pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dievcata dnes rano som vazila 93,6kg asi o 12kg menej ako v septembri. Huraaa...
Drzim aj Vam paste.
Dievcata,
myslim kazdy den na Vas a dufam ze to vydrzime. Drzim Vam paste.
Zajtra sa vazim... dam vediet ako som dopadla.
bisobela
tych pat cukrikov Ti nemohlo ublizit.
ahojte kocky, tak ako?? no mne dnes v pohode, moc som toho nezjedla, som sa zobudila neskoro po nocnej, potom utekala do mesta, s autom a k sestre. Ta mi dala nejaky syr tak to bola akurat vecera, neviem aky to bol, ale asi ovci, ci aky, ale dobry a domaci :)ráno bryndzova natierka a tmavy chlebík, teraz si idem zacvicit, zostavam verna steperu, som nasla tu na nete take videa tak sa snazim riadit tym a poviem, vam ze sa riadne zapotim:) ale priznavam, vcera vecer na nocnej som neodolala, bol otvorený dezert a tak viete o polnoci to prislo, tak asom ale 5 zjedla, no co nevesam hlavu, hadam to aj tak pojde dole. v nedelu sa vaziiiiim, som zvedava :)
Ja Dukanovu dietu neodporucam...uz som tu niekde pisala, ze ak niekto nevie zacat je mozno dobra na par dni. Myslim si vsak, ze nie na viac ako 5dni bielkovinovej stravy. Stravovat sa normalne len menej a 5x za den je urcite zdravsie. Mala som vacsi uspech s dietou kde som jedla aj masne jedla a tuky. Ak by som potrebovala sa znovu nastartovat tak to spravim s masom roznym, vyvarom z masa, vajcia, tvrdy syr a ryby. Zelenina sa moze len ta co neobdahuje cukor. Treba pit vela vody a vitaminy bez cukru. Po par dnoch by som presla na stravu zdravsiu tak ako sa stravujem teraz. Par dni diety pomoze k tomu aby sme si viac vazili toho, ze mozeme jest vsetko len treba davat pozor na porcie a jest viac zdravsie jedla.
dobre ranko
tak som zvladla jeden den na jablkach....ale dnes uz ee.....uz by som to nedala.....len dufam, ze mi aspon ten jeden den pomohol.....dnes som mala na ranajky jogurt a celozrnne tycinky....predtym som vypila velku salku vody s citronom.....
co budete dnes papat? ja rozmyslam, ze si spravim cviklovu polievku na obed...
Jessical ....dakujem za radu :) ale matovy cajik pijem casto
Moja svokra teraz schudla ma 78 kil, tak nechcem byt tucnejsia ako ona:DDDDD
Ahojte vsetky.
Ja som sa dnes zobudila o takomto case a vcera som isla spat o osmej. Vaha mi dnes ukazala rano 85 kg.
Vcera ako som bola u lekara, mi kazal schudnut koli vyssiemu tlaku, ze nemam solit, pohybovat sa a byt v klude. Vysledky som mala dobre / mam onkol. ochorenie v remisii /.
Ja mam zvysenu glykemiu uz asi rok je to scasti aj dedicne moj otec ma cukrovku a berie tabletky, samozrejme moja nadvaha k tomu nepridava.
Jessical, pomohla ta dukanova dieta? alebo skor taketo chudnutie vsetko a vmalom?
Piste ako pokracujete, spolu to zvladneme...!
ahoj 000
aj ja idem zajtra na krv. Teraz som hladna ako pes, pretoze sa bojim nieco jest aby mi to neuskodilo na vysledkoch. Neviem ci som tu uz pisala, ale ked som nedrzala dietu a jedla som vela vsetkeho mala som krv vporiadku. Teraz po Dukanovej diete, kt. som drzala len 20dni som mala zvysenu glikemiu a tak mi kazali prist na kontrolu. Bolo mi to dost cudne, ze som mala take vysledky pretoze od 15.9. som nejedla nic sladke a dokonca som si davala do kavy umele sladidlo. Sladke som znovu zacala jest az po odbere. Som zvedava ako to dopadne teraz... sladke jem velmi malo... sem-tam.
ahojte, tak ako vam to ide? Ja som dnes bola u lekara na kontrole, prisla som az o pol druhej tak som si dala obed az vtedy.
ran: po odbere krvi, rozok so sunkou a syrom s paprikou, obed kura a zemiaky a zel. salat,vecera co dom da samozerejme netucne. medzitym dve jablka, dnes chodit ani cvicit nepojdem lebo mi je dost zima a necitim sa dobre asi na mna nieco lezie.
baaboo neviem ti poradit s tym nafukovanim skus to co ti poradila jesikal asi.
mne sa vaha drzi teraz vazim 85.5 po stolici rano.