Kamarátka na chudnutie

JessicaI

MiskaPiska

neviem poradit s cvicenim.Ja skoro vobec necvicim. Po prve sa mi nechce a po druhe vzdy som potom tazsia a to nemam rada. Mozno neskor ked viac schudnem trochu budem cvicit.

MiskaPiska

ahojte, skusali ste niektora niektore z tychto cvikov na brucho prosim? -odkaz odstránený- pripadne poradte nejake lepsie sposoby ako precvicit brusne svaly, vdaka

baaboo

joooj baby...ja som sa dnes pekne drzala ...a teraz som prisla z oslavy..no hroza...papala som makovu strudlu a potom som sa pustila do cokolady a chipsov..:/

inak....idem si dat na tri dni jablkovu ocistu...mam hrozne problemy s travenim, nafukovanim a vyprazdnovanim...tak som zvedava ako to dopadne

JessicaI

hruska

kludne si daj ale odporucam Ti len jedno celozrnne pecivo vecer. Daj si salku vody pred vecerou a salku vody po vecery. Ja si sem tam davam aj taku veceru a vaha ide dole. Napriklad minule som jedla hribovu prazenicu s tmavym pecivom.

ahoj 000

ahojte,
ja dnes celozrnny chlieb maslo syr - ran, obed ryba so zemiakmi a cviklou,
vecer zel. salat s celozrnnym pecivom.
vela vody 2 l. Idem na prechadzku dvojhodinovu. Ako sa vam dari?
Baboo vitaj.
Chcem zmenit pohyb na nejaky rychlejsi zumbu alebo co len musim cakat do vyplaty v piatok. Okolo nasho domu su 2 fitka a telocvicne skol kde sa zumba
cvici, tak to vyskusam a uvidim.

baaboo

Baby ahojte. Tiez by som sa rada pridala.Mam 24 rokov a vazim cca 75 kil (dlhsie som sa nevazila, uz sa bojim postavit na vahu). Pred 4 mesiacmi som prestala fajcit a vtedy som tak vela pribrala, lebo mi zacalo velmi chutit sladke. Chcela by som schudnut aspon 10 kil. Ak sa bude dat, tak aj viac.
Drzim nam vsetkym silno silne palce. :)