Kamarátka na chudnutie

bubu777

Baby mám 19 a vážim 75 kg.

Pred rokom som mala váhu ideálnu 60 kg, začala som brať HAK a hneď to nejako nebehlo, neni to vinou len hAK.

Musím sa naučiť stravovať a nejako sa zaradiť do normálneho stravovania :) Ak by ste mi pomohli naozaj by som to ocenila..

Ja som v tomto moták :) potrebujem nejako vedieť jedávate raňajky.. a 5 x denne jedlá, pijete vodu a cvičíte snažím sa aj ja.

Potrebujem aby ma niekto v tom podporoval ale keď ja neviem keď nemá kto je to tažké :( priateľ mi stále hovorí že nemusím chudnúť ale keď sa človek cíti ako guľa obalená tukom je to už zlé..

preto by som bola rada ak by ste mi nejako pomohli ..

budem vám nesmierne vďačná.. ani neviete ako :) a ak sa budeme spoločne podporovať :)

Ked chcete napisem aj priamo mail.. ak mate zaujem

miselka007

Boze co ja by som dala za 70kg... asi vsetko keby som mohla.. ale verim tomu ze to dosiahnem... mam cca dva mesiace na to aby som volaco dala dolu.A ja ked sa zatnem tam za tie dva mesiace dam dole 10kg aj keby sa neviem co malo stat :))
A preto len dva mesiace lebo v aprili planujeme s priatelom babatko tak pret tehotenstvom by som rada dala nieco dole lebo nechcem pocas tehu pribrat a mat 100kg.To zas nie... :))

Helus

jessical dakujem pekne za privitanie,rano som sa vazila a je tam presne 70 kil,sko som predpokladala.Mam 47 rokov,a cely zivot bojujem s nadvahou.Moje ranajky boli-4 mandarinky,desiata-celozrnne pecivo po ceste z obchodu,nedostatok casu,preto za jazdy,viem nema sa to.Obed bude ryza+ kuracie maso opecene+zeleninovy salat,a olovrant asi acidko,a vecera neviem som v praci na poobednej.Medzi tym voda,zeleny caj+ kava bez cukru.

miselka007

Ahojte babenky, tak pekne mi ubehol tyzden po mojej diete, ani kilo som nenabrala navyse a dnes znova na dva tyzdne zacinam.Tak uvidime dalsie vysledky :))

Drzim vam palceky babenky a vela stastia :))

Helus

Ahojte baby ako vas tu tak sledujem,aj ja sa chcem pridat k vam.Ja mamokolo 70 kil,a potrebujkem dat dole 10 kil,pisanie v skupine mi pomaha.Mali sme tu na fore skupinu,ale davno zanikla.

baaboo

Jessical

neber si to tak....par dkg hore dole...hlavne, ze si sa vytancovala...ja by som uz tiez potrebovala take odreagovanie....
lebo mne sa darilo hrozne.....pred chvilkou som od nervov zjedla halusky s kapustou a slaninkou....a za tym Milku....mam hrozne obdobie ...a aj ked kazdy den cvicim...tak moje stravovanie je katastrofa.....musim sa vzchopit....

metracek

jessical ty si urcite na tom plese aj jedla.kolko zjes krajcov chleba za tyzden,nevaz sa stale skus vydrzat minimalne aspon tyzden,si schopna ovladat svoje chutea tuzbu po jedle lebo to je dolezite,musis byt vytrvala vo svojom predsavzati ze chces schudnut,musis si pripravovat jedlachutnym sposobom ale v ramci dovoleneho,drzim ti palce nevzdavaj sa,ten vysledok stoji za to.

JessicaI

Plesove tanecky ma sklamaly. Myslela som si, ze budem mat aspon o 1kg menej a mam o 70dkg viac ako vcera pred plesom. :-(