Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Ahojte dievcata ... tak ja od dnes PN.
Od druhej do siestej som nespala hrozne ma bolela hlava, sanky, zuby, licne kosti. Nos stale plny takze ledva dycham. Palia ma oci a cele usta aj s pernami. Dostala som antibiotika Zinat a idem do postielky.

Lepok viem, ze to nemozu ludia chori na stitnu zlazu je to napisane na tom Jodise. Stitnu zlazu by som mala mat v poriadku ale zacnem to pit az ked budem fit.Nechcem to miesat s liekom co som dnes dostala.

Drzte sa musketierky ... vela uspechov a zdravia prajem.

Helus

ahojte musketierky,dnes uz je mi lepsie.Inac ja ju volam SVOKRA,pred druhymi,ale byvam s nimi,ona je 3 roky po cievnej prihode,a bolo nutne sa k nej aj s priatelom nastahovat,lebo zariadenie pre takychto ludi,je problem zohnat,zhanali sme,a sukromne stoji 1,500 euri

metracek

ahojte ,tak ja dnes dietujem a tak mi treba kysnuty kolac majonezovy salat a je mi zle od vcera ze by zlcnik tak rano 1 rohlik trojdnovy a suchare a pijem caj medovkovy jaaaj ale mi chyba kava ale pokusat nebudem uvarim si zemiaky citala som na nete ze je to dobre a som hladna ale jest budem len tie zemiacky aj som chcela ist k lekarovi ale uvidim ako mi bude zajtra dnes leje tak oddychnem netreba sa hned trepat k lekarovi LAIGHT tak dobre si zacala mas uz 88kg nepriber pri kombinacii hamburger hranolky mi vzdy napadnu americke tucne zeny JESSICAL na ten upchaty nos vyskusaj tu zidovsku medicinu co tu pisala LEPOK to ti zaberie HELUS ty si uzasna zenska zvladas VSETKO ,LEPOK ty sa pekne stravujes neponahlaj sa tie 2kg su super a ked pridas cvicenie tak isto pojdu dole este chce to len cas tak doschudnutia musketierky

Lepok

Helus,máš môj obdiv,takto sa starať o svokru.
Jessical-dúfam,že máš v poriadku štitnú žlazu,lebo Jodis môže aj uškodiť.
Tiež na mňa niečo lezie a tak čajíčkujem a ležím ,je chladno-sychravo:raňajky tvaroh s ananásom,dnes končí naň akcia v Tescu.Obed Pangáč zapečený zo zeleninou a syrom v alobale.
Doteraz mám dole tie necelé 2kg,zrejme musím pridať aj cviky a to mi stojí v obyvke stacinár.bicykel,ale zatiaľ plní funkciu nemého sluhu a tak to musím zmeniť, použijem heslo odHelus a tak
Doschudnutia Mušketierky !

Helus

ahojte kocky,dakujem vam pekne za vasu podporu,teraz pijem uz cajik,a idem spat,lebo som predoslu spala len 3 hodiny,a sama sa cudujem,ze cele poobede som kmitala v praci jak fretka.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

JessicaI

Ahojte dievcata,

aj ja som mala zlu noc. Prehadzovala som sa na posteli pretoze ma hrozne bolela hlava. Az zuby ma vsetky boleli. Pozerala som kazdu chvilu na hodinky. Sem tam som len na chvilku zaspala.
Dnes som bola po praci este v druhej praci az do 19hodiny a som ako zbity pes. Este aj nos ma jeduje od vtedy ako som prisla domov ledva dycham tak ho mam upchaty.
Dievcata dnes som si kupila v lekarni Jodis. Vraj je to vyborne aj na chudnutie aj na vypadavanie vlasov, stiepenie nechtov a este vselico ine.
Idem vyskusat.

Helus drz sa... prajem vela sil.

Doschudnutia musketierky.

LIGHT 88

Ahojte baby . HELUS tak toho mas urcite dost ked takto opatrujes svokru...prajem Ti vela sily a pevne nervy = obdivujem Ta.A tie nechty ja mam presne take iste lamave ,makke ,ze niekedy si len tak odlupnem ,skusala som pred par rokmi nejake vitaminy a v lekarni ma uistovali ,ze na nechty vyyborne aj na vlasy = vybrala som tri davky = tri mesiace aj dost penazi to stalo a akurat mi narastli chlpi tam kde som to vobec necakala !!!! Dnes som mala rano jogurt ovocny ,jahodovy dzus = vajecny liker a kolaciky = mala kolegina narodky tak sme si dali potajme .Na obed hamburger s hranolkami a salatikom = same zdraveeee papanicka hihi.PAAA

Helus

ahojte musketierky,ja som mala blbu noc.,svokra hnackuje,tak som ju prezliekala o 3,20 aj postel,a spadla mi pri dvihani,ked som jej isla prezliekat postel,co ju mala celu od hnacky.ma modru ruku,ona nema silu,je 3 roky leziaca,a zo zeme som ju nevedela zdvihnut,priatel uz bol v praci,tak ma teraz bolia krize,jak hovado.mala som 2 slivky+ 1 banan,a teraz pijem kavicku,a dam si kusok melonu.Na obed budem robit restovanu pecienku+ ryzu,a poobede do prace.ja sa k tomu cviceniu asi nedostanem.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

Helus

Ahojte musketierky.Az teraz som sa dostala si vas precitat.dnes bol dlhy den 14 hodin.Ale v pohode.teraz som zjedla 2 slivky,vecer som kupila u nas v obchode,a mnam zajtra mam na ranajky slivky.
Metracek tie gule vyskusam aj ja,v sobotu,alebo v nedelu.
Som sa zasmiala,co pisala Lepok,ze zidivsky penicilin,aj ja si to opisem,do kucharskej knihy,a vyskusam z bujonom.Ja nezjem ziadny masovy vyvar,len zeleninovy.
Light kup si zinok,vraj dobre robi pri takychto veciach,ze je dobry na imunitu.mne sa strasne lamu nechty,a ohybaju,mam ich mekke,tak idem aj ja vyskusat taku kuru,ale to treba mne brat najmenej 3 mesiace.Aj pouzivam spevnovac na nehty,a nic.Mam doma uz 4 kazdy inu znacku,a nepomaha.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

metracek

prepac JESSICAL ze mola oprava moja ani by som to neopravovala ale to mi ani neviem ako uslo musim si po sebe najprv precitat kym odoslem prepac