Kamarátka na chudnutie

baculk

Helus ahoj !! :) ako sa ti darí ? pamätáš si ešte na mňa ? písali sme si ešte dávnejšie v téme Kto bude chudnuť so mnou? ...ako sa ti odvtedy darí ? schudla si neičo ? :)

Helus

Ajulka vitaj tu medzi nami.-
Metracek ty mas 90 dnovu dietku,alebo len upravu stravy.Gratulujem ti k zhodenym kileckam,si sikulka.Ja mam jedneho znameho,drzi bielkovinovu dietu6 zeleninu,a dal dole 10 kil.Citi sa velmi dobre a pochvaluje si ju,len ja som citala o nej,ze je velmi skodliva,na organizmus,a hlôavne odchadzaju pri nej ladviny.

Ajulka

Ahoj kočky, metráček... Dnes som konečne začala aj ja s "90 dňovou rozlišovacou...". S touto dietkou mám už svoje skúsenosti a môžem napísať, že úspešné(žiadne hladovanie, ale hlavne sa smie čoko). To som ju držala len mesiac, schudla som 6kg. Vtedy som viac nepotrebovala. Teraz som v priebehu necelého roka nabrala 10kg. Prestala som kojiť a váha išla hore a hore... Potrebujem zhodiť aspoň 10kg. Teší ma, že som tu našla toľko "spolubojovníčok". Tak teda... DO BOJA!

metracek

ja mam 48 rokov meriam 176cm a chcem schudnut na 68kg menej nie lebo by som sa necitila dobre.mala som 82 kg teraz mam 74 a snazim sa dalej nie som nedockava lebo viem ze pomaly dalej zajdem lebo dala som teraz za 2 tyzdne dole 5kg co sa mi zda dost ale po uprave stravy to je normalne.z e n y musime vydrzat lebo ten pocit stoji za to

Helus

ahoj metracek mam 47 rokov 160 vysku,a chcem schudnut na 60-62 kil,uz som mala tak a citila som sda dobre,len som nic sladke nejedla,a stravovala som sa podla ANTONIE MACINGOVEJ.Vyhovovalo mi to,len som potom zacala z predoslou stravou,a vsetko bolo naspet.Inac aj stravovanie podla krvnych skupin,mi robilo dobre.

Helus

Ahojte baby to co pisala JESSICAL je Norbiho dieta,skorej stravovanie,pocula som uz o tom,ze to naozaj funguje,ja teraz som zrusila sladkosti,a prechadzam na zeleninove jedla a polievky strukovinove.

JessicaI

bubu777

mam dceru, ktora ma tiez 19 rokov a vazila este asi pred mesiacom 73.5kg
Teraz ma 70kg. Dosiahla to tym,ze zacala jest potraviny ktore obsahuju cukor len doobeda. Ovocie doobeda. Taktiez ryzu, cestoviny a pecivo len doobeda a zemiaky, rozne maso do tretej hodiny. Potom uz do vecera len zeleninu, rozne salaty s kuracim masom alebo ryby. Zacala chodit viac po schodoch. Vytah pouziva iba vynimocne.

Helus

Ahojte baby ja uz som doma z prace,len som tu na skok,rano vstavam zase.Mne sa darilo dobre,ziadne prehresky neboli,to som rada,a zajtra na ranajky mam uvareny jablkovy kompot nesladeny mam doma dost domacich jablk.A desiata nejaka mandarinka,obed-ryza+ zeleninovy salat v praci,baby drzte sa a zajtra poobede si zacvicim na fit lopte a brusaky.

metracek

ahojte,ja som v minulosti jedla normalne cize 4 knedle na obed a vecer nic a kila len pribudali a ked som sa dala na tu 90 dnovu rozlisovaciu dietu z knizky zrazu za 2 tyzdne 5kg dole rano jem len ovocie kazdy den a potom mam bielkoviny skroby a uhlohydraty 4 den sa je 5 krat len ovocie a zeleninu.takto som sa naucila zdravo stravovat varim si a som spokojna este dam dole 7 kg ale ja sa nikde neponahlam mam na to 90 dni,to je zo zivota minumum aby som to nevydrzala,drzim vsetkym palce nech nam to vyjde.