pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte dievcata,
s vahou idem hore...91.7kg
To je tym stresom.
Ahojte, Jessica no dakujem aj ja dufam ze sa to bude este hybat smerom dole.Minuly tyzden som asi 3x vynechala cvicenie tak to bude aj tym ze sa to troska zastavilo ale nevadi, ja idem dalej :)
Zvladneme to :D
Ivana555
uz som sa Ti priblizila viac.
Dnes rano 91,2kg.
Mala som vcera dost nepravidelnu stravu. Neskoro som vstala a potom mi to uz nevychadza. Na obed a veceru bolo kura s ryzou.
Spravila som babovku nedala som si ani kusok, ale zjedla som asi 10 burs. orieskov.
Vela uspechov.
Ahoj Jessical , ty mas podobnu vahu mne. Ja mam 91.5 rano ked vstanem. Tak podme spolu nato , za dva tyzdne by som chcela dat 5 kg.
jupiik
som rada, ze si sa ozvala. Ved uz tu skoro nik nechodi. Sem - tam sa niekto ozve.
Ja necvicim vobec. Nechce sa mi.
Po vcerajsku som aj tak ako prejdena s pasakom. Boli sme na zahrade pohrabat orechove listy. Uz som davno nemala hrable v rukach tak sa to na mne vyzurilo. Na druhej strane aspon nejaky pohyb.
Drzim Ti paste aby to slo nizsie a nizsie na vahe az po Tvoj vysnivany bod.
Ahojte babenky, tak dnes som sa vážila a mám 83kg.Nejak sa mi to zastavilo, ale neva, nevzdávam to samozrejme. Cvičím aj nadalej tak uvidíme... pa pa
Dnes rano 90,4kg.
Ahojte,
ako sa vam dari?
Ja som mala dnes rano na vahe 90,7kg.
Zuzana76
ak chces vyskusaj toto>
Jedz asi 3-5dni iba maso, tvrde syry, vajcia, ryby a vyvar z masa.K tomu zeleninz ktora neobsahuje cukor t.j. napr.paprika, uhorky, salat.
Mozes jest kolko chces len musis jest iba povolene potraviny na rozny sposob. Nemozu sa udene jedla a mucne akonapr. parky sa nesmu jest.
Ziadne prilohy ako ryza,zemiaky, cestovina a pecivo. Mozes solit kolko chces a korenit kolko chces. Ja som si robila vajicka na rozne sposoby s masou sunkou. Polivku z kosti ale len cistu stavu som vybrala ... mrkvu som nechala v hrnci. Moze sa jest aj slaninka, oskvarky alebo kacica ale bez mucnych priloh. Musi sa pit 3L cistej vody alebo caju bilinkoveho bez cukru. Pouzivat pripadne umele sladidlo. Nezabudnut jest vitaminy, kt. neobsahuju cukor. Ziaden alkohol. Keby si mala nejake otazky tak sa Ti pokusim kazdy den odpisat.
Ja som to drzala kedysi a schudla som rychlo a vela. Nieje to ydrava dieta ale na par dni by som to na Tvojom mieste vyskusala. Mne to neublizilo.
Podla mna by to malo pomoct nastartovat chudnutie.
No mňa asi klepne... Zase tá istá váha... Za celý týždeň ani deko dole :(