Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

ahoj 001

Ahojte baby, ja som tu dlhsi cas nebola,
ak sa to podari od stredy sa budem zase ozyvat pravidelne.
Vaha 84 kg drzim sa stale na tom istom ani hore ani dole.

JessicaI

Ahojte,

dnes mam 91,3kg.
Bola som na tom aj lepsie ale vysplhala som sa na 92,4kg a odtial sa mi nedarilo ist dole...

Uz sa to zase pohlo... huraaa.

JessicaI

baaboo

ja mam tiez problem so sladkostami. Jeden cas som sa drzala celkom fajn. Vsetko som si odkladala ako skrecok a neskor to zjedol manzel a dcery, ale posledne dni neviem co so sebou jem a jem sladke.
Snazim sa vsak nejest sladke aspon vecer.
Cez sviatky skusim si dopriat zakusky doobeda a poobede nic. Uvidim co to spravi na mojej vahe.

Drzte sa dievcata...

Korytnačka

Ahojte, môžem sa pridať? Mám škaredých 89 kg:/ Pred šiestimi rokmi som schudla na krásnych 66, ale jojo efekt zaúčinkoval..

baaboo

ahojte baby,

tak ako?
u mna strasneee.....pomaly likvidujem mikulasa :( ....a to som doma prosila nech mi nedavaju sladkosti.....ale zbytocne.....zas plna skrinka samych dobrôt....a za chvilku Vianoce....ako to budete riesit so zakuskami? doprajete si?
ja sa im budem muset asi vyhybat, lebo pri kolacoch a zakuskoch sa neviem ovladat...:(

JessicaI

jupiik

dakujem.

Dnes som si precitala, ze figy pomahaju chudnut. Maju velmi nizky glykemicky index a su sladke takze zahanaju chut na sladke a jedlo.
Vyskusam ich... teraz cez vianocne sviatky sa to hodi namiesto zakuskov a sladkosti.

jupiik

Ahoj Jessical, no tak toto velmi dobre poznam s tymi zivotopismy.Ja som zasielala zivotopisy a chodila na pohovory 2 a pol roka a nic z toho.A to fakt.Som sice zamestnana ale hladala som si nieco lepsie aj po financnej stranke a vobec nic.Takze som stale tam kde som aj bola...
Takze taketo stresy ja doverne poznam.. tak vam drzim palce aby sa aspon nieco naslo pre manzela.

JessicaI

Zuzka ja nemam stres s vahy. Potrebujem aby sa manzel lepsie zamestnal. Inak budem s vahou na tom horsie a horsie.
Pise ziadosti a zivotopisy a nic...nikto sa neozve.

Zuzana76

Jessical,
nestresuj sa, ono sa to poddá a pôjde zase dole.
Keby si videla čo tá váha robila mne za posledný týždeň... Najprv stála na jednom mieste, potom mi skákala hore-dolu a už som bola z toho na nervy.
Až teraz sa to nejako skľudnilo (teda dúfam) ale výsledok nič moc za toľko dní:
26.11. 84,9 kg
05.12. 84,5 kg