Kamarátka na chudnutie

Ajulka

...keď ste také úprimné, dám aj ja...

Už pár týždňov nosím vydraté a poštopkané rifle medzi nohami. No nové kúpim až keď sa vopchám do aspoň o číslo menších. Tak a je to von.

Držte sa. Zajtra ahoj.

waleri

Defcata,co ma motivuje...

- zdravie,rozhodla som sa ho dat na prve miesto,je mi trapne ked lekarka pri kazdej navsteve-mala by ste upravit vahu,ma sice pravdu,ale...
Tak som si povedala,ze ju navstivim az ked sa mi podari schudnut
-nakupy,tiez ma nebavi nakupovat,ten okliesteny vyber v preplnenych obchodoch s oblecenim,minule v oddeleni odevov a na velkej ploche mi predavacka nevedela najst ziadne nohavice,ktore by mi sedeli,az sa sama cudovala,same male cisla a mne bolo hrozne,no potom mi povedala,ze zrusili znacku, ktora mne vyhovovala a nasmerovala ma do inej casti mesta,ale ziadny zazrak to nebol,ale kupila som.
No,tak som prezradila uprimne moje osobne tajomstvo..

Snad som dostatocne motivovana a ten januar me hneva,tak preto nechcem nic porusovat,lebo sa fakt nic nedosiahne.
A je super prist do obchodu,vybrat,vyskusat a machrovat.

Tak cokoladku som zlupla pri pisani meiliku a idem sa pripravit na zajtra a sup na stacionar,vcera to bolo take zahrievacie ....
Zatial som nezhresila,ale ved iba treti den, ved uz vieme ako chuti kopec veci,uz nie je ani co skusat,ci ako????

Tak nech sa nam dari.

pa

metracek

bola som v obchode skusala som si tricko no ked som sa v kabinke videla mala som po chuti a v ten okamih som sa tak nahneala na seba a tej v tom zrkadle som povedala :} ze nech najprv schudne a potom nech si ide kupit novu vec,nebudem si predsa menit satnik a kupovat si stale len vacsie veci.citim sa lepsie aj po zdravotnej stranke ked nemam kilecka navyse.nemusim byt zrovna vychudnuta ale taka akurat.je to super pocit ked vas niekto pochvali ze ako dobre vyzeras clovek si da vlasy upravit zmeni image a vtedy to ma zmysel.

Ajulka

...pitný režim v lete, waleri - žiadny problém...
Teraz v zime do seba vodu nedostanem. Možno ráno pohár teplej s citrónom, cez deň len čajíky. Ja som ti taký zimomravec.

Držte sa kočky. Zajtra začíname nový týždeň. Ak ste aj v priebehu tohoto zhrešili, nevadí. Máte možnosť to napraviť. Treba len pozitívne myslieť a mať nejakú motiváciu. Mne osobne to veľmi pomáha.

Ozaj, aké motivácie ženú dopredu vás? Priznáte? :-)

metracek

waleri ta voda zabija aj mna hlavne v zime v lete sa to este da.ale prisla som na fintu skuste ako rano vstanete tak kazdu hodinu 2dcl vypit do vecera by to malo vyjst 2litre,alebo to treba kombinovat s cajom 3 dcl v priebehu dna a na vecer je najlepsie si dat pol litra vody a v nej pol citrona vyzdimat.mala som riadny prehresok bryndzove halusky ale tie vzcitky rano som vstala na vahu a tych 5kg tam bolo stale dole,ale uz idem na tvrdo lebo takto sa nikde nedostanem.

waleri

Ajulka supeer,no ved si mi zvykneme aj na zlozenie tohoto dna.
Mozno pochrumem viac,ale nevadi,este nas caka zopar tychto dni,tak musime si zvyknut,tento den je pre mna ako skuska ohnom.
Dari sa Ti dodrziavat pitny rezim?
Ja dva litre do seba nedostanem,ale snazim sa nezabudat pit,hlavne viac cistej vody.

-kava s troskou medu
-keksiky,skoricovy caj
a caka ma cokolada - fajn
a potom este voda

Nech sa Ti dari.

Pa

Ajulka

Čao kočky, pekný deň.

Dobrá otázka Waleri. Včera som bola väčšia hrdinka. Dnes na obed, keď si rodinka pochutnávala na zemiakovej kaši s vyprážaným bravčovým rezňom a mojimi obľúbenými brokolicovými fašírkami so syrom, nebolo mi všetko jedno.
...ale prekonala som sa!

Dnes 1.jedlo: 2kivi
2.jedlo: vlašské orechy
3.jedlo: teplý jablkový kompót s medom, citrónom, škoricou a sušenými brusnicami.
Neskôr si dám grep, pomelo alebo hrušky. Zatiaľ mám pripravené pomerne slušné zásoby :-).

V tento deň som mávala vždy odložené dózu s namiešaným sušeným ovocím, orieškami a semienkami (hrozienka, suš.banány, marhule, slivky, brusnice, slnečnica, tekvicové jadierka, oriešky vlašské, mandle...). Prišla kríza - pomohlo.

waleri

Jessical,tak nech to netrva dlho.Prajem prijemny zbytok dna.

-rano dve jablka,caj,voda v priebehu doobeda
-obed,tak dnes som zmenila sladky na spagety s omackou Panzani,su rozne druhy a chutne.Sladke ma caka vecer,taaak sa tesim a zajtra vitaminy.
Tento den mi robi najväcsie problemy aj ked ovocie mam rada,pecitala som si v knihe co skryva vitaminovy den tak snad bude bez problemov,moze sa striedat s cerstvou zeleninou u mna mrkvicka a tiez su dovolene oriesky a semena,taka slnecnica lupana.
No, snad to nejak zmachlim a bez presnidavky to urcite nebude.Rozmyslam,ze si urobim pecene jablka plnene orechami a posypane skoricou,.

Ajulka,tak ako zvladas dnesny den?
Drzim palceky a zdravim...

Pa

JessicaI

Dnes rano bolo na vahe 95,3kg...takze ziadna slava.

Dakujem za povzbudive slova, ak sa konecne prekonam urcite vam napisem.

Ajulka

Waleri,
ďakujem za tú čokoládku. Tak sa teším na zmrzlinku, že som skoro na ňu zabudla. A ďaľšia bude až za 4dni ha-ha.