pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte = KILECKO si ma pobavila ze si si objednala laskonky...ale kludne si daj zas ta vaha nevyskoci neboj.Ja sa drzim stale na 88,niekedy mi ukaze 99kg ale si davam pozor a take fajne kolaciky si sem tam dam v norme sak to ked mi chuti a posoby ako tabletka tak preco nie = ale akonahle vaha vyskoci nad 90kg tak to uz bude pruser = uz pozor !!!! CAREY vidis jak ti to uz pekne ide.LEPOK a HELUS sa drzte v tom vasom obmedzenom vybere a pekne sa podporujete.... :) No prajem nam MUSKETIERKY vela ZDARU a POHODY = DOSCHUDNUTIA = PAAAAAAAAAA
aHOOJ KILECKO.VERU MAM to obmedzene v stravovani,a tie lanove semena vyskusam zajtra si dat do jogurtu,co to spravi.Ale uz som si zvykla,a hlavne ze nemam tie bolesti,tie boli strasne,uz to nechcem zazit.Ale mala som to parkrat,ked som si neprecitala v zlozeni,ze je tam nieco psenicne.taka sojova omacka,mi robila sarapatu.Ale kocky pijem teraz zazvorak,a zajtra si uvarim zase pu-erh davno som nemala.Inac sa mi minaju caje,co to znamena?Ze Heluska sa vyberie nejake dokupit.doschudnutia musketierky.
CAREY dobre si to vyriesila s tou vecerou a ked zemiaky tak vtedy nie ryzu tak pisu v knizke mozes spravit kolozvarsku kapustu sebe na pekac prekladanu ryzu z kyslou kapustou a ostatnym poprekladat aj mlete masko alebo ten cibulovy salat alebo tu ryzu s hraskom alebo si udusit do nej mrazenu zeleninku na cibulke je toho vela treba si len vybrat a pis si to do zosita co jes a co varievame my ostatne budes mat inspiraciu na dalsie dni.HELUS ja ta tak obdivujem keby som sa musela obmedzovat tak ako ty kvoli chorobe to by som nepotrebovala ziadnu dietu tak my ostatne mozeme byt radi ze mame toho kopu na vyber tak nam treba jest uz len v ramci dovoleneho a ziadne obzerstvo doschudnutia kamosky
Inak ja sa zas chystam babke na vikend, takze to nebude ziadna slava, ale skusim to jednoducho tak nejak prisposobit podla moznosti :)
Ahojte musketierky,drzim vam palceky,aby vam kilecka ubudali,a tuk sa topil.Ja sa drzim na zdravej strave,do 90-tky sa mi nechcelo.Ja som dnes piekla babovku bananovu,a veru citit tam tu muku,aky prasok z nej som mala v ustach.Takze babovka uz ne
bude,radsej ten banan samotny.
DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY-
kilecko dakujem, vyriesila som to tak, kedze kuriatko nebolo, ze som si uvarila jedno kuracie prso s brokolickou a mrkvou a supla som to do zeleninovej polievky, viem trosku zvlastne... ale neviem este co zajtra, lebo mame uvarenu aj ryzu aj zemiaky, tak podla toho na co budem mat chut, teda teraz jem nejako vela zeleniny co je zmena u mna. Pekny vecer ja este si dam cajik a pojdem pozerat zamenu manzeliek
CAREY ak ti zjedia masko tak si daj bielkovinu to je syr alebo vajcia alebo ryby alebo si daj zeleninku mrkvicka surova je na vecer super skuste si ju nakrajat na kolieska uvidite ze vas poriadne zasyti ,LIGHT aj mna caka este jedna oslava no co dam si chlebik 1ks a laskonky ze vraj z kolacov su najmenej kaloricke citala som tak mam na oslavu objednane 2ks musia mi stacit ziadne prejedanie ,CAREY kludne sa pytaj ak budem vediet rada ti poradim a su tu aj ostatne kamosky ktore toho uz o chudnuti vela vedia ved mi vsetky mame teoriu zvladnutu len prax je niekedy ina hi hitak doschudnutia
dievcata ahojte som na nas vsetky hrda vyborne sme zacali uz len nam treba vydrzat ale mi to zvladneme tak JA na rano banan kava potom pol litra cistej vody,na obed kuracie prsia a zeleninka pol litra cistej vody na veseru si dam syr tvrdy len tak nemala by som ale ostal mi tak ho zjem namiesto maska ale je to bielkovina pol litra caju vecer kavu a k tomu pol litra vody cistej vecer pri telke pocvicim brusaky a idem si na zajtra udusit ryzu s mrkvickou a zamiesam do toho kukuricu este mam a zabudla som vyvar som mala a cerealny rozok zo zahradky som si doniesla hrozno mam este banany su teraz v akcii v kauflande a budu aj v bille a kupila som nektarinky takze na rano mam ovocia na vyber ale mozte si spravit zajtra aj cibulovy zemiakovy salat ja zacinam z vahou 72kg a kolko schudnem to sa uvidi necham sa prekvapit tak doschudnutia
Ahojte musketierky tak ste tu kraasne rozbehnute = KILECKO si vzorova.No ja este musim prejst cez vikend dalsou oslavou aj tento bola hostina ale davam si pozor.Dnes mam TRETI den ,takze to mam prehodene = no skusam...ako to bude zaberat aj takto.Majte sa krasne paaaa.
Ahojte chudnúce ,
tak ráno odvážene a holé...hihi,ale fak vážiť sa ma ráno. Ja som sa odvážila tiež a aj pomerala a uvidím kde to s tou novou stravou dotiahnem.
Potrebovala som schudnúť 10 kilo / aspoň / 2Kg aj nejaké deka už zo mňa spadli a mám novú váhu,ktorá meria aj tuk ,vodu,svaly a calorie a tak som si poznačila aj tieto parametre.
Moje raňajky káva jogurt s vlákninou,desiata ovocie,obed zapekaná brokolica 2 zemiaky v šupke,zeleninový vývar, olovrant kefír s vlákninou,večera tuniak zo šalátom.
Helus bezlepkové rožky som kúpila v obchode zo zdravou výživou,ale názov neviem,lebo sáčok som vyhodila - boli tam 2 rohlíky,ale stáli dosť cez 2-eura,myslím,že je výhodnejšie si ich urobiť doma,podľa tej stránky čo som ti poslala a su tam dobre rady . Doschnutia!!