pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte,ALICA ma stravovanie na jednotku,keby som tak jedla som jak lan je to len a len o tom co jeme ked sa zdravujem striedmo vaha ide hore ked zjem vsetko na co mam chut vaha hore a to cvicenie ked to nejde tak to nejde staci iba upravit stravu ale poviem vam je to obrovske sebazaprenie uz neviem ci to tak dam ked mam kilecka dole ale som pribrata na bruchu a v rifloch napraskana takze musim pokracovat v chudnuti dcera drzi tu 90 dnovku a mna uz nebavi ale musim uz som myslela ze prejdem len na daku mesacnu dietu taku co pisu na nete ale neviem chcem tych 5kg dat dole ale to uz pojde tazko jaj ako rychlo schudnut a nic si neodopierat HI HI tak sa drzme dalej dievcata a nech nam tie kilecka ubudaju
ahojte, som tu nebola par dni, mala som vybavovacky a potom s priatelom som bola a vecer ked som prisla isla som hned spat, toto pocasie je deprimujuce. Dnes budem na ovoci a zeleninke lebo vcera mi nejak nebolo dobre.
Maoam dakujem za tvoj prispevok, mas vo vsetkom pravdu, je to tak ako hovoris co sa chudnutia tyka a dakujem za gratuluciu :)
Jessical, Light88 prajem skore uzdravenie. Alica30 super taka vaha :).
Ahojte dievcata,
Alicka gratulujem. Ako pekne Ti to ide dole. len tak dalej. Drzim paste.
Ja som prestala cvicit a bok mastim mastickou z pagastana konskeho.
V piatok mam volno v praci tak sa doma pocas styroch dni volna hadam dam doporiadku.
Doschudnutia musketierky.
ahojte kocky,vidim ze je lu lazaret,seknutia su neprijemne,a velmi bolestive,tak sa dajte doporiadku,a doschudnutia.Ja som dnes mala bezlepkovu pizzu,priatelovi som piekla,a mam doma len bezlepkovu muku,tak som zvedava na jeho reakciu,pochutila som si,a zajtra mam na obed zeleninonu polievku,taku hustu.
Dlho som tu nebola :)
R: 2 strudle tvarohove a jogurt
O: kopcej rizota s lososa a celozrnnej ruze, pol grepu
Ol: 3 chlebiky ryzove s cokopolevou
V: nizkotucny tvaroh ovocny (94kcal/120g)
Vaha 57kg! Jupiiii
Dobre rano dievcata,
mna ten bok boli a boli.. uz mi to ide az do chrbata. Pijem Ibalgin a dufam,ze sa to upokoji. Citim to ako privrete. Ako keby som to mala v klietoch. To som si ale dala... tak skoro cvivit veru nebudem.
ahojte kocky,ja som dnes namiesto ovo-zelu mala na obed zemiakovy privarok,priatelovi som varila,tak som si dala aj ja.LIGHT daj si teplu kupel,hadam sa ti uvolni svalstvo.TAK DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
AHOJTE = nie uz nebudem cvicit ,nakupila som si morsku sol viac druhov na uvolnenie svalstva a relax = tak sup do vane.PA
Dobre rano dievcata,
vcera som asi cvicila viac ako som mala. Dnes sa citim hrozne. Na vahe mam viac. Citim sa tazka a dost ma boli pod rebrami v predu. Hlavne v lavej casti. Mam to ako dobre uderene. Takze dnes urcite bez cvicenia.
Drzte sa musketierky... vela uspechov v chudnuti.
HELUS ja som si myslela ze ked ty vtedy nebolo zle z toho chlebika ze by si ho jedavala ale ty si najlepsie rozumies mas pravdu tie bolesti nestoja za to ale keby ti z neho nebolo zle tod dilema ale skus sa toho majitela opytat ci ta jeho zena nema nejaky dobry recept na dobre pecivo alebo chlieb pre celatikov JESSICAL drz sa ale raz pride aj na tie 2 skovane sladkosti ale zivot je aj o tom predsa sa z toho nezblaznis ide o celodenne zdrave stravovanie a neprejedanie sa tak sa drzime dievcata doschudnutia