Kamarátka na chudnutie

metracek

mola JESSICAL mas pravdu mala ta pracovnicka upozornit ze to bude dlhsie trvat co dlho trvat ale to je svet internetu na nieco je to rychle ale nieco by clovek spravil skor a to bud rada ze vam tu zmluvu schvalili lebo keby si mala niekde daku dlzobu stacilo by keby si mala nieco nesko zaplatene alebo dlznik v zdravotnej lebo oni maju cely system prepojeny preto to tak dlho trva a to by ta porazilo keby ti povedali ze ti zmluvu neschvalili aj ja som takto dcere vybavovala v o2 telefon lebo je tiez studentka ja som cakala ponukli mi mineralku vo flasi a dali este domov suveniri hrncek a skrabku na sklo na auto ale cakala som tiez dlho system nepusti a urady vies vzdy cloveku povedia A a nepovedia B,C to je na slovensku normalne a nemalo by byt ale im to tak vyhovuje ja som sa tak raz rozculila v banke namocili by dceru do takych sraciek som im riadne vynadala riaditel ma do teraz v meste zdravy co si ma zapamatal treba vediet aj slusne vynadat nech si nemyslia ze mi klienti sme hlupaci mame sice sedliacky rozum ale ten je niekedy najlepsi, pijem kavicku a ked dopijem hajde na koberec pocvicit pekny zbytok nedele prajem

JessicaI

Dakujem metracek... trochu si ma ukludnila. Aj ked este som tam citala o nejakych 10 rokoch pouzivania mojich osobnych udajov tou financnou spolocnostou a sankciach pri neskorsom zaplateni co ja neovplivnim ked to za nas plati O2. Dufam, ze to bude v poriadku a nebude v tom nejaka habadura. Chcela som napisat mailom staznost na tu pracovnicku ale oni nemaju ani mail kde sa da taka staznost poslat.

Co sa tyka toho schvalovania mohla mi to aspon povedat, ze budem musiet mozno trochu dlhsie pockat kym jej pride schvalenie pozicky. Bola by som to inak zobrala ked videla ten facebook. Ved na tom nic nieje kratit si cas ked na nieco musim cakat. Je to len o spravnej komunikacii a vysvetlenia.

Uz teraz to viem v com to bolo ale vtedy som to brala tak ako, ze sa mi chce tym zdrziavanim len pomstit za to ze som sa ozvala. Dakujem este raz za vysvetlenie.

metracek

tak a uz o chudnuti moja dcera sa vazila a po 1 tyzdni diety minus 2 kg je spokojna cvicenie ziadne nemala dnes mala mat na obed pol kurata ale zjedla 1 rezen a rajciny nebudem zvlast jej vyvarat inac nic neporusila ale povedala ze dobeda riadny hlad a namiesto kavy si uz koncom tyzdna robila caj a dnes rano si dala aj vianocku k tomu pokracuje dalej v chudnuti budem informovat po dalsom tyzdni ,JA rano 1 chlebik polievocku a rezen so zemiakovym takym vianocnym dobre majonezovym salatom no mna uz dieta neminie hihi a ten receptik cesto na slivkove knedle podla toho kolko chces knedli 1 hrncek prezli 1hrncek polohrubej muky a dolievat vodou a rukou si urobit cesto ak chces 40 knedli 2 hrnceky muky a 2 hrnceky polohr.muky a vody priliat dobre sa mi s tym robilo vygulala cesto zagulala slivku a vyvarila vo vode mnam mnam dievcata 2 plechy slivkoveho kolaca upeceneho balim dcere ale okostovala som 2ks ved ci je dobry a je mnam ,inac ten receptik na zidovsky penicilin to si musim zapamatat urcite vyuzijem alebo poradim niekomu kto bude potrebovat tak nech sa nam dari doschudnutia

metracek

ahoj JESSICAL, moja dcera robila v O2 a ten postup, ktory si popisala je uplne standartny. Ten program je na trhu uz vyse roka ide samizda o strieborny pausal, to ze to trvalo tak dlho na pobocke vybavit nie je chyba toho predajcu O2 kedze ono sa to posiela na schvalenie a cely ten proces v systeme ona casovo neovplyvni. Trva to kludne aj viac ako pol hodinu zavisi to od rychlosti systemu. Ta zmluva o pozicke je len vtedy ak odides skor ako 1,5 roka a vtedy by musela len doplatit. Priklad odides po roku, do konca ti este ostava pol roka, cize zo 136 eur doplatis len sumu za pol rok, ktory si tam nevydrzala byt. POkial taa vydrzis byt 1,5 roka 136 eur uhradza O2. To co ti dala na rychlo podpisat to bol elektronicky podpis.

metracek

ahoj JESSICAL, moja dcera robila v O2 a ten postup, ktory si popisala je uplne standartny. Ten program je na trhu uz vyse roka ide samizda o strieborny pausal, to ze to trvalo tak dlho na pobocke vybavit nie je chyba toho predajcu O2 kedze ono sa to posiela na schvalenie a cely ten proces v systeme ona casovo neovplyvni. Trva to kludne aj viac ako pol hodinu zavisi to od rychlosti systemu. Ta zmluva o pozicke je len vtedy ak odides skor ako 1,5 roka a vtedy by musela len doplatit. Priklad odides po roku, do konca ti este ostava pol roka, cize zo 136 eur doplatis len sumu za pol rok, ktory si tam nevydrzala byt. POkial taa vydrzis byt 1,5 roka 136 eur uhradza O2. To co ti dala na rychlo podpisat to bol elektronicky podpis.

LIGHT 88

ano LEPOK rozumieme sa = popucila som do taniera a az potom som si dala s naberackou horuci vyvar,len tak cisty ,az 2x = ale mi aj fajne precistilo soplik hihi,normalne sami super dycha.PA

Lepok

Light-daj si do tej polievočky ak máš čili papričku a trošku zázvoru a kašeľ a soplík bude tatam...
To je pre mňa novinka,že L.K. a alkohol a tak to vysvetľuje,tu jej zostárlu tvár.
Ja dnes na obed morčacie stehna:osolené opečiem a do výpeku dám 4-5šalotiek a 2str. cesnaku,opečiem a pridám konzervu krajaných paradajok-vylejem do zapekaciej misky,vložím stehna a šup do rúry 1-2 hod podľa rúry.K tomu zemiakovú kašu,ale ja len zo zel.šalátom.
Knedíky ja robím tvarohové:tvaroh,vajce,pol.múka,brezle /strúhanka / mám to pod názvom:-merilin kdedlíky.Je to na lyžice.
Helus,tak škoda,že som o slivkovej výžive nevedela skôr,lebo toho roku bolo sliviek až-až a ja som sa navarila lekváru...a koláče tiež z trstinovým cukrom ,len bohužiaľ to nebolo pre mňa.
Peknú nedeľu želám...

LIGHT 88

METRACEK poprosim Ta presnejsie uviest ten receptik = na slivkove,ide mi o to cesto ,ze hrncekove mieri,to mam rada... nemusim vazit = tak diky vopred,u nas doma mama hovorila tiez brezle. JESSICAL tak to snad neni mozne = v momente by mala slecna padaka = trvala by som na tom .HELUS tak slivkovu vyzivu som este neskusala,ale aspon uz budem vediet pre buducnost.Jaaaj LEPOK = k tej LENKE K.= ona ze vraj podlahla alkoholu ,hrozilo jej ze ju zbavia svojpravnosti,ale ze sa spamatala v poslednej chvili,tak som to pocula,ako nie som skodoradostna ale alkohol je pliaga...sak to kazdy dobre vie. No ja dnes sa tesim kuriatko len tak z polievky a samozrejme nedelnu polievocku fajnucku teplucku = stale pokasliavam aj sopliky mam hihi,tak sa musim napapkat.PAAAAAAA