pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
JESSICAL ja neznasam diety tiez ale v 90 dnovke to ani tak neberem je tam kopec vareneho jedla ja sa ani podla tych receptov nedrzim ale varim jedla rozne to ked budeme drzat viacere kazda budeme jest ine jedlo ale v ramci dovoleneho a preto sa mi taketo chudnutie paci ja ked mam vitaminovy den ja nejem len ovocie ja si normalne uvarim aj zeleninovu polievku ,alebo brokolicovu a kombinujem to s ovocim a surovou zeleninou v ten den ja papa 5 krat dennne a prve 3 dni sa papa len 3 krat denne ale bohato mi to staci a tak stale dookola sa opakuju tieto 4 dni akurat si clovek sam vyberie co bude varit v ramci dovoleneho JA za seba mozem povedat ze toto stravovanie malo na mna priaznive ucinky a podarilo sa mi dat dole vsetku nadvahu HELUS vam to moze potvrdit stretli sme sa a aj jej zabrala super mne sa ani verit nechce ze mala 100kg to si neviem ani predstavit je to super kocka no zalezi uz len na tebe JESSICAL ako sa rozhodnes ,dievcata tesim sa ako budeme spolu chudnut a ked zacneme 23.9 tak koncime 21.12 super nie potom si cez vianoce doprajeme troska a budeme pokracovat v januari ale to uz budeme doladovat len postavu ako teraz JA uz teraz sa tesim na nase vysledky a ako si budeme pisat tak doschudnutia musketierky
Ahojte dievcata,
ja vaham ci zacat s vami tu 90 dnovu. Bojim sa diety a aj minuly tyzden mi nahodou jedna pani povedala, ze zacala drzat 90 dnovu a dostala nejake zdravotne problemy a doktor jej tu dietu neodporucal drzat. Tak neviem... do nedele sa skusim rozhodnut.
NEZNASAM DIETY!!!!!! :-(
Ahojte musketierky= takze 90dnovku = KILECKO JA AAANO,URCITE !! lebo uz prestavam byt disiplinovana,aj ked to nebude 100percentne no budem sa snazit neprehadzovat dni.Majte sa paaaa.
ahojte no hura konecne mi je dnes lepsie uz som sa aj normalne najedla aj kavu si dala zajtra oslava tak 2 chlebiky aj kolacik si dam no dievcata a presne takto sa nechudne no ale ved oslava nieje kazdy den na tu 90 dnovku dcera nabieha od pondelka tato dieta sa jej nepaci vravi ze pri 90 dnovke mala vela chutneho a vareneho jedla takze by sme bola dobra zostava KILECKO ,moja dcera ,LIGHT,CAREY prida sa este niekto cvicit sa mi nechce som akasi unavena unahanana len beham aj to je cvicenie rychla chodza a to pocasie chcelo by to babie leto tak sa drzme musketierky doschudnutia
Ahojte baby a vitam aj nove bojovnicky. Som sa dlhsie neozvala, vybavovala som si lekarov, hladala robotu a s jedlom to ide dolu vodou. Uz sa zacinam trosku bat ako to so mno je a preto som rozmyslala o tej 90dnovke, ze by som ju vazne skusila ale skor preto, aby som sa naucila discipline v jedeni a verim ze aj vy by ste mi v tom pomohli. Kedze nie som zastancom ziadnych diet, tak to lahke teda nebude, ale v zivote nie je asi nic lahke. Na obed som mala spagety lebo sa mi nechcelo nic varit a kedysi som varila s radostou, celkovo to nie je ono, zle obdobie.
mala som 63 kíl, mám 59,5 a mojím cieľom je to dať na 55, váha mi už dva týždne stojí :( čo teraz ? jem ako doteraz, neterorizujem sa dietami, sladké si dám občas a pijem len minerálku. Necvičila som už asi týždeň kvôli chorobe, ale chcem už dať dole aj tých zvyšných 5 kíl ale ako ? :(
caute tak ja dnes = rano citronova voda+kafe s ovsenym mliekom a trstinovym cukrom ,broskynovy ovocny salat s ovsenymi vlockami orechami a medom,ovocna stava OBED: svieckova na smotane s knedlou (2ks)vyvar bez chleba OLOVRANT: ochutena kafe puncovy a dobosovy rez....a teraz pijem cajiik uz nic nepapam.Tak este vecer vajecny likerik na hrdielko hihi.Tak a zajtra mam na obed ryby so zeleninou + zeleninova polievka s chlebom a uz mam pripraveny banan na rano a listkovy makovy roztek na desinu....zajtra pripravujem na vikend rezne a zemiakovy salat = pride navsteva,takze urcitesi dam ale s mierou. KILECKO jeden cas mna tiez bolelo pri pupku uz na dotyk a to uz nemam zlcnik,bala som sa ale to nejak preslo len so jedla lahke jedla ani zelninu ,supky z jablk.... som si lupala...tiez sa mi odgrgovalo ,nejaky caj som mala z lekarne uz si nepamatam ale oni Ti poradia.Tak pa drzme sa....ahoj
ahjojte musketierky,ja idem dneska na 16 do prace,takze este som sem nakukla.zase som necvicila od rana som behala,a prisla domov az o 12,30 strasne.Ale vecer si dam par brusakov,aspon nejako to zacat.Inac asi my z Light88 sme najstarsie,ja mam 48. A v nasom veku,sa uz tazsie chudne,jeej ked som mala 30 tak som schudla hravo za tyzden aj 3 kila,ale potom som ich zase nabrala spet.Alôe teraz mi uz nejde nic dole,ale co je dolezite,ani hore,co bolo v minulosti bezne jojo.doschudnutia ja zase letim pracovat,vecer si vas precitam.
ahojte kamosky ,vitam MEMU no ja som mala 83kg schudla som na 67kg ale momentalne mam 72kg schudla som za 3 mesiace tu s kamoskami na nete z 90 dnovej rozlisovacej diety no chudli sme spolu potom sa udrziavame obcas prejedame niektore len zdrave stravovanie a delenu a tak ako komu co vyhovuje a medzi tym pokecame aj o sukromy,dievcata mne nie je akosi dobre stale okolo pupka mam bolesti aj lutujem ze som nesla k lekarovi a dnes nemam cas ani zajtra hrozne sa mi grga no ja neviem co myslite bude to ten zlcnik alebo co dufam ze nebudem mat ako ty HELUS celiakiu ale urcite ma to prejde dnes som varila kuraciu polievku dala som si vyvar a mrkvicku popucenu a troska klobucikov vyvarenych berem aj do prace polievku je to dietne este som si dala kopcek ryze a krk z polievky no neni mi 2 krat dobre ale nemam krce iba ma tam v pravo stipka ale co musi to prejst zajtra idem rano do prace a mame oslavu v sobotu to bude dieta aspon nepriberem ,a piekla som aj cukinove placky ale na tie mozem zabudnut ani by som si nedovolila ochutnat strach mi nedovoli,inac dcera sa drzi dobre ale mali ste pravdu to by nebola dieta pre mna to je pre mlade je to hrozne tvrde na organizmus som zvedava kolko schudne tento 2 tyzden potom ma 1 tyzden pauzu a zas 2 tyzdne ale vidim na nej ze ma toho plne zuby a hovori ze neni nad 90 dnovku lebo tam sa najedla teplej stravy a vsetkeho pestreho tak dam vediet neviem ci nenaskoci od pondelka na 90 dnovku a ja s nou dam vediet musime to predebatovat .JESSICAL ty nezufaj teraz sa vyliec a pusti sa do tej 90dnovky inac nenajdes ziadnu disciplinu ja ti garantujem ze ti pomozeme uvidis ze bude varit chutne a zdravo alebo si v praci vyberies nieco z jedalneho listka co budes moct v ramci dovoleneho a ty s tvojej vahy by si urcite schudla nepoznam cloveka co z tej diety neschudol a budes mat aj sladke kazdy 3 den raz sa budes musiet odhodlat a cim skor tym lepsie do vianoc je nieco viac ako 90 dni a cez vianoce priberie kazdy snad nechces ist cez 100kg porozmyslaj kamoska nasa ,LIGHT88 dam ti vediet ako sme sa rozhodli z tou 90 dnovkou jasne spolu by nam to islo lepsie ved aj vtedy nas bolo po vianociach asi 5 kamosiek a ake vysledky sme mali super HELUS je toho dokazom a ta je z nas najdisciplinovanejsia musime si brat priklad tak doschudnutia kamosky musketierky
ahoojte musketierky,ale ste sa rozrastli,super.ja uz neviem schudnut,uz sa udrziavam,co som volakedy mala 100 kil,teraz mam 68 a som relativne ok.Ale mojim cielom bolo dat dole na 65.to dosiahnem,len vtedy,ak zacnem makat na cviceni,a pravidelne!!!!!inac to nepojde,sama to viem.Odkedy hovorim,ze zacnem,ale vzdy mi do toho nieco pride,a ja nestiham ani vlastnu smrt,ako sa hovori.Ale zajtra doobeda,mam taky volnejsi den,tak vyskocim na 15 minut na rotoped.Ale dnes som si dala z toho kupovaneho chlebika,a mnaam po 6 mesiacoch som si pochutila.Ale ja toho chleba zjem veelice malicko,takze to nejako neriesim.Ale su bezlepkari,co denne na ranajky 2 krajce,a veceru znova.To by som ani nedokazala zjest,bola by som prepchata chlôebom.Ale ked budem mat buduci tyzden doma novy sporak,tak urcite vyskusam nopve receptiky na chlieb.neda mi to pokoja,to som cela ja.ale som sa rozpisala.Doschudnutia musketierky.