Kamarátka na chudnutie

kilecko

ahojte musketierky,CAREY neboj ten vodny den je super vies kolke sme ho tu uz zvladli a uplne v pohode i ked ja by som ho najradsej zaradila po takom bielkovinovom dni alebo po skrobovom aby som mala jedla aj pred a po vodnom dni viac jedla po vitaminovom dni je to dost ale vaha isla vzdy super dole bolo krasne vazenie ta radost ja sa uz tesim s vami na to stravovanie cloveku sa samemu ani nechce ale ked sme tu skupinka musketierok tak som normalne natesena JESSICAL je jedno ci mas 90 dnovku ide o to ze budes mat zdrave stravovanie takze ideme do toho vsetky spolu nezabudnite nas velky den PONDELOK 23.9.2013 nezabudnite rano sa odvazit nahe zapisat a kazdy mesiac si budeme porovnavat vysledky jednej to pojde lepsie na zaciatku druhej sa vaha pohne v prostriedku ale na konci vazenia verim ze budeme spokojne vsetky doschudnutia kamosky

kilecko

WINKI ked som docitala tvoj prispevok ze kde si nabrala tie nezmysly ked si nastudujes 90 DNOVU ROZLISOVACIU DIETU je to fajn knizka tak potom napis este raz nazor lebo to nieje ani delena strava ani ziaden den sa na rano nepije voda s citronom no proste mas to riadne pomylene inac chleba tam je masko normalne akekolvek a samozrejme ze kazda z nas ma teoriu zvladnutu ale sme naucene jest troska viac niekedy ako treba a kedze mame domacnost tak sa venujeme rodine ,zahradke praci a na cvicenie nam neostane cas to nie je vyhovorka to je proste realita a tak vekom si naberieme dake kilecka naviac ale dokazeme si to uvedomit a dolezite je ze chceme s tym aj nieco robit a takto spolu nam to vyhovuje budeme sa tu stretavat vymienat si receptiky a PODPOROVAT SA to je na tom uzasne a co je podstatne ze to uz mame vyskusane osvedcilo sa nam to a schudli sme niektore sme tu ostali ine sa s nami rozlucili schudli a ziju si svoj vlastny zivot je to na dobrovolnosti ,este sa ozvy co a ako tak ahoj

JessicaI

Ahojte dievcata,

idem s vami chudnut do vianoc ale nie tou 90 dnovou dietou. Dcera povedala, ze bude mojou trenerkou a tiez ma ten nazor ako ja, ze by som mala len menej jest a kontrolovat jedlo. Spytat sa samej seba ci idem jest pretoze som hladna alebo len tak pre pocit z jedenia. Povedat si, ze ten pocit z jedenia nestoji za to. Jedlo je na prezitie a to si musim stale hovorit, drzat sa toho neprejedat sa a nejest ked nemam hlad.
Vyskusam to... teraz mam 100,2kg.
Budem sa s vami pretekat v chudnuti... hihi.

winki

Ale toto nie je dieta, je to životný štýl, kedy si človek musí uvedomiť, že žije vďaka jedlu a nie, že jedlo ovláda jeho život.

winki

Na ráno voda s citronom pol litra, potom zelenová šťava, ak to nestačí tak ovocie alebo zeleninka. Na obed....delená strava, na veceru to tiež. Vynechať chleba akýkoľvek, párky, šunky. Mäso len na pare, alebo na prírodno. A vela rybiek.....to je tá zázračná diéta. Veľa zeleného čaju, a čistej vody, žiadne minerálky, kola, fanta.......

Lepok

Ahojte,
Tak vám držím všetky palčeky,aby ste s tou 90-dňovkou dosiahli úspech,ale ja sa k vám nepridám,nakolko môj názor je,že keby tieto diety fungovali / teda žiaden jojo efekt,tak sa nemusia vymýšľať nové diety a všimla som si,že pri každej diete treba piť hodne vody čo vieme aj my a tak sa držím svojho 5 porcií denne,prílohy zo začiatku vynechať,hlavne chlieb,neskôr pridať,ale na tanieri,len štvrtka taniera - pol taniera zeleniny,ostatne bielkoviny a tá voda okolo 2l.Zatiaľ to u mna funguje,síce pomaly,
Kamoška držala 90 dnovu dietu a fakt krásne schudla,ale ona chodila aj do posilky a druhá kamoška po nej schudla,ale kila su naspäť,zrejme sa takto musí človek stravovať asi stále.
Takže držím palce a ja si idem urobiť šalát ako prílohu k pstruhovi .Helus kúpila som si v zdravej výžive rožky,dala ohriať do rúry / mikrovlnku ja neuznávam a nie že by som ju nemala / a bola som prekvapená dobrou chuťou. Predáva tam jeden pán a ten mi povedal,že celiatici skúsili u neho kváskový chlieb a zaujímavé,že ten im zle nerobí,hoci z lekárského hľadiska by ho jesť nemali.Pekný víkend aj keď by mohlo už prísť babie leto.

carey

No a baby kedy zacinate teda od pondelka? Ja si uz zacinam zvykat na to jest doobeda len ovocie,inak nerozumiem ale tomu co ma clovek jest na olovrant pred vecerou, ja nemozem jest len 3x denne, ked som zvyknuta jest 5-6x. Ale ako povedalo kilecko :), inak tiez sa mi ta prezyvka paci, je treba mat disciplinu v jedeni a to mi teraz hlavne ide. Moj problem spociva aj v tom, ze doma aj ked si nieco navarim tak mi velakrat niekto spapa a potom sa len rozculujem, ale skusim to s vami a kebyze koncime v tom decembri to by bolo super. Light88 toho vodneho dna sa bojim aj ja, ale clovek ked nevyskusa tak nevie...musim si ist nieco dostudovat k tomu co mozem jest a ako, som to len tak narychlo vcera.
U nas su teraz hody, ale pocasie na prd, ideme asi dnes priatelovi kupit tasku tak aspon nebudem mysliet na jedlo :D

LIGHT 88

HELUS ved zmena je zivot = KILECKO je takeee odlahceneee,myslim prezyvku ,mne sa paci hned som na to nabehla,KILECKO je proste supeeer.PAAAAA

Helus

ahojte musketierky.ja som chcela privitat novu chudnucu kilecko,a ked som citala dalej,tak som zistila ze je to nas metracek.Budem si musiet zvyknut.predsa som bola zvyknuta.Ja mam vooolny vikend,tak budem doma upratovat+nabehnem na cvicenie.A zajtra by sa mi hodila tura do lesa,ale podla pocasia.Na obed bude opecene maso+ dusenna zeleninka.Ale minule som mala 1 vysmazany syr ,obalovany v mojej struhanke,a bol dobry inac take nejedavam.pekny vikendik vam zelam musketierky.

LIGHT 88

PRESNE TAK KILECKO = PLNE S TEBOU SUHLASIM....ved aj vodny den nemusi byt drasticky pretoze sa mozu pit ovocne stavy caje kava a kto nechce ten vodny den drzat tak sa da nahradit ryzou,to je podla 90dnovky vlastne NOVINKA = postny den sa nahradi cistou uvarenou precedenou ryzou,ale nema byt osolena ani dochutena = mnozstvo mozte si dat lubovolne.Podla najnovsich poznatkou hladovka skodi hlavne na mozog = takze JESSICAL neboj sa ist do toho ,tieto informacie som pocula a videla na vlastne oci na ceskom programe.Mjte s pekne prijemny vikend.