pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte musketierky.
Metracek ja som mala informacie,ze ovocie+ zelenina sa moze kombinovat v KVETINKACH.Vidis zase som mudrejsia.Dnes bude 1 pohar sampusu+par oliv,svokra ma 81 rokov.Este zajtra volno,a v nedelu uz do prace.Ale chcem sa pochvalit,priatel mi dnes objednal novy sporak kombinovany vrch plyn a truka elektricka s teplovzdusnou.To aby sa mi dobre piekli rozky+ chlebik .Teraz mame celoplynovy,a truba je lepsia elektricka na cesta.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
ahojte ,REDUCTIL viagru nepotrebujeme sexujeme aj bez nej ,HELUS ty si len drz svoje stravovanie ty sa stravujes dobre i ked v delenej strave sa nesmie v jeden den konbinovat ovocie a zelenina dohromady ale v 90 dnovke je to normalne takze je to len na nas a to pecenie ti ide super,LEPOK mozno by ta prehnalo aj bez toho caju ale je to mozno reakcia z neho lepsie je ist ako byt zapecena ,KTOVIE super ti to ide i ked ty pri tom aj cvicis moja dcera nie ved uvidime kolko da dole v nedelu sa rano odvazi po 1 tyzdni som zvedava dam vediet no a JA bola som na oslave 50tke jaaaaj to bolo jedla aj sa bojim odvazit no co uz uvidim ako sa bude dcere darit a ked fajn tak po pauze nabehnem tie druhe 2 tyzdne s nou a bude po prejedani sa ,tak ide nam vikend a to chcem piect kysnuty kolac ako vidim ta dieta ma neminie hi hi tak doschudnutia musketierky
ahojte kocky super sa vas cita.
Lepok hod sem receptik na ten chlebik,a pecies v trube,alebo v pekarnicke.Ja mam na obed to co vcera maso+ kapustu.Doschudnutia.
Ahojte no dnes 12 deň ráno som sa odvážila presne 6 kg dole od začiatku už aj bruško vyzerá veľmi dobre vidieť, že ten pás čo si dávam okolo tela pri cvičení pomáha, že by som sa nehanbila ísť na plaváreň len ma trápia boky a stehná idú ťažko preč ale plánujem cvičiť aj keď nebudem na diete tak to pomaly hádam pôjde. Inak tento druhý týždeň ide celkom dobre i ked rajčiny a uhorky už nemôžem cítiť ale paprika to zachraňuje :) Už sa teším na pondelok kedy konečne si môžem dať z čokolády čo mi doniesla sesterka z Holandska ale budem sa musieť kontrolovať aby náhodou nenabehlo niečo späť :) Tak prajem vám aby sa tiež darilo a išlo tak dobre dole ako mne. Inak Silvi netreba to presne dodržiavať ja napr. tuniaka nezjedla by som nikdy namiesto toho si dám rožok naviac tiež šunku to si nikdy nedám ako je tam napísané nemám veľmi rada šunku. Hlavné je dodržiavať ten pitný režim a dávať si jablčný ocot tak prajem ti pevné nervy :)
caute baby. ja chcem tiez schudnut. nasla som dobry clanok, kde si tipy na chudnutie, na to zdrave chudnutie. urcite stoji za precitanie www.dietyachudnutie.sk
Ahojte,tak som si kúpila v zdravej výžive čajík na chudnutie,no ale to ma tak z neho prehnalo,že teraz som o hlade - pokazené trávenie- síce 1,5 kg dole,ale to bude odvodnenie,ale za to moje trápenie z hnač. by to mohlo tak ostať hihi.
Helus podaril sa mi upiecť bezva bezlepkový chlebík..
ahojte musketierky,ja som zacala chodit peso na 3 poschodie,ale som si dala zavezok,ze kazdy den 15-30 minut budem cvicit.Pekny den vam prajem musketierky.
ahojte musketierky,ja som mala obed delennu stravu tu kapustu+ maso,a vecera bola 1/2 velikeho karelabu+ ladovy salatik+ rohlik s maslom a teraz pijem vooodu.Na ranajky bude melon,a 5 susennych sliviek.Doschudnutia musketierky.
Silviag ja som kedysi drzala tuto dietku= potom jooooojooo
Caute baby tak veru METRACEK musime si zvykat normalne vsetko papat = ale s mierou,ja od dnes som sa rozhodla si davat polovicne obedy... tak aj s koleginkou ,aspon sa necitim taka napuchnuta .Po obede som si sice dala puncovy rez ku kavicke ale uz o 17stej som taka hladna takze este bola dalsia kavicka potom caj a poharik vajecneho likeru kvoli hrdielku....hihi,a teraz som si dala vajicko natvrdo a cerstvu uhorku.Ranajky = razny chlebik s avokadom ,des:hruska,ob:talianska polievka a talianske lazagne 1/2davka.Na zajtra mam nahlaseny obed = ryba na masle a zemiacky a zeleninova polievka.Rano si dam razny chlebik s arasidovym maslom+hrusku.Tak pa musketierky .HELUS som rada ze uz sa Ti dari s tym domacim pescenim,len tak dalej...PAAA