pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Metracek tam sme boli,kde maju ten chlebik,a pytala som sa casnika tak rascovy a obsahuje lepku vela,jeho zena je celiaticka 1x ho jedla,a nic,a potom si dala a hnacky a bolesti,tak ja neskusam,lebo by sa to zle skoncilo pre mna,mam svoj styl,a ten nepopustim,neoplati sa mi hazardovat so zdravim,len ja si to odnesiem.dievcata doschudnutia a dobru nocku prajemvsetkym.
Ahojte musketierky,
som zo seba prekvapena ako mi nejde na chut sladke. Dnes u nas frcali horalky a ja nic. Vobec ma nelakali.
Rano som si dala 2ks broskyne, ktore zostali po vcerajsom zavarani a potom asi o hodinku tmavy clieb s ramou, sunkou, paprikou a rajcinami. Na obed bola penena krkovicka so zemiakmi a zeleninovym salatom. Neskor som zjedla zemiakovu kasu zo vcera a rybu s vacijkom. Vecer som zistila ze som od pol piatej nic nejedla len pivecko male bolo a tak som si dala rajcinky.
Musim vam napisat, ze tie dve cokolady o ktorych som vam kedysi pisala,ze mam schovane su este stale tam a zatial ma vobec nelakaju.
Majte sa pekne musketierky a prajem pekny tyzden.
ahojte,tak ja som nakoniec na veceru tie palacinky zo spenatom ani nezjedla ani sladke som nemala ale odrezala som so 10dkg z toho syra viem nemal byt ale nech sa nepokazi a zeleninovy salat som mala sladkokysly a trosku pocvicila ale ty necvic LAIGHT ked mas problemy to nestoji za to staci ti uprava stravy jaaaaj strudla makovovisnova to aka mnamka dala by som si ja mam doma jablcka asi urobim tiez strudlu HELUS si nebola v tej pivarni co tam maju ten chlebik co ti pasuje viem ze ked ty jes podla normy tak jes dobre ved ty vela toho ani nemozes tak len si daj co ti pasuje a je ti z toho dobre na zaludok ty si kocka a velmi prijemna zenska tak doschudnutia musketierky
Ahojte musketierky,ja som dnes mala oddychovy den,a jedlo v ramci normy,a boli sme navecer v pivarni,ja som mala kavicku+vincu.Doschudnutia musketierky.
AHOJTE MUSKETIERKY = ja dnes slivky ,cestovina a mala som este mrazenu makovovisnovu strudlu tak sup s nou do truby = vyyyborna,takze slivkovy som nerobila asi na dalsi 3den 90tky.Zavaram slivky.A s cvicenim koncim zase ma seklo na inom mieste dole v krizoch takze si musim davat bacha, robim pomaly...Tak sa majte kraasne pekny zvysok nedele prajem .PAA
ahojte tak nakonec palacinky 3 plnene spenatom a polievka slepacia s rezancami na vecer 2 palacinky so spenatom tak a pekna nedla za mnou som prejedena vobec nepocitujem hlad prave naopak este pocvicim a zajtra ovocie a zelenina mam melon maliny nektarinky rajciny papriku uhorky no jedla az az tak doschudnutia musketierky
ahojte,rano banan a nektarinka no a cestoviny so spenatom alebo v palacinke a ostatny rezne tazka nedela HELUS ty si daj tu rybu s priatelom zasluzis si ked si stale v praci a teraz mate chvilku pre seba ved ty mas pri tej celeakii obmedzeni az az rano ma zas pokusala vaha ale som odolala az po vodnom dni tak doschudnutia musketierky
Ahojte musketierky,ja som prave vstala a pijem kavicku+ cajicek.Ranajky budu hrusky,a jablka.DOSCHUDNUTIA A PEKNU NEDELU VAM PRAJEM.
Ahojte musketierky MOJE.Ja som uz doma z prace zajtra vooolno hura.Dnes som mala ranajky nektarinky,obed grilovane zemiaky a zeleninka.Teraz som dojedla to iste a vypila kavicku+ zelenny cajik.Baby zajtra neviem co budem jest priatel chce ist do zahradky grilovat spekacky+ rybu,a ked poviem ze mam jest cestoviny,tak bude nasraty.vzdy mi vravi,ze mam jest normalne,a nie vymyslat,tak zajtra porusim.Inac ja sa stale zdravo stravujem,takze uplne presne nejdem podla 90 dnovky,snazim sa spravne kombinovat.Prajem vam pekny vikendik,a DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ja som to pochopila ako vseobecne.....co sa nejedna len o chudnuti......a ja samozrejme idem dalej v 90tke aj ked s mensimi prehreskami....