Kamarátka na chudnutie

carey

Ahojte zienky, tak ten cajik vola sa Das gesunde Plus, Abwer a Stärkun (Bylinny caj s matou, lapachom a zelenym cajom), ma taku prijemnu chut. No vcera nas otec pozval na veceru, dala som si zeleninove rizoto, co je ok, ale zjedla som toho asi o dost viac, i ked som este polku odlozila, mnam bolo dobreee. Dnes mam spagety a vecer mam odlozeny kusok marlenky :), uz 3 dni bola v chladnicke som sa na nu len pozerala a kusok odlozila na dnes :D lebo uz neni nic. Inak tie placky mnam mozu byt dobre to chcem vyskusat, len nemame teraz tu celozrnnu muku a inak to je polohruba ci aka muka ? Urcite to vyskusam si to dnes zapisem :)

JessicaI

Dobre ranko,

vcera som nemala cas na olovrant a tak bola az vecera o 17.30hod.
Mala som cedtovinu s maskom.
Potom neskor som mala uz len rajcinky. Caj pijem spalovac tukov od K. Ten popradsky caj uz v Tescu nemaju. Vlastne neviem preco ziaden caj tej znacky nemaju uz dost dlho.
Mam pocit, ze vaha trosku isla dole.
Napisem kolko vazim az v pondelok.

Doschudnutia musketierky.

LIGHT 88

Dobry vecer Vam vsetkim chudnuciiiim :) Dnes zasa posedenie pri kavicke kremes 1/2 + zacher = potom este cola...uuufff ,teraz na veceru som si dala zeleninove tofu s uhorkou = aspon vecera zdrava ,ale aj na obed som mala salat s dresingom a kuracim maskom ,tiez si myslim zdrave... Kilecko te placky urcite vyskusam :) No zajtra mam na obed zemiakovy salat a vyprazany rezen = hruza ,nemam si co vybrat a kolegine su urazene ked som povedala ze nekcem chodit kazdy den na obed,ze mi to nevychadza podla diety....PAAAAA drzim vam seckim palce drzte sa !!!

Helus

ahojte musketierky,vidim ze sa snazite,a ide vam to dobre
No carey aky cajik si to pila,zajtra sa chystam po robote do dm,tak popozeram ake maju caje.vcera som robila do pohara 3 dcl srobovacieho taky proti chripkovy neviemco.nakraja sa na tenke platky zazvor+na kocky osupany citron,a zaleje sa medom.kazdy den 1 lyzicku ale ja som si dala 2.je to take stipkave ten zazvor.Doschudnutia musketierky.

kilecko

inac pozeram recepty zo zosita co som predtym varila a vtedy som po 12 dni schudla 4kg a po 32 dni som mala dole dalsie 2 kg ale to som vazila vtedy viac ako teraz trpezlivost mi teba davam recept na uhloh.den INDICKE PLACKY celozrnna muka taky bielo fialovy sacok kupene v tescu stal okolo 55centov tak tej muky 600g plus 200ml vody ak treba tak troska doliat ,sol,1 kav.lyz.olivovy olej,provenslanske korenie,prask.cesnak z cesta vygulame postupne 15 placiek a pecieme na olivovom oleji na panvici na den mozme zjest 6 placiek ja ked som to robila mala som to aj s dcerou a aj manzel si pochutil niekedy som ich potrela zeleninovou pomazankou doma robenou vyskusajte ale mnohe to asi aj poznate lutujem HELUS a LEPOK ze vy nemozete alebo ano tak zhadzujme kilecka zdravou stravou

kilecko

ahojte kamosky,HELUSKA jasne ze si musis dokupit cajiky pitny rezim treba ,CAREY vidis super ti to ide a neboj sa ani navstevy cez vikend ty to zvladnes a popis obal toho caju z D mky ak je dobry a chutny doplnime si zasoby na zajtra idem varit akesi eierspatzle to je nazov ze vajecne cestoviny nesusene no vajecne nemali byt no ale ked ich mam uvarim na zajtra pomiesam z kecupom a ostala mi stava z pod maska z lecom ze sa to ma dat do hrnca zaliat 3 az 4 lyzice vody a zohrievat 3 minuty no som zvedava co to bude mozno zajtra aj hladna budem je to pol kg balenie dame si to z dcerou na polovicu a na veceru sladke kolace som si pojedla dam si este neviem co ze by laskonku co hladna budem som si pozicala digitalnu vahu vcera vecer 72,8kg a rano to iste a teraz vecer ze 73,7 tak z akej vahy chudnem vlastne vaha je dobra lebo to kontrolujem aj z mojou mechanickou radsej som sa nemala ani vazit len v predpisane dni a tak aj spravim uz sa viac nevazim podstatna je vaha pre mna v 90 den inac v uhlohydratovy den co su cetovinky tam je na veceru ze kus torty alebo 3 kopceky oblubenej zmrzliny a zabudla som 1kusok kocka tablicka horkej cokolady tak preto ta laskonka aj 2 ked je sladke a malo kaloricke preco si nedopriat aspon clovek nema pocit obmedzenia tak doschudnutia musketierky

carey

Ahojte, tak ja som dnes na obed bola u priatela a mali rizoto tak ma to potesilo a vecer si spravim tiez so zeleninkou doma, vyvar som nemala kedze nebol ale ani mi nechyba, prave som dochrumkala mrkvicku a pijem novy cajik z Dm-ky :D

JessicaI

Ahojte dievcata,

vcera mi to menu poobede trochu zmenila moja starsia dcera.
Nechcelo sa jej cakat ked prisla zo skoly na to co uvarim tak si dala moju fazulovu polievku a ja som potom zjedla slize s kuracim maskom a hribikmi. Vecer som mala este ovci jogurt s cucorietkami a po osmej uz len rajcinky a 2ks korbacika syroveho.
Dnes rano fit kocka s maslom a prazskou sunkou + rajcinky. Desiata jogurt s ovs, otrubami s kavou na obed este neviem napisem jedalnicek zajtra.

Drzte sa ... chudneme. :-)

LIGHT 88

JESSICAL ja som pastety vynechala neviem aku papas ale z tych sa najviac pribera su tam pomlete MASTNOTY = ja volim sojove vyrobky v tych crievkach a su vyborne....vyskusaj :)