pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte dievcata,
Maoam ja viem ako si to asi myslela.
Ja som si tiez povedala, ze keby som bola v mladosti so sebou spokojna a nevymyslala s dietami len preto, ze som mala trosku brusko tak by som mozno nebola v styridsiatke s takou velkou nadvahou.
Vzdy som chcela rychlo schudnut a aj sa mi to zopar krat podarilo ale potom som to nabrala spat aj s urokom ked som sa nekontrolovala v jedeni.
Clovek by si mal naozaj vazit to co ma aj ked to nieje uplne podla predstav, pretoze az ked neskor o to pride az vtedy zisti co vlastne stratil.
Ja som teraz tiez pochopila, ze chudnut sa da aj pomalsie a mozno to potom nenaberiem naspat.
ahojte,ja dnes pol bananu a broskynu,brokolicovu polievku a leco so zemiakmi,no MOAM nesuhlasim s tebou co sa tyka tych kileciek ked si ich clovek naberie na seba neurekom bud je stastny ze je baculaty alebo ho to stve a chce s tym nieco robit a ked robit tak poriadne lebo chudnut cely zivot a jest piate cez deviate nema ziadny vyznam a clovek je casom na smiech ked hovori o chudnuti porozmyslajte o tom s pribudajucimi kilami sa horsi aj zdravotny stav ja pokracujem dalej v 90 dnovke a bez prehreskov lebo len tak nieco dosiahnem a podstatne je ze to chcem dokazat sama pre seba a byt inspiraciou pre ine zeny doschudnutia musketierky
Jeeeej MAOAM az si ma dojala ako si to kraaaasne napiisala = a to je cista pravda,napr. ja som sa tiez uz s niecim zmierila ,ale je toho dost = co uz, zivot ide dalej...
Carey, ako prve ti chcem pogratulovat k uspesnemu ukonceniu VS :-). Ako vidim, zvladla si to za A, ale sudiac podla tvojich stresov a paniky pred tym...ehm, myslim, ze by si si z toho nieco mala vziat :D, fakt, ze prehanas (neber to v zlom, len ako tip do buducna), lebo ako sama vidis, koncentrovala si sa vylucne na to, vyslo to vyborne, ale podla reci by si clovek myslel, ze ledva prelezies :DD.
Co sa chudnutia tyka - mozno by si mohla akceptovat stav ci fakt, ze proste nie si ten typ. Ono morit sa cely zvysny zivot dietami a sportom, ked to raz v cloveku nie je, je strasne frustrujuce, mozes si dodrbat aj zvysne veci a v 30tke, 35ke, 40tke budes mat o 20kg viac ako dnes.
Niekedy sa treba zmierit s vecami takymi, ake su. Nikto nema vsetko a su veci,ktore ziskame jedine ked potime krv a na konci sme vyhoreni a to NEMA VYZNAM.
Vsak mas VSETKO, co si mlada baba moze priat - si mlada, si pekna, mas milujuceho totalne obetaveho priatela, mas ukoncenu VS, si Mgr. za A, on ma byt, do ktoreho sa ides nastahovat, najdes si pracu... a to absolutne naj-naj-najhlavnejsie: SI ZDRAVA. Uplne.
Takze si toho VAZ, moja. Moja rada do zivota a bud si vedoma toho, co mas a nefnukaj. Zi.
JESSICAL ano podobame sa hihi a z toho kolacika mam este teraz dobry pocit... :-)
Dobre ranko a krasny vikend prajem vsetkym spoluchudnucim babenkam a musketierkam .No tak kavicka uz vypita aj narobeny cajik.Na ranajky budu slivky desiata slivky obed ryza a tofu syr+calamada ,olivovo zeleninovy bujon s chlebikom aj na veceru si to narobim ze bude taky odlahceny den..dufam ze to dodrzim.A na zajtra chystam slivkovy kolac s posypkou = mniam to preto lebo je 3den 90tky,a na obed cestovinu len tak cistu budem jest hihi co navarim pre rodinu do polievky a ja si to dam ako hlavne jedlo,posypem petrzlenovou vnatkou a je to.A chcem vyskusat slivky so stipkou soli ze bez cukru= STERILIZOVATrobily ste niekto ? PAAAA
LIGHT 88 ty sa tak podobas na mna:-)
Neboj ten orechovy Ti padne na uzitok. Co tvoje telo pyta to aj spaly... ked toho nebude prilis.
Aj ja som mala vcera zakusok a lokse. Teta by ma ani domov nepustila keby som si nedala. Mne to vsak vobec nevadilo, ze ma tolko nukala ved nechcem drzat prisnu dietu takze trochu raz za cas mozem.
AHOJTEE BABY = tak ja dnes rano kavicka + voda potom som si pripravila do prace ten bezlepkovy chlieb a som ho natrela avokadom len tak cisty bez prichute a mi velmi chutil aj koleg. som dala ochutnat tak im to chutilo tiez,potom som si dala nektarinku a na obed brokolicovu polievku a hovedzie dusene so zeleninovym salatom, ale som zhresila lebo som bola na nejakej akcii a som si dala ku kavicke cisto orechovyy kolac =vela plnky a cesto som nechala,a na veceru biely jogurt a nektarinku a nechcela som to tu napisat ale co mam z toho ze budem klamat = este jeden ten orechovy bez cesta(zabalili mi ho = no co uz hihi)ale citim sa perfektne bo som sa aj fajn poprechadzala...PAAAA
metracek viem ze to ide, raz som to uz zvladla ked som mala 59kg pred 2 rokmi, viem ze to ide, u mna treba hlavne cvicit a cely zivot sa pozerat na to co zjem. Len v mojej hlave je teraz nejaky chaus, musim na to prist sama... inak dakujem za povzbudenie :)
baby pekny vikend vam prajem, ja tu teraz nebudem, pridem az v nedelu tak si vas precitam, doschudnutia :)
Ahojte dievcata,
Helus surove parky nejedz. Nieje to zdrave. Mozes dostat pasovnicu. Myslim, ze by ju nikto nechcel mat ani ked by jej mal z coho ponuknut.
Carey zacinas dobre.. priatel, skola, bytik...teraz praca. Dufam, ze tu Tvoju vytuzenu pracu co najskor najdes. Potom si budes pokojne nazivat a chudnutie pojde samo ked nebude stres.
Vitam medzi nami Lepok.
Drzim paste... doschudnutia.