pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
DODA88 ked ti kamaratky povedali ze vypadas ako anorekticka tak asi mali pravdu lebo okolie to vie najlepsie posudit toto asi nie je stranka pre teba ako schudnut lebo mi chudneme ale z velkej vahy ty si sa k 100kg ani nepriblizila ale ked budes jest ako mi tak ty budes mat urcite optimalnu vahu ale z nasej stravy ty urcite nezhodis a inac pocitat si body z toho co zjem tak na to by ma nenahovoril NIKTO ,HELUS s tvojim prispevkom naprosto suhlasim
ahojte baby moj nazor je zdravo sa stravovat,a ked je strasna chut na nieco sladke,tak si treba kusom cokolady dat.ja som uz presla vsetkymi dietami,aj tabletkami,a schudla som,ale ako nahle som zacala jest tak ako pred dietou,tak som mala za par tyzdnou vsetko naspet.pre mna je dolezite zdravo+neprejedat sa.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ja sa dnes asi rozpíšem. Chcem sa spýtať báb, nedržali ste diétu weight watchers?strážca váhy. Jedná sa tam o body koľko môžte zjesť, to som držala v lete a myslela som, že mi zelenina rastie už aj v ušiach. Rátajú sa tam body podľa kcal a tukov toho čo zjete, tak len toľko a snaď sa vyjadri voľakto k tomuto,dik
Vďaka kilecko,ja som cely život bola štíhla, kámošky mi tvrdili, že som anorektička, momentálne mám stavy, že sa neovládam v jedle a to ja jem iba zdravé jedlá. Žiadne klobásky ani slanina, nič bravčové iba kuracie prsia a ryby, nejedla som ani pečivo z bielej múky, jem hodne zeleniny, ale mám stav, kedy otvorím chladničku a vrhnem sa na salám a schmatnem rožok a nestíham ani žut ale hneď to prehltam. Určite je to aj psychika a to nepíšem, že pravidelne 4-5x do týždňa som v posilke. Po takomto útoku na chladničku mám nočnú moru, neviem spať a som nesústredená, znova ma to prejde a jem iba zeleninu. Verím ale, že sa mi už konečne podarí zhodiť. Budem sem chodiť teraz často,aby som si čítala vaše rady a takto mi to pojde lepšie, keď sa budem mocť podeliť sa s vami aj o moje skúsenosti,papaaaa
DODA88,no mas pravdu hormonalne lieky vedia urobit organizmu zle a tukozrutsku polievku som aj ja kedysi varila ale nie presne podla receptu a v takom mnozstve ja tak 4lit.hrniec a vsetkeho primerane z tych surovin som dala a ked manzel ochutnal povedal ze vyborna len som zabudla dat zemiaky a ja ze ved to je polievka na chudnutie a on ze v pohode ze moze si dat aj on ze mu chuti tak ti prajem v chudnuti vela zdaru a prid sem niekedy na pokec s nami podelit sa zo svojimi uspechmi
LUCI.S bola by som rada keby si si nastudovala knihu o 90 dnovej rozlisovacej diete a nepisala tu nezmysly je predsa somarina ked si niekdo ma uvedomit ako ty pises kolko kg chce schudnut tu ide o to ze mi sa chceme stravovat zdravo ale v ramci dovoleneho a tym clovek chudne ja som takto uz pekne schudla teraz by som to v podstate ani nemusela drzat ale ked uz varim pre dceru najem sa aj ja je to chutne a bavy ma to tu s dievcatami a hlavne nejeme co nam pride na um len tak z brucha ja sa cudujem ludom co sa do vsetkeho zapajaju aj ked tomu PRD rozumeju
Ahojte baby, cítim sa ako prasa pri pohľade do zrkadla a už hodnú chvíľu surfujem na nete ako rýchle schudnúť. Kúpila som si dokonca aj tabletky na chudnutie,ale mám dojem,že som od ních ešte aj pribrala. Od zajtra chudnem, snaď sa mi podsrí,ja pre istotu sa nevážim,lebo by som dostala určite ešte väčšiu depku ako ju mám dnes. Ale podľa oblečenia budem cítiť,či chudnem,alebo nie. Zajtra si navarím tukožrútsku polievku a nebudem okrem nej nič iné jesť. Držte palce,nech sa to podarí. Ja mám aj hormonálnu nevyrovnanosť, užívam horm. lieky a za posledný rok som pribrala asi 5 kilo, to je môj odhad a neviem sa toho zbaviť. Tak do chudnutia a držte sa
ahojte musketierky vidim ze sa vam dari,aj prispevkou pribuda.
lepok co si si kupila,aky detox,aj mnne by sa zisiel.ja si robim pohanku so zeleninou,ako ryzoto,alebo davam do zeleninovej polievky.inac ma taku inu vonu+ chut,treba si len zvyknut na tie chute a vone.ja som ani chlieb tento tyzden asi nejedla ziadny,som si uvedomila.zajtra rano budu slivky+ nektarinka.pekny vikend vam prajem,a nam pracujucim,nech to rychlo ubehne.
ok, tak ak drzite diety, ako napr. ta 90-dnova, tak to je iny svet, to je pravda
ok baby, tak caute
Pri 90 dňovej diéte si treba v prvom rade uvedomiť koľko kg chcete schudnúť a od toho sa potom zostaví daný jedálniček...
Nefunguje na princípe jedenia čo príde a množstvo len tak z brucha...