pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte, tak ja som mala na obed kuraciu nohu upecenu a rajcinky a ten vyvar a na veceru si spravim tiez kuracie, ale uvarene vo vode so salatam. Skusim nejest a vydrzat aby som jedla len 3x denne ale asi mi to nevyjde ako sa poznam, ja chodim spavat neskor a som hladna potom okolo tej 20 00. Pijem zeleny cajik, pozeram pracovne ponuky...no nic nove stale :/
Jessical drz sa a mas dobry jedalnicek podla mna :)
Dievcata takze ja nedryim tu 90dnovu.
Na ranajky> fit kocka s pastekou a rajcinky
Desiata> jogurt s ovsennymi otrubami a kava
Obed> Cezar salat s kuracim masom a parmezanom. To bola v praci zla volba. Vyjedla som z toho masko a salatik strosku rajciniek a ostatne mi velmi nechutilo. Da sa povedat,ze som po obede a vobec nie som najedena.
Olovrant>Kupila som si banan ak by bola kriza.
Vecera> nesiem si domov z obeda polievku fazulovu s rezancami.
Potom uz len zeleninka neskor vecer. Pijem vodu 2.5L a caj.
Baby mozem vas potom poprosit ci by ste pisali co ste mali na obed aspon zo zaciatku, nech mam inspiraciu, dakujem :) ja budem mat dnes asi kura so salatom a vyvar s chlebikom, len neviem ci ostane aj na vecer, ci ho rodinka nespapa
dobre rano kocky, kilecko dakujem, mna asi este budu napadat otazky, lebo ja som sa s tymto nikdy nejak nezaoberala :) a potrebujem poradit. Tak fain no tak ja zacinam s vahou 66kg, na ranajky susene slivky vo vode a banan, este bude jablko, inak pol litra vody a cajik prave robim. A na obed este nie som rozhodnuta, ale bude nieco zdrave :)
Dobre ranko spolubojovnicky,
tak vazenie prebehlo. Zacinam s vahou 101kg. Takze mam co robit aby som sa zbavila aspon 16kg do vianoc.
Drzim palce ... nech sa dari dosiahnut vytuzeny ciel.
ahojte musketierky,drzim vam palce do zaciatku 90 dnovky.Vidim ze Carey je plna elanu,super.ja som si dnes kupila lrem na ruky,a ze aj spevnuje nehty,neverim tomu,ale je aj na velmi suchu pokozku,tak to ma zaujalo.Musketierky doschudnutia.
vela pisem nevadi este vam chcem povedat ze uz mam zalozeny zosit z minula a na novej strane mam napisany datum chudnutia zajtra dopisem vahu holu hi hi a aj vyznacene dni v kalendari takze vodne dni nam pripadnu na 21.10,19.11,18.12 ,a koncime 21.12.uhlohydratovym dnom a rano by sme sa mali 22.12 odvazit tak to sa uz teraz tesim ja som si to aj predtym takto pisala aj jedla co som jedla a ked som chcela nieco varit a nerozmyslat len som pozrela do zositka co by som si mohla dat najradsej som mala bielkovinovy den tam je jedla na vyber bohato ale aj ine dni je to pohodova strava doschudnutia musketierky
CAREY tak ja som bola dnes doma ale som si aj pocvicila s kruhom manzel sa smial ked mi padal ze si ho mam priviazat a ja ze ved mne to nevadi ja som rada ze sa poohybam a potom som dala par brusakov pri telke na zemi super sa citim aj po troske staci netreba sa presilovat inac bud som mala polievku kuraciu ale zelenina ti tam neuskodi to sa moze len bez slizov , slize mozes ked budes mat uhlohydratovy den v polievke a mas pravdu aj ja som si do prace zobrala jedlo hlavne a az doma som si dala niekedy aj vyvar z bujona a s cerealnym pecivom dolezite je aby sa clovek neprepchaval pecivom len 1ks ked je na programe ale ak budes mat potrebu no tak si das ale ja som s tymto obmedzenim nemala ziadny problem a ziadne sladkosti vyjedat to som dodrziavala na 100 percent iba vtedy som mala kolacik ked bol v uhlohydratovom dni na veceru a ozaj ked som si v ten den uvarila spagety mne to bolo na 1 raz vela zjest tak som si to v ten den rozdelila na 2 porcie a vo vitaminovy den si kludne navarim aj brokolicovu polievku alebo z cukine kremovu lebo mne ta surova zelenina bola malo a takto som mala zeleninu ale hlavne teple jedlo takze uvidis ako ti to bude samej vyhovovat ak to nedodrzis na 100 percent ale verim ze prejedat sa nebudes a ked na koberci 10 minut denne pocvicis tak vysledok sa dostavy tak s chutou do nasho zhadzovania prebytocnych kileciek
zdravim, tak aky ste mali den? Helus je este asi na prechadzke :), ja som si este citala nejake rady k tej 90dnovke, baby chcem sa spytat ten vyvar co je vlastne treba to jete aj so zeleninkou, ci len tak date kocku a je. A nerozumiem preco sa ma jest po hlavnom jedle, je to trosku take hm... ja si to asi trosku prisposobim, to na 100 % dodrziavat nemozem, ale som odhodlana a plna elanu :D
ahojte musketierky,vidim ze ste plne elanu,a ja idem zdravou stravou dalej,len to cvicenie je moj veliky problem.Teraz idem na prechadzku dlhu,a vecer bude polievka zeleninova.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.