Kamarátka na chudnutie

LIGHT 88

ahojte baby ja som taka choraa = mam teploty a strasne kaslem aj hrdlo ma boli nemozem prehltat = robim si caj ze zoberem tabletku proti tomu dusivemu kaslu a berem antibiotika takze DO LEZANIA paaaa

metracek

ahojte JESSICAL ty si to dobre napisala kazda nech chudneme podla vlastneho uvazenia ale za podpory nas vsetkych LAIGHT vrat sa chybas nam ja som zvedava ako ti zaberie 90 dnovka a okrem toho som si ta oblubila ako kamosku ,KTOVIE si ma vystrasila ze si bola taka slaba z tej diety no neviem ci CAREY nemala pravdu ze to pre mna nie je mala by som sa strvovat ako LEPOK ta jej kombinacia super dnes som si dala vecer kavenku no bola mi treba a teraz uz len rajcinky same no dievcata nech sa nam dari a hlavne treba nam vydrz doschudnutia

JessicaI

Light dufam, ze tu este prides... to nevadi, ze tu chceme chudnut mozno kazda inak.
Hlavne je aby kila isli dole a dievcata tu vedia tak pekne podporit a poradit, pochvalit.
Hned sa lahsie znasa to odriekanie...aspon mne urcite.

Dakujem musketierky.

JessicaI

Nepisem o cerstvom medvedom cesnaku ten teraz uz nekvitne ale o namocenom v liehu. Niekto to ma doma a mozno aj v nejakej prirodnej lekarni by sa mohol predavat. Mne to raz priniesol svokor ked som mala salmonelozu, ze je to dobre na liecenie crevnych ochoreni.

Lepok

Ahoj kočeny,
Tak dietu nedržím,ale upravila som si jedálniček a to jedla bez príloh,veľa zeleniny,2-2,5l vody a zda sa,že to bude stačiť. Ovocie som vylúčila / iba jablko s mrkvou na raňajky /Olovrant kefír s vláninou a popíjam čajík zo zeleného čaju s čili papričkou a citronom a je chutný.

Jessical,prosím kde zoženie čerstvý medvedí cesnak ?
Pekný víkend prajem.

carey

Ahojte baby, hej aj ja som si vsimla rovnaky nazov temy, no nie je to moc dobre, ale tak ked je to povolene, tak s tym moc nenarobime.
Jessical to dobre poznam, netrapi ta nieco? Prip. sa skus o tom s niekym porozpravat alebo si najst nieco na odreagovanie.
Metracek neviem ci tato dieta je pre teba vhodna, ale tak skus a drzim tebe aj dcere palce :)
Ja mam dnes na obed masko s kyslou kapustou a zemiacky, navarila som si prave novy cajik zeleny s granatovym jablkom mnam :)

Ktovie

Ahojte dnes 5 deň dietky a ráno som sa odvážila 2,5 kg dole včerajší deň som mala veľmi kritický na večeru som nasilu zjedla jeden zemiak s bazalkou nedalo sa som bola hrozne oslabená ani behať som nešla. Ale dnešné ráno už je lepšie a teším sa na večeru hádam budú mať kiwi v obchode keď tak pomaranče alebo jablká. Myslím, že by som zvládla aj druhý týždeň chýba mi ešte okolo 8-10 kíl do ideálnej váhy. Nech sa aj vám darí :)

metracek

dievcata neviem ci ste si vsimli je tu rovnaka tema KAMARATKA NA CHUDNUTIE TO CO MA BYT NORMALNE SOM BOLA PREKVAPENA A ZASKOCILO MA TO budem si musiet davat pozor do ktorej pisem nie ze by mi dievcata z vedlajsej temi vadili ale predstavte si ze by tu bolo aj 30 rovnkych tem no neviem divne to je

metracek

ahojte ,HELUS ja pri tvojom jedalnicku by som bola jak lan ty mas super stravu,ADKA48 crevna choroba a ktomu ovocie a zelenina to mi nejde dokopy dieta je o piti tych cajov suchare a oddych myslela aby si prestala s cvicenim na 5 dni to sa da vydrzat ja
mam opacny problem 5 dni v mesiaci cvicit dievcata mi sme si uz s dcerou kukli tu dietu ja ju mam aj odpisanu v zosite uz davno no dat dole 4kg za 5 tyzdnov no uvudime ci sa pridame od pondelka alebo az za 2 tyzdne nevadi ak nepojdeme narovnako budeme vas sledovat a fandit vam som zvedava na vysledky ake budete mat po 2 tyzdnoch su tam jednoduche potraviny a teraz mame kopu rajcin no ved vam dam vediet ako sme sa rozhodli my sme mali rano bosniak velky s maslom a kapiou a na obed mam brokolicovu polievku a taka som najedena z toho bosniaku ze sme sa rozhodli ze uz druhe nevarime a do prace si berieme len salat a grahamove pecivo staci na dnes zajtra ani neviem co pojdem do prace tak bud obed alebo az doma obed no uvidim CAREY jasne robis dobre len sa zdravo stravuj tak sa drzme a doschudnutia

JessicaI

Ahojte dievcata,

ja mam teraz trosku krizu ... dost sa prejedam. Dufam,ze to zase co najskor prejde do normalneho jedenia.

adka48 pokus sa zohnat a pit na lacno vyluhovany medvedi cenak.