Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

waleri

Ajulka a nie treti den.
-stvrty je vitaminovy
-pizza-mozem tiez,u mna bude nabuduce,robiem si tak,ze uprazim troska cibulky dam pretlak,paradajky z konzervy,troska cesnaku prevarim na hustejsiu konzistenciu,troska bazalky,alebo majoranky a sup na cesto,nam to rada aj takto,alebo so sampinonmi a olivami.
Tak sa pekne drz a vecer nezabudni na cokoladku.

pa-nech sa nam dari vsetkym

no a idem ja prec od PC tak zajtra

waleri

jessical - nevzdavaj to,ziadny problem nestaji za to,aby si nebola krasna,male odlahcenie na uvod.

Jessical v Tvojom prispevku z 26.1 013 si uviedla ubytok vahy,ved To ide super,92,7 kg.

Je februar,ja som sa odhodlavala od 1.1.2013 a hrozne ma stvalo,ze ako rychlo preletel januar a mohla som byt o par kg lahsia,tak som si povedala,ze je najvyssi cas zacat prvym februarom a budem sa snazit neporusit a pripravovat si jedla ktore mi chutia a nesmiem byt hladna.
Zajtra sa tesim na cestoviny s orechami,troskou medu a skoricou.
Som maskrtnicek,jaj sladke ma vzdy dostane,ani moja pevna vola nie je skvela,ale teraz neriesim a nesmiem to vzdat,problemy mam aj ja,ale v dnesnej dobe kto nie,ci zdravotne,alebo osobne,doba je sialena,tak hlavu hore,este si to pekne premysli a vydrz povedzme do konca februara-maly ciel, drzim palce k rozhodnutiu zacat opät.
Ja som si povedala,ze nesmiem byt hladna,nechcem porusovat a preto aj cestoviny na sladko,aby ma nelakali ostatne blbosticky. Pa a napis ako si sa rozhodla...myslim,ze len spravne...

Ajulka

Dnes je môj obľúbený 4.deň v 90 dňovej.

Ráno: grep
Obed: pizza (práve som ju dorazila a
vôbec mi nevadí, že bola bez syra a salámy)
Večera: mám chuť na slivkový cereálny kroasant (asi zbehnem do pekárne), alebo.... v mrazničke je ešte zmrzlina...)

....prosto... SUPER PRÍJEMNÉ CHUDNUTIE!

JessicaI

Dievcata som rada, ze sa vam dari.

Ja to od vianoc stale porusujem a neviem sa nastartovat znovu na zdravsie stravovanie. To bude vsak tym, ze mam stale nejake problemy a potrebujem ich zajedat. Ked sa mi podari prekonat sa a schudnut zopar kileciek urcite sa vam ozvem a pochvalim. Dufam, ze to bude coskoro.

Drzte sa a chudnite...mate na to.
Ste sikulky.

waleri

Ahojte dievcata,

-ranajky dve jablka,mala kava s troskou medu
-popijam caj sipkovy,zazvorovy a skoricovy,to su moje oblubene,skoricovy pijem od leta pravidelne a s troskou citronu a medu,vychladeny v chladnicke - osviezujuci a chutny.
-obed polievka kremova -
mrkvova tej je tam najviac,ale pridala som aj porik,zemiak,zeler,cibulu,cesnak,osmahla na masielku,zaliala zeleninovym bujonom,pridala bobkovy list, kari,troska cerstveho zazvoru a uz rozvoniava
-vecera ako obed
Pocasie neprijemne-prsi,takze snad sa mi podari trocha zaslapat na stacionarnom bicykli-pri dobrej a dlhej pesnicke.

Babulky,prajem prijemny dnik a nech sa dari.

NEPORUSUJEME!!!!!!!!!!!

Pa

baculk

ja som v lete schudla krásne, mala som 61 kg, ale jedla som veľmi málo a len ovocie ...akonáhle som začala jesť normálne aj zdravo, čo stále jem tak mám stále 65 ..je to hrozné :) a už to trvá najmä veľmi dlho

Tak ti držím palčeky :) budem vás čítať ako vám to ide :)

mijanka

nejlepší kamarádka je na www.super-hubnuti.cz Kvalitní a dobře sestavený jídleníček a cviky jak se patří. Já jsem chodila cvičit s kamarádkou a to jsem toho moc nenacvičila, furt jsme jenom žvatlaly :)

Helus

Metracek inac dobre inspiracie si sem hodila.To sa mi pacilo,ja SOM MALA NA olovrant biely jogurt,a vecera bola paradajka+karelab+ syr.

Helus

Ahojte babulky moje.baculka pamatam si na teba dobre,ja som sa rozjedla sladkeho,takze isla vahja hore,ale uz som nastartovana zhodit ich potvory jedny,zavadzaju mi.
Metracek ja som 90 dnovu zacala pred rokmi,a potom mi vaha stala,tak som sda na nu po 6 tyzdnoch vykaslala,a dala sa na herbalajf.tam som schudla,pokial som ho mala 4 kila,ale po dobrati napoja som to znova nabrala naspet.Ta 90 dnovka ma normalne zacala lakat.Uvidim,ako sa mi bude darit,a takto chudnut,a vobec nevylucujem,ze sa na nu naladim.Baby prajem vam pekny vikend,ja mam pracovny,takze idem sa natiahnut.