pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte muskrtierky ja prave pijem kavicku+ zelenny cajik.A idem si spravit na ranajky smothie kivi+banan mam taky receptik.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahojte ak ides so mnou METRACEK tak dnes mame ovocny den,ale tak ako chces = len zdravo sa stravovat,ja uz si tie dni pletiem tiez musim pozerat do poznamok...hihi ,lebo si tie dni prehadzujem krizom krazom tak a vaha mi stoji.MAJTE SA PA MUSKETIERKY
Ahooj Metracek som rada ze si napisala.Inac ani ja nedrzim 90 dnovku,zdravo sa stravujem,sladkosti ziadne,len to cvicenie je kamen urazu u mna.Doschudnutia musketierky.
ahojte mala som som take nemile povinnosti ale uz som doma akurat som prisla a si vas citam ja byt celiaticka tak som chuda jak prst lebo mne by chlebik chybal no ale co zdravie je na prvom meste HELUS aj mojej dcere byvalo z maku velmi zle ale kedze ho tak velmi lubi tak uz si asi organizmus zvykol uz je pre nu stravitelny ja som 90 dnovku musela prerusit proste sa mi teraz nedalo ale od zajtra dako budem pokracovat ak aj nie na ostro ale musim sa zacat zdravo stravovat zajtra sa odvazim a pokracujem ved tie kila dako do vianoc zhodim zajtra navarim cuketovu polievku a par placiek bude zdravy obed dievcata kupila som si cierne sako 42 super nie a rifle 32 inac nosim 31 ale boli posledne za 8 eur tak som si ich vzala a k nim opasok tak mam aspon zas pekne nove oblecenie ja budem musiet kuknut do pisanky aky den vobec mam ale skusim ist bez 90 dnovky a len zdravo varit a tiez sa chcem v praci stravovat masko a zeleninka zajtra sa musim odvazit nech viem na com som tak doschudnutia musketierky
Ahoj Lepok ja som celiaticka od marca tohto roku.Ja cestoviny velmi malo 3x do mesiaca.Ja skorej ryzu,uz budem mat oci sikme.A ja mam 68-69 kil,a odkedy mam zistenu celiakiu,tak som nic neschudla,som zaujimavy pripad.A mam zakaznicku,co ma tak isto celi,a vazi asi 120 kil.Kocky dnes som robila rozky doma,celkom jedle,tak som mala na obed prazenicu,a hajde do prace,dnes mam neskorsi nastup.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY. METRACEK KDESI????????????????????
Zdravím Vás dievčata.
Jessical dík za privítanie-Helus ja som čerstva celiatička a tak to ešte nemám tak vymakané ako ty,ale ovocie som skúšala na raňajky a to mi na žalúdok nie je zrovna najlepšie.
Zaujímavé je,že celiatici sú chudý a ja som naopak pribrala a tak potrebujem dať dole cca 8kg a tak som z toho na nervy.
Dnes na obed grilované kuracie prsia a k tomu hodne zeleninového šalátu bez prílohy - prílohy som vysadila,len cestovina / u mna bezlepková /tak dva razy do týždňa, Olovrant tvaroh s ananásom a večera ako obed.
ahojte musketierky ja som tu ani vcera nebola,taka som prisla z prace unavena,ze som hned po sprche padla do postele.Dnes idem od 10-22 tak si vas precitam.
Light tie chleby mi vobec nechutia,tak ich nejem,ale zajtra idem skusit receptik na rohliky,tak som zvedava.teraz mam bezlepkove knakkebroty ale tie su strasne draha 15 platkov stoji 4 euri,tie su sice lepsie,ale zbankrotujem pri tej cene,tak len obcas.Dnes mam na obed ryzoto+ cviklovy salat.Musketierky pekny vikend vam prajem,ja letim pracovat paaaaaaaaaaaa.
ano vydaril sa,tak sa majte kraasne PAAA zajtra budem mat ovocie zeleninu..
ahojte dnes som tu sama kamosky moje,ale mi to nevadi,ja s tu moju chrbticu radsej doma si pomaly porabam co mi treba = teraz papam cestoviny ...a kolac uz je v trube,so spaldovou a polohrubou mukou a s trstinovym cukrom ,slivky a na vrchu posypka = normalne maslo a olivovy olej ,takze zdravy kolacik hihi... potom napisem ci sa vydaril..paaaaa
a dnes cestoviny s tvarohom a teraz kavicka cajik potom slivky,tie cestoviny na obed no a na vecer asi urobim ten kolac s posypkou ,idem varit aj slivkovy lekvar.PA