Kamarátka na chudnutie

LIGHT 88

Tak ale som zabudla este druha vecera velka hruska domaca hihi.PPPPPPaaaaaaaaaa idem uz hajat lebo este neni som v uplnom poriadku = bruuu noc

LIGHT 88

Ahojte baby = ja dnes R:puncove rezy 2ks Des:banan 2dc brusnicovy dzus OB:varene zemiaky salat z cinskej kapusty Ol:2dc sojovy napoj + susienky Vec:vajicko na cibuli+chlieb caj

Lepok

Ahojte,
Tak som nabehla od včera na mesačný plán chudnutia - jedálniček na 4týždne podľa Petra Havlíčka.
Helus na raňajky som mala ovsennu kašu s jablčkom - myslíš,že je tam lepok ? Cítila som sa OK,sýta a tak teraz neviem s tým lepkom a ešte sa tiež musím naučiť piecť chlieb bezlepkový,lebo v tom jedálničku je i celozrnný chlieb,alebo kúpim v zdravej výžive. Uvidím po mesiaci či schudnem.
Na obed morčacie prsia,varená pohánka s cesnakom a zeleninový šalát. Na večeru bude konzerva tuniak vo vode celozrnna cestovina /u mňa bezlepkova/ a zelenina s trochou oleja .
Nech nám idú kilečka dole - ja už pretekárske nohavice nechcem. Držím palečky!

Silviag

Ahojte kočky. Som veľmi rada, že nie som sama v chudnutí s touto dietkou. Práve som sa naobedovala rajčinový šalátik + kuracie mäsko a na večer si dám jogurtík.
Matraček som rada, že aj tvoja dcérka ju drží. Ja mám 44 rokov a chcem schudnúť z váhy 163/67kg. Stačilo by mi aspoň na 60 kg.
Ktovie aj ty sa držkaj....
Krásny deň prajem všetkým chudnúcim....

Helus

Ahojte musketierky,
Light som rada,ze sa citis lepsie.Ja som si cestou domou dnes kupila tu muku,ten receptik na normalne zerie,musim ho zajtra vyskusat,dnes ideme poobede na pivko do pivarne,ja budem mat vincu,mame stretko.ako len ta dovolenka leti,a zajtra hajde na zahradku.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

LIGHT 88

Ahojte musketierky tak ja uz rusim 90tku ale stravovat sa budem podobne ako som si uz zvykla = preto lebo ma nebavi presuvat dni ,chodim do roboty a nejako to tam pomenily v jedalni ten ich system...takze budem sa stravovat podobne ako v 90tke som si uz zvykla a vodne dni tiez rusim ale dam si ocistne dni odlahcovacie a castejsie = pozerala som nejaku relaciu v telke najlepsia je ryza na tie odlahcovacie dni samozrejme ze mensie porcie.Vcera som po dlhom case jedla chrumkavu kromku z chleba a k tomu asi desat koliesok fajnej suchej salamy= no MNIAM.Na obed som mala tresku salat.Som rada ze mi zacalo chutit jest a preto sa musim posilnit stravou ,uz mi je lepsie ale dostanem zachvat kaslu,vyfukam nos a uz potom dobre.Dnes mam na obed kuraci rezen a namiesto zemiakou si dam zeleninu alebo salat ,tak sa majte kamosky = drzme sa PAAAAAAAAAA

Helus

ahojte musketierky ja som dnes carovala,piekla som bezlepkovu bublaninu marhulovu,ale bola dobra,a naporcovala som si do mrazaku,na horsie casy,ked bude hlad,inac sa zdravo stravujem,inac sa mi ani neda,ale uz som si zvykla na to obmedzenie,a nerobi mi to ziadny problem,len chlebik a spaldove rozky mi chybaju.Ale mam zase dalsie recepty na domace rozky,tak chcem vyskusat upiect,ale muka je draha 6 euri,ale ja na 2y na pecenie.baby dobru noc a DOSCHUDNUTIA.

Ktovie

Ahojte dietníčky,
Silvika som rada, že si sa na to tiež dala ja som začala dnes druhý týždeň dnes ránko som sa odvážila 4kg dole boli som bola veľmi rada, že to malo význam a rozhodla som sa pokračovať keď sa podaria ešte aspoň 2-3 ak dosiahnem tak to bude veľký úspech tak dúfam, že to aj tebe vyjde :) Začala som včera aj podla jedného videa chodenie doma 3 míle 46 minút a 15 minút som potom cvičila na zemi cviky a bola to riadna makačka ešte teraz cítim svalovku ale skvelý pocit to je :)
Nech sa vám darí tiež baby

metracek

ahojte,HELUS ty si tak disciplinovana a vies vsetkym nastraham odolat ta obdivujem ,JESSICAL presne ja ked som sa zdravo stravovala tak vzdy nejake prehresky az 90 dnovka ma naucila odolavat ale mozno to bolo aj tym ze sa mi doma smiali ze nevydrzim a konecne som chcela vsetkym dokazat ze to dokazem co sa mi aj podarilo a som na seba HRDA a o tom to je aj dcra chcela dietu posuvat ale som jej povedala ze na co bud teraz alebo nikdy a moze si dat ako darcek k narodeninam o par kil menej a tym som ju inspirovala ze mam pravdu zatial to zvlada v pohode a nic nevyjeda ked jej to takto dobre pojde tak ju potom co to bude drzat druhe 2 tyzdne podporim alebo pravdu povediac budem tu podporu potrebovat ja ale ten pocit ked to zvladnem ten bude stat za to tak doschudnutia musketierky

metracek

ahojte,SILVIAG drz sa a vydrz ani neviem kolko mas rokov ale to je nepodstatne mas kamaratku na chudnutie moju dceru ma 26 rokov ta isla na tuto dceru uz od nedele tak je len o 1 den pred tebou ale to nevadi drzim vam palce obom a uvidime a porovname ako sa vam bude darit po 2 tyzdnoch a potom mate tyzden pauzy to jej budem varit len zdrave jedla dietne ale chutne a znova 2 tyzdne som hrozne zvedava na vysledok ja zatial len zdrave stravovanie ale ak sa dcere bude darit dam sa na to schudnem a budem pokracovat v zdravom stravovani zajtra ma caka zahradka popliet burinu a vysiat horcicu to zabija burinu a potom to len v jeseni zarylujeme je to ako hnojivo takze zajtra pohyb v zahradke a ak bude v tyzdni prsat idem cvicit do posilovni ja sa musim dako uz rozhybat aby som si na vianoce nenabrala kila spat budete sa smiat ze spominam vianoce ale vzdy sa mi to osvedcilo byt krok v predu minuly rok som tak schudla 5 kg a potom ked som papkala a pribrala 2kg tak ma ani nemrzeli a bola som spokojna tak sa drzme musketierky DOSCHUDNUTIA a VYDRZAT