Kamarátka na chudnutie

Ktovie

Silvi mám v plánoch držať ju 2 týždne tak od pondelka môžeš so mnou ak chceš budem iba rada lebo je to trápenie kamarátka to nevydržala v druhý deň. Metracek mal som okolo 85kg schudla som pomocou tejto diety už raz 12 kíl za ten čas 2 týždne dieta týždeň normálnej stravy a potom zas 2 týždne a nepribrala som ich späť iba nejaký 1 kg chodievala som si aj občas zabehať či zahrať tenis s kamoškou sa a počas diety aspoň 5x do týždňa na hodinku si v noci zabehať chodím. Ale je to ťažké vydržať sníva sa mi dokonca o čokoláde ale vždy si spomeniem koľko som s tým schudla a to vydržať za to stojí. Nech sa aj vám darí.

metracek

ahojte pozerala som tu stranku na nete to by som vyskusala keby som mala 20 rokov ale teraz mi to az take uzasne nepripada no date mozno dole zo 3kg ale ako zacnete jest normalne mate ich naspat ale budem vam drzat palce nech sa vam dari som zvedava ake budete mat vysledky mozno sa dam aj nahovorit lebo nikdy nehovor nikdy kilecka sa zhadzuju lahko ale udrzat ich je tazsie mi dnes mame pirohy bryndzove s kyslou pochutkovou to take narychlo varenie kupene 0,5kg v kauflande a na veceru cerealnu zemlu a 10dkg syra a snazim sa dodrzat pitny rezim zajtra varim brokolicovu kremovu polievku a k tomu cuketove placky a na piatok spagety celkom mi to takto vyhovuje zatial uvidim po mesiaci ci dam nieco vobec dole lebo vaha mi skace asi si kupim digitalnu doschudnutia

Silviag

Ahoj Ktovie ja som túto dietku už držala kedysi. Ja sa môžem k tebe pridať ale asi až druhé kolo aby som s tebou mala rovnaké dni.Ozvi sa kedy začínaš ja teraz mám delenú od pondelka. Dnes som si ráno dala kávičku v robote a doniesla som si rajčinový šalát. Doma si spravím zapekanú cukinu.Ešte som ju nerobila, tak uvidím ako mi bude chutiť. Aké máte s týmto jedlom skúsenosti.
Doschudnutia

carey

Ahojte, krasny den vam prajem. Ja mam dnes vybavovacky u lekara, mam totiz taky maly problemik takze najskor k obvodacke a potom ku koznej ale to zas iny den, to musim vstat asi o 5 aby som tam dlho necakala, treba mi nieco vyrezat ale mam to pri oku tak nic prijemne. Inak dnes som konecne po tyzdni vstala s tym ze mam dobru naladu,tak snad to vydrzi.
Ja dnes na obed mam cestovinky so spenatom a dam si k tomu este zeleninku. Inak budem si asi planovat co cez den zjem, tak aspon nebudem vzdy rozmyslat a dam si aj tak nieco ine.
Chudnutiu zdar! :)

Ktovie

Ja som včera začala www.trask.sk už som to zopár krát vydržala a vyšlo to. Zatiaľ za deň 1kg dolu nechce niekto so mnou držať to ? :)

metracek

ahojte ,tak sme s dcerou skonstatovali ze ustupime od 90 dnovky ta zabera ale fakt sa musi dodrziavat presne a neprehadzovat dni skusim zdravou stravou chudnut takze rano chlebik so sunkou a kapia polievka sosovicova a nakoniec som cuketu naplnila z polky lodicky som zjedla polovicku a ostatok si beriem do prace a k tomu este cerstve uhorky zajtra asi syr a zelenina rano dake cerealne pecivko 1 ks no uvidim dala som dole 1kg takze 71kg mam inac SILVIAG mne by tych 67 kg uplne stacilo ja menej ani nechcem mat a rifle som si musela kupit ved vsetko je mi velke menim teraz satnik dufam ze sa uz k starym veciam nevratim ale predtym som si male veci vyhodila ze uz ich nikdy neoblecem a zazraky sa deju ale bolo to sebazaprenie velke a cvicit trosku budem musiet aspon na rotane krutit a dake brusaky inac to brucho nepojde dole ale pomalicky dalej zajdem tak doschudnutia musketierky

Helus

ahojte musketierky,lepok aj ja mam dnes volno,inac cely tyzden poobednu.Ja rano jedavam ovocie,niekedy zaliate konfleksy stavou z pomaranca,alebo s detskou vyzivou,ale to fakt len zriedka,podla toho,ako budem mat cas na jedlo.inac som dnes bola vybavovat a v zastavila som sa v tescu mali nejake nove burizonove chlebiky.Ale dnes mi ma volat jedna kolegina,mojej zakaznicky ohladom pecenia bezlepkoveho chleba,tak potom ti napisem hadam aj osvedceny receptik.Prisla rec na chceba ze sa mi nedari upiect,a ona sa ponukla,ze jej kolegina pecie dobry,tak som jej dala cislo,a navecer budem zistovat podrobnosti,vseobecne,potom ti napisem.

Silviag

Ahojte kočky moje, už dávno som sa neozvala, ale mala som povinnosti so školou. Mladšej dcérke som ešte dokupovala do školy, robili sme poriadku v poličkách a hlavne v šuflikoch.Je piatačka na ZŠ. No som zvedavá ako jej to pôjde na druhom stupni. Ja sa snažím deliť a tiež zdravo stravovať. Už som si aj nakúpila preventívne čajíky do roboty, lebo už je zima na vodu s citrónom. Matraček aj ja mám takéto veľkosti. S váhou som išla trocha hore,lebo už nechodím na kupko a neplávam. Cez leto som mala 65 a teraz 67 kg. Hádam dám ich ešte dole aspoň na 60 - to je môj cieľ. Máme veľa rajčín a paprík v záhrade, tak som si začala robiť šalátiky.Držkajte sa muškatierky.....Pekný deň..

Lepok

Helus daj receptík...ja som iba o káve,stále neviem ako a čo na raňajky.
Dnes mám volno a tak obed iba brokolica s cesnakom+ syr. Cvičenie to nejak som sa nedonútila iba bicykel.
Zdravím vás.