Kamarátka na chudnutie

LIGHT 88

CAUTE baby = no ako sa mate ? uzivajte si zivot a papajte co Vam chuti = prisla som na to ze cim viac si davam pozor na jedlo ,lepsie povedane cim viac na to myslim tym viac je to na figu a viac porusujem = lebo nemam nijaky program ! v jedeni = myslim urcitu dietu .Zatial vaha nepohla ani milimeter = mam staru vahu = ale asi mi zase treba zacat 90tku = co vy na to kto ide na 90tku ??? Dnes som mala na obed vyprazany syr (ale makky nekcem pisat nazov aby om nerobila reklamu)so zeleninovym salatom,zajtra mam na obed svieckovu ,knedlik zjem akoze namiesto chlebika a musim zase doobeda ovocie a vecer zeleninu...DRZME SA musketierky !!!!! PAAA

JessicaI

Vitajte nove spolubojovnicky.
Ja vam o svojom jedalnicku pisat nebudem. Ako tu napisala ameryka chudnem, chudnem a nic som neschudla pretoze sa prejedam dost casto.
Niekedy sa nastartujem schudnem 10kg a potom to znovu naberiem spat.
Zo mna si priklad neberte.
Su tu vsak dievcata, ktore vedia schudnut a udrzat si vahu urcite oni budu dobrym prikladom.
Klobuk dole pred nimi.

Mema

Ahojte baby, rada by som sa k vám pridala, ako to funguje ? píšete si každodenný jedálniček ? koľko ste už schudli ? :)

kilecko

ahojte ja ked citam tvoje prispevky HELUS co ty papas to ty misus byt jak prutik a toho pohybu co mas v praci ja v praci sedim cely den a v jedle som bola disciplinovana len v 90 dnovke teraz sice sa snazim zdravo stravovat az na tie prehresky a to je kamen urazu to su tie vsetky kila o sa postupne nabaluju ,ryzu som zjedla uz o 11 hodine taka som bola hladna a spaldove celozrnne chlebicky pol balika je fuc idem si ich schovat na zajtra hi hi tak pa

ameryka

JessicaI, uprimne, podla mna to nepojde.. pamatam si ta uz odkedy si v tejto teme, asi rok, mala si vtedy 96, a odvtedy si neschudla ani kilo. za rok! ako chces schudnut do vianoc 15 kil? musis skoncit s tymi prezierackami a zacat sa hybat. a ziadne take, ze ti narastu svaly a budes ako rambo! hodinova prechadzka denne ta nezabije.

Helus

ahojte musketierky.Vitam novu kamosku na pokec,ja uz som doma aj z novou hlavou,a pijem kavu+ pu-erh.mala som 2 hrusky,a burizonove chlebiky v cokolade.
Metracek no neviem,ako si zvyknem na tvoju novu prezivku,ja ta mam v mobile ako METRACEK,a aj si to tam necham,si moja kamoska,ako som ta spoznala.baby dajte si do poriadku zlcniky,a travenie,viem,ako sa citite,aj mne bolo dllho zle,a tie bolesti pod rebrom,hruza.bolo to skoro 3 mesiace,kym zistili moju kamosku celiakiu.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

JessicaI

Ahojte dievcata,

ja som dnes mala na vahe 99,0kg.
Do vianoc chcem mat 85kg a neviem ci to pojde ked sa stale drzim okolo stovky.

Na zlcnik a zaludok su dobre kvapky Cinarofit z lekarne. Su to kvapky na ulahcenie travenia.

metracek

dievcata ja pozeram ze kto to pise ze nova kamaratka AHOJTE a ze kde je moja sprava a zrazu pozrem ze ja som ta ahojte no to uz bude ina diagnoza ako zlcnik hi hi a menim si prezyvku uz nie som metracek dam si kilecko ale dnes je mi uz fajn len som taka nafuknuta a mam taky zaludok ako by som medveda zjedla ale hladna som uz so aj z ryze ochutnala ale uz musim vydrzat do obeda ta moja pazravost aspon mi ta dieta prospeje ale rano stale 72kg ale po tych reznoch salate a kolaci som sa nevazila mozno by som bola prekvapena mozno som aj schudla takymto stylom sa nedostanem na vahu 69kg a pritom to je len 3kg ale tie idu najtazsie z velkej vahy sa mi chudlo lepsie to udrzanie vahy je najtazsie a to som mala uz aj 67 kg tento rok tak doschudnutia musketierky

ahojte

ahojte,HELA aj ja som objednana ku kadernicke budeme fesandy,JESSICAL ty sa teraz pekne vyzdrav a moj nazor na vsetky tie zazracne lieky na chudnutie keby boli verte dievcata tak sme vsetky chude caje si sice kupujem na chudnutie ale vsak niec pit musim a ked je chutny ale neberiem ho ako ze s neho schudnem lebo uz ho ako dlho pijem a myslim si ze je to vsetko iba o strave to co jeme dokonca som citala ze to sa len vyhovarame ze mame roztiahnuty zaludok preto jeme nie nasa vola je narusena mame to v hlave a tam sa nachedzaju usta a tak vsetko co nam chuti jeme a to su tie nase kilecka ak jeme striedmo tak vaha je fajn ak jeme piate cez deviate a mastne jedla tak to na nas aj vidno takze je na kazdej z nas ako sa budeme stravovat najhorsie je ze teoriu mame kazda v malicku ale ta nasa vola odolat jedlam to je uz horsie no ale ja este dnes dietujem dobrovolne nasilu dnes rano len grahamovy roztek a pol litra caju a burizony som si dala teraz a dusim si ryzu tak bude na obed aj na veceru do prace jaj ale mi chyba kava ale nechcem pokusat este si dam 1 jablcko ze to je vyborne na travenie a pomohlo mi aj vcera tak sa drzme a chudnime zdravo musketierky

Helus

Ahojte musketierky,mame to tu lazaret.ja som uz doma z prace,a citam si vas.
Metracek,Jessical prajem skore uzdravenie.idem sa ulozit,lôebo rano zase letim ku kadernicke.dajte sa doporiadku,ja pijem zazvorak.