pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte musketierky.ja uz sa chystam do prace,veru ten tyzden mi rychlo utiekol.zajtra vecer si vas precitam,ked uz budem doma.
Lepok dik za stranku,opisem si odtial receptiky,ten chlieb vyzera uzasne.
Metracej super receptik,niekedy vys
kusam aj ja,z mojej muky spravit.
Jessical,veru to by vytocilo kazdeho take spravanie,Dnes ked ides nieco vybavovat,tak sa obrnit trpezlivostou musis.
light take vyzivy su dobre,a hlavne bez eciek,aj ja budem mojmu vnucatku,ktore sa narodi v novembri doma robit vyzivy.1 Vnucke sme kupovali,ale uz mam skusenosti aj zo slivkovou vyzivou,je mnam a aj ja pouzivam tmavy cukor,minule som piekla bublaninu z takym cukrom.Inac vobec nic nesladim,ale ked robim nejake sladke jedlo,tak davam cukor,alebo med.pekny vecer vam prajem,a este krajsiu nedelu.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahojte dievcata,
mne sa nedari chudnut mam teraz 98,5kg.
Velmi sa tomu necudujem, pretoze sa nedrzim zdravej stravy a obcas sa aj riadne prejem. Mavam stresy a niektori ludia ma vedia hrozne vytocit.
Napisem vam co sa mne a mojej starsej dcere stalo v O2. Dcera chcela prejst od Orange do O2. Nedali jej vediet, ze jej v marci skoncila viazanost a moze si prist pozriet lepsi pausal a mobil tak ju to nahnevalo a isla pozriet do O2. Tam jej ponukli podla nej dobry pausal a k tomu telefon s tym ze ked tam bude 1,5roka tak jej ho zaplatia oni. Ona zo sumy 136Eur uhradi len 8Eur a potom bude platit 20Eur pausal kazdy mesiac. Podpisala zmluvu a objednala si telefon. Az ked prisla po telefon jej bolo povedane, ze kedze je studentka musi prist mama podpisat zmluvu o pozicke s nejakou sukromnou financnou spolocnostou. Strasne ma to vztocilo, ze jej to nepovedali skor aby sa mohla rozhodnut ci prejde do O2 alebo nie za takych podmienok a ze tam musim niekolko kilometrov do Piestan cestovat. Ked som tam prisla a povedala slecne, ze sa mi to nepaci a ze co keby som bola v zahranici tak sa ohradila, ze to kolega zabudol povedat a ona s tym nic nema a ked nechcem podpisat zmluvu mam pustit dalsieho zakaznika. Kym sme sa dostali na radu sme si vystali dost dlhu radu a dcera nechcela cuvnut a zrusit zmluvu na pausal a hladat iny telefon. Tak som suhlasila s podpisom zmluvy na pozicku. Slecna sa tvarila ze pracuje na PC a ked same tam stali uz taku tristvrte hoinu tak ma napadlo pozriet do reklamnej tabule za nou co na tom PC tolko robi. Tabula bola ako zrkadlo takze som dobre videla ako sa bavi s kamaratmi na Facebooku. Ja som v tej chvili myslela ze sa mi nieco stane. Ked som na to upozornila dceru tak aby to aj ta osoba pocula tak mi rychlo supla podpista na nejakom pristroji akoze zmluvu a pritom sa to tam nedalo ani precitat. Podpisala som aby som to mala z krku a aby mala dcera co chce ale nema z toho a z tej zmluvy dobry pocit a uz vobec nie z jednania tej predavacky. Do toho O2 uz viac nevkrocim a neodporucam ho nikomu navstivit pretoze tam straca ju lusia cas kym sa slecna hra s PC.
Taka som vytocena...
ahoj LAIGHT ja robievam slivkove knedle vzdy zo zemiakoveho cesta ale kolega mi doniesol slivky a ja ze upeciem kysnuty kolac bude zajtra a dcera ze by si dala knedle a mam dobry recept na cesto rychle dnes som robila 1 krat a super 1 hrncek prezle 1 hrncek polohr.muky a vody podla toho ako si vypracujes cesto pomaly prilievas a cesto je hotove je to super inac prezle su struhanka to pisem preto lebo v kazdom kraji to volaju inac vyslo z toho 20 knedli aj ja som 3 zjedla musim predsa vyskusat nove cesto ako chuti hi hi na veceru si dam este leco tak pa
jaaj METRACEK slivkoveee knedle tak to si mi riadne narobila chute = tie ja zboznujeem,ale uz nemam jedine ze by som vyskusala z kompotovych sliviek MNIAAAM
ahojte,dievcata ja mam zas 72kg ale ani sa nedivim po oslave dnes 2 chleby so salamou a syom potom struckova polievka leco so zemiakmi a potom sa cudujem ze kg idu hore ale povedzme si ved je to normalna strava ale ak chcem pochudnut tak budem musiet menej chleba a leco bez zemiakov a tak jaaaaj tazky zivot ale tucna uz nechcem byt to je hrozne ako clovek vtedy vyzera a ani zdravy pri tom nie je no nic pockam na dcerine zajtajsie vazenie a asi sa pridam musim zaludok stiahnut ete som dnes dcere robila slivkove knedle a zajtra jej spravim do cesty slivkovy kysnuty kolac ona zje vsetko a nepribeie ani pohyb nema no co dobry metabolizmus ,pocasie je hrozne uprsane clovek poupratuje vari peie a cmi na telku no mala by som pocvicit urcite dam dnes par brusakov tak doschudnutia musketieky
Ahojte baby = LEPOK no tekicovy privarok uz je uvareny = uz len dochutit,ale ja musim mat so smotanou uz mi idu slinky a dam si na to volske oko a len tak bez chleba,lebo chlebik uz som si dala s maslom,aby mi trosku pohladilo hrdielko ,stale ma drazdi ten kasel.PAAA
Ešte k tej delenej strave-držala som ju asi pred 5 rokmi a fungovala. K tomu ovociu a zeleniny - môžu byť v jeden deň,ale dodržať 4-hodinový odstup a podľa Lenky K. v kytičkách áno,ale nie všetky druhy.Posledne som si všimla.že Lenka nejak zostarla,viac ako by sa jej k veku patrilo,že by to s tou delenou stravou preháňala?
Ešte funguje aj dieta podľa krvných skupín a má dačo do seba.Pá a pekný víkend.
Zdravím chudnúce,
takže ešte nie som uplne fit a tak ráno iba mrkvova šťava riedená s vodou a jogurtový tvaroh.Obed ryba na grile a polníčkový šalát.Light-ja tekvicový prívarok milujem,ale pri chudnutí nerobím zo smotanou,ale s jogurtom a dám k tomu varené vajíčko,žeby večera...?uvidím.
Je super táto téma.
pre Helus: piekla som podľa tohto a v elektrickej rúre-mám teplovzdušnú.
bezlepkovy-chlieb.blogspot.sk
opravujem detskuu VYZIVU
AHOJTE BABY = uprsany den a chladno ,no co uz.....idem dnes robit detsku vuzivu hruskovu aj s jablckami,kcem to prevnucku ale aj ja mam rada = este som nerobila s trstinovym cukrom ,manzel mi povedal ze cukor ako cukor ze sa nemusim obavat to sterilizovat....mate nejaky dobry tip?popjosiiiim hihi . METRACEK som sa rozrehotala pri tvojej prvej vete...HELUS ja mam taky kombinovany sporak uz treti rok a som veeelmi spokojna,uvidis ten rozdiel...Dnes varim tekvicovy privarok dam si na to volske oko a k tomu chlebik....takze ide sa pracovat ...PAAAAAAA