Kamarátka na chudnutie

kilecko

ahojte kamosky,som rada ze ste tak pozitivne naladene a s tym vazenim no hadam sa nebudem vazit na vecer a v teplakoch a tricku nepotrebujem ziadnu teplakovu nadvahu hi hi len svoje hole telo este rano pred jedlom vtedy aspon viem presne kolko kg mam nie je to skleslene oblecenim LEPOK som rada ze sa ti pacil recept na tie slivkove knedle dobry napad zaradim to 90 dnovky ale z inym ovocim napr.aj broskyne mozu byt no nejake to ovocie do toho cesta uz zagulam to bude mnamka ,HELUS ja idem zajtra na zahradku tiez tam mam to male modre hrozno bude na rano inac dievcata ak je pre vas v 90 dnovke tazke na rano jest len ovocie tak zjedzte kludne aj daky 1kus grahamoveho peciva to je sice pobede ale ked ho zjete rano z maslom a dzemom nic sa nedeje a na desiatu si date ovocie obed je tam v pohode varene a na veceru polovica z obeda a vyvar mozte aj daku zeleninovu polievku a zeleninku taka mrkva nakrajana na kolieska je vyborna na vecerne vyjedanie pri televizore namiesto chipsov ,CAREY AJ CHUDNUT SA ZACINA sportovou taskou a to si nerobim srandu ja ked som zacinala cvicit tiez som si kupila sportovu tasku ,botasky ,tricko a kratasy no aby som aj vypadala medzi tymi cviciacimi takze prve chudnutie bolo v penazenke ale aj to treba a jest viac ako 3 krat sa nemusis bat ved ranajky das roztek potom ovocie potom obed zas vyvar a zeleninka a vecera rozdelis si to podla seba len na veceru uz nejest ovocie obsahuje cukor ale ked budes mat chut na sladke radsej zjedz jablko a mrkvicku zasyti ta a kg hore nepojdu nebojte sa toho je to len zdrave stravovanie ja som tak optimisticky na to naladena a tesima ze koncime pred vianocami tu myslienku som si ulozila do mysle a to je moj ciel dam si zhodene kg ako darcek pod stromcek a potom si zas nieco pekne kupim na seba ,inac vcera som si na oslave dopriala 5 kolacov 5 chlebikov slane a bavorak no aka parada kalorii naviac a sa tesim ved to dam dole a uz ziadne prejedanie takze nemam ani vycitky svedomia tak zajtra nas caka den D NEZABUDNITE resim sa ako KILECKO zatoci s kileckami tak doschudnutia musketierky

carey

Light88 dakujem za odpoved, lebo som z toho bola nejaka mimo, co teda jest, tak uz mam predstavu. No zajtra sa teda odvazim, odmeriam, som zvedava sama na seba ako to pojde, ja hovorim ze skusim najskor tyzden a potom sa uvidi, ale uz vcera som jedla pomenej a dnes sa citim tak lahucko, dobre. Ja este dnes neviem co, asi s priatelom budem, idem si este spravit zoznam knih na predaj.
Inak ja som velakrat jedla aj ked som nebola vobec hladna, len som nevedela co so sebou tak som do seba pchala jedno cez druhe, citam teraz aj knihu od Sipeky a je velmi dobre napisana vtipne a hlavne pise o tom ze vsetko mame v hlave, takze pomaly ale isto budem mysliet pozitivne :)

Helus

Ahojte musketierky moje.ja som si dobre pospala,a teraz pijem kavicku+ cajik.
Light veru mas pravdu,ja som stale v pohybe,od rana az do vecera,tato mam take zily uz 2x operovane,a mam ist na dalsiu operaciu,ich vybrat.Ale kaslem nato,ved sa mi znova objavuju dookola.Ale dnes si idem urobit na ranajky vymysel do pomarancovej stavy si idem rozmixovat banan,a potom podla hladu hrozno.Mame take to male modre,a je to bio hrozno,nikdy nestriekane,priatel,vravi ne kaslem sa cele striekanie,ani stromy nestrieka,zato tam nemame ziadne plody maximalne 3 hrusky.Doschudnutia musketierky.

LIGHT 88

HELUS TY tak malo papas a jaka si pracovitaaaa,tak tebe ani netreba ziadne cvicenia mas tolko pohybu,Ta obdivujem ze toho tolko zvladas = to hrozno mniam super ked mas zo zahradky.PAAA

LIGHT 88

Ahojte baby = CAREY ja na olovrant si davam podla toho aky mam den: 1den jogurty,syry,vyvar s chlebikom... 2den:napr graham.rozok s kavou,bujon.vyvar...3den kolacik ku kave,ovocny jogurt,ovocie...4den jem castejsie ovocie alebo zeleninu ale nedavam si to spolu aspon dvojhodinovy odstup :) LEPOK s tou 90dnovkou je to idividualne=na kazdeho inak posobi=mne pomaha discipline a mas pravdu ze clovek ,aby sa tak stravoval uz stale= ja somsi uz akosi zvykla na ten system aj ked porusim sem tam nevadi :) WINKI aj ja mam niekedy presne taky den... :) JESSICAL = DO TOHO= sme super prtia hihi = ja tiez si casto kladiem otazku ci som vlastne hladna = nedavno sa mi stalo ze som si dala uvarit 2 parky a jednu som si nechala este vo vode aby som mala teplu a kym som zjedla tu prvu s chlebikom aj s horcicou tak som aj uplne zabudla na to ze este chcem jest pretoze som sa naplnila uz som mala pocit ze prasknem = ta druha mi ostala na veceru,to znamena ked si zmensujes porcie tak sa ti postupne stahuje zaludok a o tom to je :) KILECKO som sa rozrehotala ,ze nezabudnite sa odvazit NAHEEEEE !! TAK MUSKETIERKY DOSCHUDNUTIA PAAA

Helus

ahojte musketierky,ja SOM BOLA DNES NA ZAHRADKE PRACOVAT,AJ LUSKY SOM OBRALA,AJ HROZNO SI DONIESLA ZO ZAHRADKY.Vidim,ze sa to tu rozbieha z 90 tkou,ja som uiz tak zvyknuta na ovocie doobeda,ze ked si dam napriklad kukuricne lupienky zalejem stavou z pomaranca,tak mi je tazko.
Lepok kde si bola kupovat tie rozky,v ktorom obchode.ja pecivo jem malo,ale uz som piekla parkrat zemlicky,a su dobre.Zajtra budem robit luskovy privarok,s vajickom,a priatelovi nejake maso k tomu,bude spokojny.Inac som dnes mala biely jogurt,a super nic mi nebolo.Doschudnutia musketierky.

carey

No baby my sme boli na tych nakupoch, presli sme skoro cely avion ale vyplatilo sa, priatel mi kupil tasku taku sportovu a potom aj sebe, tak mame radost obaja a potom ze ideme este papat, tak som si dala kuriatko so zeleninkou a trosku ryze, ani som to cele nezjedla, ale mnamka :) no a pripravujem sa teda na zmenu zivotneho stylu, aj dnes doobeda len ovocko bolo, i ked som bola hladna ale dalo sa to vydrzat. Musim si vzdy dopredu povedat co budem jest, aby som potom nebola nervozna co si spravit a to som chcela ten olovrant, co vtedy jest ? Zeleninu, oni pisu ze prve dni treba jest len 3x ale to asi nezvladnem.
Jessical urcite nam to pojde, treba vydrzat, ja som taky typ ako ty, clovek sa drzi a potom sa preziera, takze sa budeme odteraz drzat ok :)

Lepok

Pozdravujem metračik alias kilečko,dnes som urobila / nie pre seba / ale naším slivkové knedlíky podľa tvojho receptu, lebo som nemala tvaroh no a som prekvapená,z toho ako im chutili - tak díky, dievčata do 90 dňovky zaraďte, odporúčam.
Ja som dnes stihla zbaštiť jednú celú čokoládku,mňam...

kilecko

WINKY ty nevies nic o 90 dnovej diete lebo tam sa presne zdravo stravuje ako ty pises akurat sa moze aj pecivo 1ks denne ja si varim vtedy cez tu uzasnu 90 dnovu dietu same zdrave chutne jedla a zeleninku a ovocie tiez sa tam nepije cola inac su ludia ktory nedietuju ale jedia tak minimalne ze ja by som z tej stravy umrela a my co si riadne doprajeme vsetkeho a vela potrebujeme urcite pravidla ale v 90 dnovke to nie je tak napr.rano 20dkg sunky poobede tuniak s vajcami proste ziadny pevny harmonogram sa len opakuju 4 dni prvy je bielkovinovy to je masko akekolvek,ryby,syry,vajcia,rano ovocie a cez den zeleninka a pitny rezim 2l caj,voda,mineralka atd.no nie cola2.den skrobovy zemiaky alebo ryza,pizza kapustova polievka 1ks peciva ,vyvar,zeleninka ,ovocie rano,a pitny rezim 3.den uhluhydraty cestoviny ovocie a zeleninka ,na veceru kolac alebo zmrzlinka a 4 den vitaminovy cely den len ovocie a zeleninka a pitny rezim to je vlastne kazdy den takze aspon takto v skratke myslim si ze je to vyvazena strava a nie ziadna drasticka dieta

winki

kilecko...ja som tu nepisala o ziadnej blbej 90 dnovej diete....diety su hovadina a to si treba uvedomiť.....Treba jesť zdravo a nie dietovať. Ale to pochopíte po už asi trejtej 90dnovke...