Kamarátka na chudnutie

kilecko

ahojte,CAREY nic to ideme dalej takych dni este bude co sa odviazeme ale podstatne je ze viacej dni bude tych co sa zdravo stravujeme a prikladom je toho nasa JESSICAL tak vidis ide to super vysledok treba len vydrzat a pokracovat nezabudni podporujeme sa tu navzajom a dcera nech ti je tiez napomocna dnes vitaminovy den rano ovocie a na obed brokolicova kremova polievka vecer este neviem co tak doschudnutia

Helus

ahojte musketierky.
jessical gratulujem ti,len tak dalej.
carey nic sa nedeje,ze si zhresila,nemozme slapat jak stroje,aj ja som mala vcera malu rumbu cokoladku,ale vobec mi nechutila,mala som si radsej dat slnecnicove semienka.musketierky pekny den vam prajem.

JessicaI

Ahojte musketierky,

takze
po 1.tyzdni -3,2kg
Zo 101kg mam 97.8kg.
Som zatial spokojna.
Budem pokracovat v kontrolovani jedenia.
Drzte sa... doschudnutia.

carey

Ahojte, tak ja som sa vratila od babky, stravovanie nic moc, kedze u babky sa musi jest co je navarene a upecene, tak bool aj sladke ale co idem dalej.
Doda ahoj vitam ta tiez medzi nami a prajem vela stastia, takto aspon uvidime aj viacere pohlady ked nas pribudne :)

doda88

Ahojte baby, tak Helus mas pravdu, bolo to 5 litrov,ale chybička sa stala. Vydržala som jesť iba tu polievku, dnes som si dala nizkotučny jogurt s ovocim,hoci viem, že by som nemala k tej polievke nič, ale musela som si neco dať, tak preto ten jogurtik. Zatiel papa a držím aj vám palčeky.

kilecko

DODA88 nevadi mi ked budes chodit na nasu stranku prave naopak budem rada len si ma trosku vystrasila ked si ludia v tvojom okoli myslia ze vypadas jak anorekticka ale ako pisala JESSICAL ak chudnes zdravo je to super a kolko merias pri tych tvojich kg lebo to je dost podstatne ,JESSICAL super len pekne pokracuj v zdravom stravovani JA som dnes dievcata dobre zacala a nakoniec som bola pozvana na 50 tku a tak ale to sa nedalo odmietnut tak som prisla az teraz no a kolace vinko aj klobaska bola a gulas no takze jaaaaj ale do decembra to iste dam dolu na druhy tyzden zacnem asi cvicit inac dnes bol krasny den a tak v zahradke bolo pohybu az az az na tu vecernu oslavu ale taka vyborna zabava aj sme si z manzelom zatancovali no super bolo tak ideme dalej kamosky doschudnutia

Helus

ahoojte musketierky
Vitam tu dadu,a zasmiala som sa ze 54 litrov polievky,to je isto ine cislo,ja by som ju mala na rok.Ale taku tukozrutsku polievku s kapustou by som si veru aj dala.zajtra idem az o 10.30 do prace,tak si udusim kyslu kapustu+sojove maso s kapiou si udusim,a budem to mat aj na pondelok na obed.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

JessicaI

Ahojte dievcata,

tak ja sa snazim dnes odolavat poobednemu prejedaniu. Zatial sa drzim.

doda88 vytaj medzi nami pokial chudnes zdravo a neprehanas to tak je tvoje chudnutie vporiadku. Len dufam, ze nechces byt az kost a koza ale len tak akurat. Drzim palce.

doda88

ahojte všetci, kilecko,ono maš trocha pravdu, ale ja som bola stále posadnutá svojou postavou a máš pravdu aj v tom, že nemám 100´kg,ale nejakých 60, ale pre mňa to je moc. Dnes som si navarila 54litrov polievky a jem ju celý deň a popri tom si dávam vodu s citrónom, trocha som si pocvičila, snáď to bude mať svoj efekt. Neni som tu kôli tomu, aby ma tu niekto odsudzoval zato, že nemám sto kíl, ja chcem proste schudnúť a nedarí sa mi to a mám z toho komplex. Nielen tí ľuia chcú zhodiť čo majú viac kíl ako ja, ale aj tí, ktorí majú MENEJ a chcú mať ešte menej. Chcem občas zájsť medzi vás a podeliť sa s vami o svoje výsledky, lebo to je pre mňa akási hnacia sila. papa