Kamarátka na chudnutie

kilecko

tak vas vsetkych zdravym no MOAM ci ti napisat myslim si ze ako kazda zena aj ja si planujem vzdy aj ked nechudnem co budem varit preto ze si na tu stravu potrebujem kupit suroviny a tak to planovanie je uplne normalne a to pecivo ja pohanku nelubim a ked dietujem tak mam prve 2 dni po 1ks peciva akehokolvek potom 3 den cestovinu a 4 den ovocie a zeleninka pozri sa prosim ta co sa jedava v 90 dnovke je to uplne pestra strava a kazdy si moze vybrat co chce nie je tam predpisany jedalny listok z konkretnym jedlom na dany den ja namiesto zeleninky jem aj rozne polievky a pecivo rozne JESSICAL no no no nepolavuj a drz sa neboj na vianoce si doprajeme tak si trenuj pevnu volu a odolavaj a pacil sa mi vyrok manzela LEPOK kazda dieta sa zacina od zajtra HELUS ked nemozes mak tak emental syr na ten vapnik tak do schudnutia kamosky

Maoam

problem moze byt aj v tom, ze mas problem s chutovymi bunkami, ak si roky jedla nezdravo a hlavne umele veci, ochutidla, instantne veci, atd.

cim viac prirodzenej stravy, tym viac sa ti zregeneruju chutove bunky a po mesiacoch budes chutit a hlavne aj citit nosom vsetko a pri vsetkom, co je neprirodzene, pripadne vyprazane a Co. ti bude na tycku

do McDonnaldu by si uz ani vstupit nemohla (nevravim, ze jes fastfood, to len ako priklad)

no pohanku musis hlavne dobre ochutit (koreniny), dolezite je aj to co k tomu, zvykni si na vela zeleniny v akejkolvek forme, polievky (domace, daj si tu namahu aspon cez vikend a urob si skutocnu polievku, nic umele, z riadnej zeleniny, vela surovej zeleniny k tomu, ovocie len doobedu a len nalacno, ciste, nemiesat zasadne s mliecnymi vyrobkami alebo müsli a pod., iba ciste ovocie a na hladny zaludok, inak ti to bude kvasit v trav. trakte

rob si smoothies, ak budes mat cas, zvyknes si na to, pi stavy, chute sa vratia, treba trpezlivost

cim viac vitalnej stravy a hlavne vyzivnej stravy do seba das, tym menej zravych chvil bude, treba ale checknut aj, ci ti netreba crevny detox, ci nemas kvasinky (systemovu infekciu), parazity a pod., treba si definitivne ODVYKNUT od potravin s vysokym glykemickym indexom, pretoze tie nedovolia chudnut a robia velke problemy v tele, vkuse skace inzulin a telo uklada tuk (zbytocne), je totizto k tomu bicovane

no a s bielou mukou sa chudnut proste NEDA, alebo iba velmi tazko - ledaze totalne aktivnym sportom

Lepok

Maoam,prosím poraď niečo z pohánky - kúpila som a nejak nechutí,alebo ju neviem pripraviť. Ináč máš pravduto čo si napísala a človek v strese aj zje čo nemá.

Maoam

tip - skuste si odvyknut od psenicnej muky a vsetkeho z nej, nahradte inymi obilninami alebo pohankou (nie je obilnina), lepok robi svoje a psenica ako taka v tej forme, v ktorej ju prijimate vy robi casto problem, pecivo, biela muka atd. a vtedy sa casto nedari chudnut

Maoam

baby, nejete privela potravin s vysokym glykemickym indexom? pripadne opacny extrem, ze idete z nejakeho dovodu do hypoglykemie, pri zravosti na sladke byva deficit v mineraloch a vitaminoch, casto su system. kvasinkove infekcie alebo parazity, pripadne treba urobit detox criev ako zaklad a prvy krok

tocite sa myslou vkuse okolo jedla, to tiez robi vela, vkuse planovat je o nicom, telo si v prirodzenom stave samo povie kedy, co a kolko, ale to uz musi byt v stave, kedy chce prijimat to, co je pren potrebne a zdrave

viem, ze mate pred sebou dlhu cestu,ale nie je zasa ani dobre sa vkuse myslou tocit okolo jedla a vsetko planovat, same jedalnicky, recepty, skuste sa venovat aj viacerym inym veciam a zaujmom, odputat mysel inym smerom

lebo cim viac sa jedlom zaoberate, tym väcsi problem s nim mat budete, rsp. tym viac sa na tu temu fixujete

nic v zlom, berte to len ako dobre mieneny tip

Lepok

Jessical,jak sme si podobný - ja som porušila zobkam čo príde a potom tiež lamentujem,že som zhodené kilo dala hore a poviem si , no od zajtra to už neporuším a manžel sa rehoce s poznámkou,že najlepšia dieta je tá " od zajtra ", Ale kúpila som si niečo na detox a to mi zaplní dosť čreva a tak toho zas veľa nezjem, Kočky držte sa !

carey

Jessical mozno to bude dlhou pauzou medzi obedom a potom co si jedla, to je jasne ked si hladna zjes dvojnasobok ako normalne. Inak aj mne sa toto obcas stane, teraz si davam pozor, ked som hladna hned si nieco dzobnem, v praci po obede si este nieco daj nejaku drobnost a potom sa najedz doma.

JessicaI

Carey to je prave to, ze nemala.
Obed som mala o 11 hodine a z prace som prisla domov asi o 15,30 s plnou taskou z obchodu. Samozrejme vsetko sa mi pacilo a vsetko som chcela zjest. Ked vsak trochu porusim potom si uz poviem, ze dnes uz zjem co sa mi paci a zajtra nebudem tak pazravo jest. Vela krat sa stane, ze na druhy den sa to znovau zopakuje. Mam samej seba dost.
Stale to iste dookola sa opakuje.
Chudnem a znovu priberam to co som tak tazko dala dole.

carey

NO tak uz spat z lesiku, bolo tam velmi pekne, dost ludi, ale nazbierali sme po pol kosiku obaja, vecer bude asi prazenicka a ostatne sa zavari, som teraz taka vyvetrana. A teraz obedujem tofu so zeleninou, uz som bola hladna ako vlk :D
Jessical a preco si sa prejedla? Mala si nejaku stresovu situaciu?

JessicaI

Dobre rano dievcata,

ja som to vcera nevydrzala a zase som sa trochu prejedla. Dufam,ze dnes budem jest tak ako mam a v konecnom dosledku v pondelok vaha ukaze aspon o 1.5kg menej.

Mak a hrozno vadi ludom s problemom so zlcnikom.
Ja mam zlcnik vyoperovany ale aj tak mi mak zatazi trochu travenie.