Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Silviag drzim Ti palce a dufam, ze si tou dietou neublizis. Ja sa tiez stale rozhodujem ci ist na dietu alebo pokracovat v tom co som zacala. Trochu mi to nejde tak ako by som chcela. Dost casto porusujem co som si zaumienila a to je zdrave stravovanie 5-6x denne v malych davkach. Som hrozna...:-(

Helus

Ahojte musketierky.
Metracek teraz rylujeme,lebo potrom uz dovolenka nebude,a volno asi tiez spolocne nebude,tak teraz.Inac dnes som bola mu otca na navsteve,vsetci jedli slane tycinky,a ja hrozno.vobec mi to nevadi,ale idem vyskusat spravit marhulovu bublaninu.mala som dnes macingovske ranajky,a este doma ma 3x prehnalo.tak chcem zajtra susit ine ranajky.Obed bude ryza +dusenna cuketa na cibulke a cesnaku.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

Silviag

Ahojte kočky. Tak ja začínam s dietkou. Na ráno som si dala kávičku so škoričou, na obed mám nachystaný grahamový rožok, rajčiny a 2 varené vajíčka. Na večeru si dám doma kuracie mäsko so zeleninkovým šalátikom. Budem vám podávať informácie ako sa mi darí. Držte mi palce, lebo už som dávno až takúto predpísanú dietku nedržala.Pekný deň....Doschudnutia....

metracek

ahojte z tymi cajmi ste ma pobavili ja ich mam vylozene na kuch.linke a kedy mam chut tak varim keby som ich mala skryte tak ich neminam aj tak ich mam teraz vela nakupenych ja som piekla kura a k tomu stehna este a tarhonu mnam tu sme davno nemali a k tomu kysle uhorky,od rana perem prisla dcera z dovolenky a dcera sa od dnes hodila na tu dietu 2 tyzdne potom 1 tyzden pauza a zas 2 tyzdne ja uvidim kolko zhodi rano sa vazila a ja zatial ostanem len na zdravej strave ak mi to nepomoze tak sa potom k nej pripojim ja potrebujem dat aspon 2kg dole aby som zacala cislovkou 6 a budem spokojna HELUS co tak skoro rylujes co ides sadit zimny cesnak ja ho sadim az v novembri jahody sa teraz dosadzaju ja som uz nieco dosadila ale este by sa mi zislo musim si zohnat sadenice ,LIGHT som rada ze ti je uz lepsie to bola asi viroza chudnut nemusis len sa neprejedaj tak sa doliec chudnut nemusis len sa neprejedaj tak doschudnutia musketierky

Helus

Ahojte musketierky.
Light hura ze ti je uz lepsie.Zasmiala som sa nad tymi cajmi,v zimnej bunde,ja ich mam zasite v kom ode,pod teplakmi.Teraz pijem mavicku+zeleny cajik a ranajky budu hrusky.A obed bude ryza+ marhulovy kompot light mi narobila chut.Priatel bude mat opecene maso z marinady+hranolky.pekny den vam zelam musketierky.

LIGHT 88

ahojte kamosky dakujem vam seckym ze mi prajete rychle uzdravenie ta vasa energia dosla ku mne = uz mi je ovela lepsie a teploty uz niesu,tolko caju som uz davno nevypila,uz som pominala konecne tie caje co som mala skrryte(v zimnej bunde hihi).... vcera som jedla na obed cistu ryzu s hruskovym kompotom,a vecer uz mi chutilo viac jest tak som neodolala = dcera varila brydzove pirohy kupne ale boli vyborne = teraz ziadna dieta = som stastna ze uz mi je lepsie.PA MUSKETIERKY

Helus

ahojte musketierky ja som pekne unavena,ale nevadi ledva chodim,a krize ma bolia.Ale priatel ryloval,ja som okopavala jahody+ sadila nove.Zajtra domace prace priatel este zajtra poobede robi,tak budem mat veget trosku.Pekny vikendik vam prajem MUSKETIERKY.

metracek

ahojte,LAIGT prajem skore uzdravenie vela ludi v mojom okoli ma anginu len to dobre vylez a cakame ta ja som dnes doma cakame na dceru kedy pride a zabijam cas umyvanim okien aby som sa nenudila a aspon nieco urobila krasny den je dnes skoda aj doma sediet no co zajtra musime niekde vyrazit uvidime este co a ako a my sme dnes varili bryndzove halusky to kvoli dcere a zajtra karfiol a kura pecene a tarhonu zemiaky su drahe a tarhonu som uz davno nerobila CAREY ja steper mam urcite dobre cvicis ale zazrak hned necakaj na to treba dlhsi cas ,HELUS uzi si zahradku a hlavne volneho casu potom zas len praca ta caka a mame krasny den tak doschudnutia musketierky

carey

Ahojte baby, v prvom rade Light88 prajem Ti skore uzdravenie, len to pekne vylez a potom mozes pokracovat :)
Ja som si dnes na ranajky dala ovocie, lebo zas ma trapila zapcha, pritom jem aj dost zeleniny a vela vody, tak ale pomohlo a teraz som si dala jeden chlebik so sunkou a kuskom mocarelly + rajčinky, paprika a na obed mame špenátik mnaaaam :D dnes chce ist priatel niekam von, tak uvidim co dalej budem papat., ale stojim si za svojim.
Baby nema niektora z vas doma ten domaci steper? Lebo trosku na nom cvicim ale mam svalovicu na lytkach a neviem ci to spravne cvicim, kedze stehna nic... hm keby ste mali skusenost tak napiste, vdaka :)
Helus super ze mas tu zahradku je vidiet ze ti prinasa radost a k tomu aj ten pohyb, tisko zavidim :)
Prajem vam krasny den, hlavne sa nestresujte a skuste si aj oddychnut

Helus

Ahojte musketierky moje.Ja vekend volny,a od pondelka do soboty dovolenka,a v nedelu uz do prace.Mam preventivky gynekologia,a budeme chodit do zahradky rylovat,a zazimovavat zahradku.Takze ranajky budu hrusky,a obed v zahradku upecene spekacky+ rajciny+moje rohliky doma pecene,sice nie tak chutne ako s lepkom,ale daju sa zjest.teraz pijem kavicku+ ovocny cajik a hajde do zahradky pohybu bude dost.Pekny vikend vam prajem a DOSCHUDNUTIA.
LIGHT moja uzdrav sa hlavne,lezkaj si nasa musketierka a my musime ostat spolu.