pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte pekny vikend vam prajem spoluchudnuce MUSKETIERKY.Ten bezlepkovy chlebik mi uz po druhy kraat nechutil...nemohla som ho prehltnut.Tento tyzden som si uplne poprehadzovala dni 90tky = tak neviem ci je to dobre vobec mi nesadli obedy v jedalni,na buduci tyzden to iste a z domu si nemienim nosit to sa velmi zdrziavam aj v praci musim prec z dielne aspon vypadnut cez obed lebo je tam smrad = lepidla.Takzeaspon uvidim ako to funguje ,ale vodny den dodrzim to mi vychadza 16september.PAAAA
Ahojte kocky,ja som mala chut na mak,tak som si spravila bezlepkove cestoviny s makom,a tak mi je zle,aj hnacku som uz mala,tak to so mi vypomstilo,strasne to moje travenie.
Ahojte musketierky.Vsetkym vam prajem skore uzdravenie.Ja idem dnes doma na 15 minut na rotoped,treba mi pohyb,a trochu brusakov pocvicit.
Carey drzim palceky,nech si cim skorej najdes pracu,
Light my sme rovnake skupiny A tak ,ja som mala stravovanie podla skupin,a citila som sa taka lahka.Pekny zvysok dna vam prajem a DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahoj Carey niekde som citala o tej chorobe co si pisala, ze ma kamaratka ...taketo nieco: Dobrou správou je, že embargo na obľúbené potraviny sa dá občas obísť. Stačí, ak si chýbajúcu hladinu potrebného enzýmu doplníte špeciálnym výživovým doplnkom (Daosin) tesne pred zakázaným jedlom.
Ak o tom este nevie nech to vyskusa.
Carey a co si vystudovala? Aka by mala byt tvoja praca?
Ked budes pisat ziadosti a zivotopisy je dobre ak sa to bude dat ist sa tam o pracu popitat aj osobne. Pokus sa zistit kto v tvojom okoli robi v nejakej firme kde by sa Ti pacilo pracovat a skus poslat ziadost cez tu osobu. Aj u nas beru do prace skor tych co sa za nich niekto z firmy prihovori a da odporucenie.
Jazyk ako anglictina je v dnesnej dobe dost dovlezity preto sa pokus naucit hlavne komunikovat a to tak, ze budes pozerat filmi a citat knizky v tom jazyku. Ty to zvladnes ... ved si sikulka Mgr.
Ja sa pokusim pomoct najst robbotu dcere ktora v decembri pride domov a od januara by chcela ist do prace. O studiu na VS uz nechce ani pocut.
Pekny sviatocny den prajem.
ahojte dievcata,ale vas to cvicenie zobralo tak sa len vyliecte ja varim sosovicovu polievku na sladko kyslo a leco bude aj na zajtra ,CAREY nezufaj v dnesnej dobe to s pracou nieje take jednoduche treba len ziadosti rozposielat a cakat prajem ti nech sa ti pracu podari najst a zatial sa uc tie jazyky aspon si vyplnis volny cas a spravis nieco uzitocne pre seba pri uceni vymen napolitanku a podobne sladkosti za zeleninu a ovocie tak doschudnutia musketierky
Ahojte, baby som rada ze vam je uz trosku lepsie.
Ja som bola vcera vonku s kamoskou a ze kam pojdeme niekam sadnut na cajik alebo tak sa najest a ona ze nemoze skoro nic jest, ze jej zistila ze histamin jej skodi a ten je skoro vsade, no tak sme aj skoncili. Strasne schudla aj viac ako 10kg lebo nemoze skoro nic jest, chuda mi aj vravela ze by rada pribrala, vsetko je jej velke, celu skrinu musi menit, ale ze inak nemoze, lebo po vsetkom ju boli brucho, to ma vysku asi ako ja 174cm a teraz ma okolo 55kg. Fakt je ze clovek ked nie je zdravy, vsetko ostatne ide bokom.
Ja mam teraz odlahcene dni, lebo som sa uz necitila dobre, tak skor ovocie, zeleninka, cottage... ale mam nervy lebo robotu si neviem najst, vsade chcu aktivne jazyk a ja na to nie som, ale ucim sa doma ako to len ide.
Ahojte ... JESSICAL ja som si robila kupele s morskou solou a teraz mam naplaste tak dufam ,ze budem zajtra fit :) na ranajky som mala avokado s raznym chlebikom...teraz nektarinku...na obed si robim cestoviny s tvarohom ... vecer este neviem ,dnes mozem kolac..este sa rozhodnem ,tak pa.
Ahojte dievcata,
dakujem za prianie skoreho uzdravenia.
Dnes je to o nieco lepsie. Trochu ma to este pobolieva ale uz je to o dost lepsie. Dufam, ze do konca tyzdna budem vporiadku. Natieram to s gelom Ibalgin.
Drzte sa dievata... do schudnutia.
Ahojte baby = DAKUJEM VSETKYM co nam praju skore uzdravenie . SKUSTE stravu podla krvnych skupin = ja som niektore jedla vyradila z ktorych priberam podla KRV.SKUP.Su tam urcene jedla ktore su liecive,potom ktore mozeme a tie co nam skodia posobia ako jed na organizmus = ja uz viem ze zemiaky,huby ,kapustu ,paradajky ,papriku,banany.... uz NIE.Dnes som si kupila razny chlebik kvaskovy,tofu zeleninove,arasidove maslo,avokada tak na zajtra .Vcera som zpapkala 4 PAAARKY s maakkyym chrumkavyym chlebikom a vela horcice to milujeeem,potom som este na ten chlebik natrela MASLO,ktore som nemala od polovice aprila co som zacala 90tku = a viete ze som sa uplne ukludnila a preto dnes takyy ZDRAVYY NAAKUP = IDE SA DALEEEJ = DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY = A UZ MI JE LEPSIE HIHI = PAAAAA
Ahojte kocky,ja si musim dat aspon 2 dni,odlahcenu stravu,len ovocie+ zeleninove polievky,mam nejake brucho nafuknute,z ryze,kuracieho masa,a burizonovych chlebikov.To som teraz jedla od zaciatku tyzdna,a obmedzit kavu.Vam prajem zajtra pekny den,ja mam pracovny.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.