prace to iste len bez polievky na zajtra som uvarila brokolicovu polievku a budem mat dusenu brokolicu na cibulke a ryzu zeleninku zo zahradky ,HELUS ty a zhresit ved ty mas disciplinu co ti mozeme vsetky zavidiet ,SEMPITERNAL vitaj medzi musketierkami ,CAREY len si to oslav zasluzis si a nezabudni ze chces chudnut uz mas na to cas ,JESSICAL drz sa ty to dokazes len to chce pevnu volu,ozaj ja som dnes chcela zas ist sa vazit no ale odolala som to je horsie ako odolat sladkosti ale neviem co som tam chcela vidiet po 4 dni no nic vazenie az po vodnom dni musim si to napisat do kalendara kedy to vychadza tak doschudnutia musketierky
Ahojte musketierky.
Lepok aj ja som celiaticka+ laktoza,a ja na ranajky jedavam ovocie dnes slivky susenne+ 2 jablka.A obed budem mat pangasa+ dusenu zeleninku+burizovovy chlebik papundekel.Teraz pijem kavu+ zeleny cajik.
Dievčatá,sem z radou čo jesť na raňajky,keď chlieb a pečivo nie,taktiež mlieko a mliečne výrobky nemôžem....
Ahojte kočky, ja mám za sebou rannú kávičku a pomaly si chrumkám melon. Včera som varila rodinke plnenú papriku, strašne ju majú radi. Ja som si z nej tiež do roboty zobrala.Dnes delenú poruším, lebo je v paprike aj mäsko.Raz môžem aj porušiť.Večer si spravím rajčinkový šalátik. Doschudnutia.....
Baby dakujem vam este raz :) ja si teraz trosku uzivam, s priatelom dobiehame hihi dnes ideme asi na drink do mesta to oslavit a zajtra ideme na Saharu aj s kamosmi.
Vcera som si poslala zivotopis a budem dalej pozerat pracovne ponuky, snad sa nieco podari. Priatel mi kupil belgicke pralinky a dostali sme take krasne hrnceky do nasho bytiku, jaaj tesim sa na spolocne byvanie :)
Sempiternal drzim palce, zatial robis vsetko spravne, takze pomaly by sa ti to malo podarit :)
Sempiternal vitam ta medzi nami dievcatami.baby ja uz nemam taku pevnu volu,ako predtym,mala som 2 parky v praci,boola som velmi hladna,take surove nevarene.Doschudnutia kocky.
Ahojte dievcata,
ja som dnes zjedla dost kaloricke jedla. Bola som s mamou na navsteve u tety a tam sa neda povedat nie. Teraz na vecer jem len rajcinky a pijem vodu.
Sempiternal vitaj a drzim paste nech zdravo dosiahnes svoj ciel.
Zajtra sa chystam vykopat zemiaky takze pohybu bude dost.
Metracek aj ja som na to myslela, ze by som mohla prekvapit avsak nechem to slubovat pretoze neviem ci by som nesklamala. Uz radsej ziadne sluby ale dufam, ze budu ciny.
Drzte sa... chudneme.:-)
ahojte kamosky = vitaj SEMPITERNAL = tak do toho bojujme vsetci spolu.Dobre to mas nastavene. Tak ja dnes doobeda ovocny salat=melon ,nektarinka ,jabko.Potom som mala hlad tak som si dala este polystyren sojovo ryzovy.Na obed= dusena zelenina a paradajkova polievka a teraz si varim kukuricu a este kaficko bude.Jaj HELUS ozaj skoro by som zabudla = kupila som dnes ten chlebik bezlepkovy so slnecnicou tak cisty mi nechuti ale som si dala navrch tekvicovu natierku = tak super,a vyskusam nabuduce si urobit hrianku ,ale 2evry a 30centou tak dost ,ale co uz vsetko dnes drahee....mniam uz mi vonia kukurica po celom byte..hihi PAAA