Kamarátka na chudnutie

carey

Dobre ranko, idem s otcom na hriby, tak som si privstala, robim akurat ranajky a hajde do lesa, snad nazbierame viac ako predtym.
Helus ja som zas na orechy alergicka, co je skoda, kedze obsahuju zdrave tuky, inak na zelezo je vyborny spenat, ci uvareny, ci listy. Papa zatial pekny dnik

LIGHT 88

Este mam pred sebou hostinu = idem na oslavy tak snad nebudem pozerat...ako inii papkajuuu.... hihi. Od pondelka zacnem trochen pritvrdzovat !!!

Helus

Ahojte musketierky,drzim vam palceky.ja som si rano natiahla buduk o 5 minut skorej,a bicyklovala som.ked som to vravela priatelovi,tak krutil hlavou.inac ja som chcela ten mak kvoli zelezu,a ze je dobry na osteoporozu..a ako pisalo kilecko,aj v dzemom domacim som skusala,a zle,az tak,ze po kazdy raz som vracala.uz ho nikdy nebudem ani skusat.ALE ani orechove cestoviny nemozem,ale orechy na hrst mi nic nerobi,tak aspon tie si zvyknem dat.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

carey

Ahojte baby, ako sa vam dnes dari? Ja som si na obed spravila zeleninovu polievku a tu si dam aj na veceru, inak ovocicko a v pohode. Zajtra mozno pojdem s otcom na hriby skoro rano, tak ovocie nabalim do batohu a ide sa.
Jaj kilecko snad mas pravdu a v tom decembri budeme tam kde chceme byt.
Helus ten mak nejedz, ani mne nerobi dobre a dnes som zistila ze ani hrozno mi nerobi dobre, mi ostalo po nom dost zle. Zajtra si chystam tofu na obed

kilecko

JESSICAL super sa drzis len vydrz kriza pride a ked ju prekonas tak si vyhrala neboj na stedry den si doprajeme hi hi ,HELUS kasli na mak ked ti robi zle nestoji to za to daj si cestoviny s ajickom alebo si daj trosku maku a lekvar to je super ja tak robim slize je to lepsie ako len s makom ked sa tam primiesa lekvar tak len tak dalej musketierky nebojte mi to zvladneme

Helus

ahojte kocky,ale vam to ide super.Ja som dnes robila pizzu,a priatel si pochutnaval,robim doma vsetko z bezlepkovej muky,a nema pripomienky.dnes som mala cestovinu s makom,a nemozem mak zle mi je z neho,nedobre mi travi.KOCKY DRZIM PALCEKY,A NECH SA VAM DARI.

JessicaI

Ahojte dievcata,

moje doobednajsie jedenie sa velmi nemeni.
Na obed som mala hovadziu polievku s pecen. haluskami + kuraci rezen a zemiakovu kasu. Samozrejme k tomu salat.
O 2 hodiny som zjedla jablcko a asi o 16.30 moravsky kolacik kysnuty...bol malicky.
Pred siestou som si dala fit kocku ako na ranajky s kavou. Odvtedy len caj pijem.
Dufam, ze som to perehnala.

Doschudnutia a dakujem za podporu.

kilecko

CAREY ja som si na veceru uz o 5 dopriala 2 kupene v kauflande sisky to namiesto zakuska ked sladke tak sladke a nezabudni zajtra vitaminovy den takze jeme 5 krat denne ovocie a zeleninku a potom zas bielkovinovy den tak syr na obed cottage na veceu moze byt alebo masko a zeleninka alebo spenat s vajickami treba si len vybrat ide nam to tak doschudnutia

carey

No mam pocit, ze sa nam vsetkym dari :) zajtra mame ovocny den, celkom sa na to tesim a som zvedava ako to zvladnem. No ja som mala na veceru aj sladke a este jeden pagac, co som asi nemala, ale bola som hladna, mna to sladke nezasyti, i ked si ho rada dam...no nabuduce to inak vymyslim. Vy ste co vecerali?

kilecko

ahojte,no JESSICAL musim ta pochvalit ide ti to super uz si isto pod 100,LAIGHT no kolac mohol byt az na tu colu inac aj ja by som jeden tyzden chodila na obed tiez by mi to tak vyhovovalo a len kazdu druhy tyzden varila na nam by vyhovovala taka zdrava strava a bez kalorickej vecere a ranajky ovocie inac som z toho ovocia vobec neni hladna a keby som si v praci dala obed a domov zobrala polievku a na veceru daku zeleninku aj by som schudla ved ide o to aby sa clovek neprejedal pecivom a sladkostami porozmyslaj LAIGHT ci si mas na obed vybrat nieco zdrave a aby si sa uz doma ale neprejedala nie ze obed v praci doma druhy a k tomu vecera to je potom moc,CAREY ten cajik pozriem v d mke uz sa mi minaju tak si doplnim zasoby a ta muka uz nemam sacok ale bol bielo fialovy stal 55 centov a bolo tam napisane celozrnna kupena v tescu ale treba pozriet aj inde tak nech sa nam dievcata dari doschudnutia