Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Silviag

Ahojte dievčatá, ja som tiež rada,že ste ma k sebe prijali. Veľmi rada čítam vaše rady a nápady na chudnutie. Ja dnes mám zeleninkový deň - samé rajčinky z mojej záhradky. Ráno som mala kávičky so škoricou. Doma si dám zeleninkovú polievku. Na večer idem aj s mojimi dcérkami na jarmok ktorý u nás býva každý rok. Som zvedavá čo tam budú mať nového a dúfam,že tam nebudú samí číňania. Pekný víkend vam prajem a od pondelka idem skúsiť tú dietku, či vôbec vydržím aspoň dva dni.Budem vám dávať správy ako mi to ide.
Doschudnutia.....

Helus

Ahojte musketierky.
Adka tych 5 dni,neni zase tak vela,aby si stratila svaly,ale skus si uvarit kuracie prso len tak na vode,a zjedz.Je tam dost bielkovin.Ja ked som mala taky problem,tak som ziadne ovocie ani zeleninu nejedla,lebo ta nafukuje,len caj+ suchare som jedla.
Carey ja som teraz ziadne caje bekupovala,musim pominat,tie co mam doma.Idem si dat jablka na ranajky teraz pijem kavu+ ovocny cajik.Na obed budem mat podusenne rajciny na cesnaku+cestoviny.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

adka48

Bola som u lekárky a tá mi zistila nejakú črevnú virozu . Povedala mi že si mám na 5 dní dat taku dietku žebudem jesť len zeleninu ovocie a nejaké dietne polievky a piť bylinkové čaje a mám len ležať aby si moj organizumus oddychol.Takáto dieta je dosť nizkokalorická a neposkytuje mojmu telu ani bielkoviny . Pravidelne bicyklujem a drepujem a začínam mať celkom pekne vypracované nohy a bojím sa že takouto 5 dnovou detoxikačnou dietou a ležaním v posteli za tých 5 dní okrem tohože asi trochu aj schudnem ubytkom vody s tela stratím aj časť s mojich tvrdo odmakaných svalov a bojímsa že to na sebe uvidím a pocitim . Prosím povedzte mi čo si o tom myslíte pripadne ake opatrenia možem urobiť :) Dakujem

carey

Ahojte muškutierky, ja sem tiez rada chodim, a ked aj nepridem par dni neznamena to, ze na vas nemyslim :) Ja som sa rozhodla ist teraz podla seba, ziadne diety jednoducho klasika, akurat prevazne zdrava strava, nakupila som si dnes zeleninku a ovocie aj 4 druhy aby som mala kazdy den nieco ine a uvidime, budem cvicit doma tak pol hodku a uvidim co to da. Inak dnes na obed som si spravila cervenu sosovicu na cibulke s baklazanom, vajicko a ladovy salat, je to velmi chutne niekedy vyskusajte. Ja uz nemam nervy na nejake diety, kaslem na to...akurat trosku mam problem ked som u priatelovych rodicov ale snazim sa vzdy nieco zdrave si dat, dnes som mala na olovrant luskovu omacku a na veceru 1 krajec chleba s florou, pol papriky a rajcinu.
A nakupila som si nove sypane cajiky :))) mnami

carey

Ahojte muškutierky, ja sem tiez rada chodim, a ked aj nepridem par dni neznamena to, ze na vas nemyslim :) Ja som sa rozhodla ist teraz podla seba, ziadne diety jednoducho klasika, akurat prevazne zdrava strava, nakupila som si dnes zeleninku a ovocie aj 4 druhy aby som mala kazdy den nieco ine a uvidime, budem cvicit doma tak pol hodku a uvidim co to da. Inak dnes na obed som si spravila cervenu sosovicu na cibulke s baklazanom, vajicko a ladovy salat, je to velmi chutne niekedy vyskusajte. Ja uz nemam nervy na nejake diety, kaslem na to...akurat trosku mam problem ked som u priatelovych rodicov ale snazim sa vzdy nieco zdrave si dat, dnes som mala na olovrant luskovu omacku a na veceru 1 krajec chleba s florou, pol papriky a rajcinu.

carey

Silviag

Ahojte kočky.Matraček ja tiež nepotrebujem schudnúť toľko, ale takto sa donútim pravidelne jesť. Ktovie ja s tebou od pondelka začínam. ešte si ju musím vytlačiť. Dnes mám delenú a dala som si doniesť manželovi do roboty fitnes šalát. Bol super a riadne ma zasýtil.Večer si dám nejakú rajčinu alebo rajčinový šalát.Doschudnutia...

metracek

ahojte,ja dnes tu brokolicovu polievku a 1 placku a ostatne si beriem do prace nejdem sa teraz prepchavat ale zas som rano pila len kavu a nic potom sice dam 1liter vody no musim sa polepsit v piti LAIGT to neni len o tom ze niekto s tebou drzi 90 dnovku ved tu sa stretavame a vymiename si nazory na chudnutie ja viem drzi sa nieco lepsie ked je nas viac ale ja sem hrozne rada chodim na nasu stranku a sledujem co kto a ako chudne dufam ze dievcata ked zacnete od pondelka na tu vasu dietu budete podavat info uvidim mozno by som sa aj na to dala ved ja 12kg uz nepotrebujem ale ked dam za 5 tyzdnov s prestavkou 4kg to budem cela hapy tak nech sa nam dari doschudnutia musketierky

Helus

Ahojte musketierky ja pijem kavicku+ zeleny cajik dneska uz 2x.Na obed budem mat fazulu v paradajkovej omacke+ idem vyskusat upiect zemlicky.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.