Kamarátka na chudnutie

metracek

waleri pozrela som ten recept fakt mnam.ked nemame cas na varenie tak na obed 20dkg sunkovej salamya zelenina surova vyvar zo zelen.bujonu na 3dcl pol kockyk tomu cerealne pecivo,alebo leco zavarane s vajickami.kapustne fliacky,camembert syr vysmazeny na oliv.oleji a na veceru cottage chrese z lidla,da sa toho tolko skombinovat ze ja to ani nevolam dieta clovek sa nauci jest normalne stiahne si zaludok a nepotrebuje sa prejedat.teraz ked aj zjem menej zasyti ma to.ak mate daky jednoduchy recept napiste.

metracek

indicke placky robim z knihy len treba dat menej vody na 600g celozrnnej muky je treba dat iba 2dcl vody spravim 18 placiek.v prvy bielk. den sa je maso akekolvek a zelenina takze je na cloveku ako si to skombinuje a potom ked sa je maso tak sa nesmie syr alebo vajcia takze si to striedam,v skrobovy den sa je bud zemiaky alebo ryzaa ta kapustova polievka tam je tu som varila presne podla knizky a bola super,nieco mam z knizky a nieco si ale v ramci pravidiel uvarim a vymyslim sama.pisem si zosit kazdy den co zjem.na rano si dam pomaranc a trosku hrozienok zasytia ma .mate niekto 2 diel tej 90 dnovej rozlisovacej diety ak ano su tam nejake super recepty.

Ajulka

Recepty čerpáš z nejakého iného zdroja ako je kniha? Alebo zapájaš fantáziu a prispôsobuješ si ich podľa seba? Ja mám len 1.diel a už sú "okukané". Privítala by som zmenu.

metracek

helus ano mam knihu 1. diel 90 dnova rozlisovacia dieta asi si kupim aj 2.diel uvidim co tam je ze vraj nove jedla.ja vzdy na rano jem iba ovocie a potom podla toho aky je den napr,bielkovinovy kuracie prsia s ananasom dusene na olivovom oleji alebo spenat s vajciami 2,alebo ryba so zeleninou,syr so zeleninou to je bielkovinovy den k tomu vzdy 3dcl vyvar a krajec celozrnneho chleba na veceru vzdy len polovicu z obeda.ked mam 2den skrobovy tak kysla kapustova polievka zo zemiakmi,alebo kolozvarska kapusta bez masa,cibulovy salataj z kyslou uhorkou,dusena ryza zsojovymi kockami a varenou mrkvickou,3 den uhlohydratovy indicke placky pizza z lecom,spagety s bolonskou omackou,cestovina vrutky a urestovana mexicka mrazena zmes na cibulke a cesnaku k tomu cviklu,na veceru ma byt vzdy kolac,kusok torty alebo 3 kopceky zmrzliny,4 den je vitaminovy to sa nevari je sa 5 krat denne ovocie banan len rano komu nechuti moze kombinovat zo zeleninou .ozaj ked vam na 3 den nechuti sladke moze sa aj slane ja si peciem v rure cerealne rozteky mrazene z kauflandu.treba vypit denne 2l tekutiny to sa mi vzdy nedari.je to super strava najprv sa mi do toho ani nechcelo ist ale rodina by sa smiala ze som zlyhala a to bola moja najvacsia motivacia aby som to vydrzala tych 5kg stalo za to som na seba pysna ak vydrzim 3 mesiace bude to super dnes som na 26 dni.dcera isla do toho so mnou ja som dala hned za 2 tyzdne dole 5kg a dcera najprv len 2kg ale potom som ja stala a ona dala dalsie 2kg dole takze je to ucinne ci na mladsie alebo starsie zeny.kocky vydrzme a ked si dame dole zimne kabaty to bude super pocit.

waleri

Ajulka,chcem sa viac sustredit na dodrziavanie jedalnicka - neporusovat a
uvidim ako kila pojdu dolu,nemam vytyceny ubytok kg,to ma dost stresuje,ked kg nejdu dolu (a je ich dost)tak,ako by som ocakavala a to ma potom demotivuje.
Hodinovu chodzu som zvladla, musi sa to telicko rozhybat.
Dalsie jedlo dnes:-kava s mliekom
-kuracie stehno bez koze
-jeden malinky syr Lucina, nebola sice vecera ako obed,snad to nie je az take zle a teraz uz len caj-sipkovy.
Zajtra si chcem uvarit mrkvovu kremovu polievku so zemiacikom,zelerom a troskou zazvoru.
Tak si drzme palceky nech sa nam dari a vela pevnej vole.

pa

Ajulka

Čao waleri. Super že si sa pridala. Ja som začala včera. Máš predstavu koľko chceš zhodiť? Držím palce.

waleri

tak oddnes 90-dnova,pesia chodza

ranajky: mandarinka,jablko

desiata: mandarinka

obed: tofu so sladkokyslou omackou,cervena paprika,paradajky

Vsetkym Vam drzim palce

pa

Ajulka

Ďakujem za privítanie Heluš. Dúfam, že medzi vami vydržím a nedám sa zahanbiť. Dnes mám za sebou raňajky (2kivi) a zemiačky so špenátom. Cítim sa fajn - aj sýta, aj spokojná, že som sa konečne odhodlala.