Kamarátka na chudnutie

kopec28

Ahojte baby,

už dlhšie váš čítam a tiež som v procese chudnutia. Možno sa tu nájdu baby, čo tiež čítajú, ale neprispievajú. Ak hej, ozvite sa na môj email. Potrebovala by som s niekým o tom pravidelne kecať, vymieňať si rady a skúsenosti. Ale nechcem verejne. Potrebujem schudnúť veľa. Na najbližší rok mám stanovených 20 kíl a potom ešte aspoň 10...Ak je tu na tom niekto podobne, tak sa teším na odpoveď :) pekný deň a držím vám všetkým palce

metracek

waleri ked mas vitaminovy den tak jes 5 krat denne a mozes to kombinovat so zeleninou.my co mame problem z vahou si nevieme odopriet jedlo ja to vidim na mojich kolegyniach ze rano zjedia pol rosteka alebo banan na obed idu do jedalne tam nevladzu jest tak 2 knedliky a na vecer tak pol chlebika oni ani nevladzu zjest viac lebo maju stiahnuty zaludok ale mi piate cez deviate a este aj vela a zrazu ked sa mame obmedzit tak to volame dieta ale oni tak vlastne jedia stale.najviac ma zasyti na veceru mrkva surova nakrajana na tenke kolieska a tie prezuvam pri telke namiesto blbosti kalorickzch zaludok pracuje ale neprijima kalorie vyskusajte

waleri

Dievcata super,ze ste tu,tak nech sa dari.
Dnesny vitaminovy dobre,az som prekvapena.

-detska vyziva bez cukru,jablka,
jablkovy kompot,troska kesu,kupila som si zmes FIT LINE - VITAL MIX v Bille, obsahuje para orechy,kusky suseneho ovocia,kokos a je to chutne.Musim mat v priebehu dna taketo blbosticky na zvladnutie.

-caj,voda cista,kava s troskou medu,ten si davam namiesto mlieka,inak kavu nesladim a pijem jednu mensiu za den.
tak,zvladla som tento den,ale ostava pre mna najtazsi...

V tomto pocasi sme si dali hodinovu chôdzu,taka som dosla zmordovana,ze nemam ani hlad.

Vdaka za prispevky,je to super,ze ste tu ...

pa

Drzim Vam palceky a tesim sa na Vase prispevky

JessicaI

Helus

ja som mala vela takych dni co som sa prejedala a preto som sa dostala az na taku hroznu vahu.
Teraz sa snazim ten pomer obratit. Viac dni sa kontrolovat a menej dni sa prejedat. Len ked sa rozjem neviem kedy prestat. Aj teraz mam na chvilu take obdobie. Verim vsak, ze sa znovu dam do chudnutia. Chcem to... a dokazem to.

Helus

Jesiccal ty mas vyborny jedalnicek,ja si tiez davam pozor,na to co zjem.ale mam dni,ked jem vsetko aj sladke,a potom si nadavam,ze som to zase pohnojila.Ja pijem tiez vela vody.

JessicaI

Ked sa nekontrolujem tak jem vsetko a nedavam pozor na nic ani na cas jedenia.

Ked sa kontrolujem tak jem tak 5x az 6x za den. Male porcie. Napr.
Ranajky: Fit kocku preprezanu na polky, natretu ramou so sunkou alebo niecim inym a k tomu papriku, rajciny alebo ladovy salat.
Desiata: ovocie a kava alebo jogurt s ovsennymi otrubami a kava.
Obed: Mormalne v jedalni len mensia porcia. Vyberam si viac kuracie alebo morcasie jedla.
Olovrant: to co na desiatu ale v opacne. To co som nemala na desiatu mam na olovrant. Vecera salaty, ryby, kuracie alebo jogurt samozrejme nizkotucny. Cez den 3L vody a 2calky caju.
Tak asi tak...

Helus

Ahojte baby.
jessica mozes napisat priblizny jedalnicek na 1 den.co jedavas?ja som mala zatial 2 jablka+ kavu+ zeleny caj.Ale este si dam nejaku mandarinku,alebo grep.Ale obed budem mat kuracie prdo opecene a grilovanou cuketou+celozrnnu zemlu.Prajem vam pekny,aj ked usnezeny a clapkavy den.

JessicaI

Helus

nie vsetky drzime 90dnovu dietu.
Ja teda urcite nie... Neviem jest len to co mam urcene. Mozno by som to nejaky cas vyrzala ale neverim tomu, ze ked sa vratim k normalnemu stravovaniu tak to nenaberiem aj s pridavkom.
Radsej idem na to pomalicky. Zmensujem davky jedla a pijem vela tekutin.

Helus

ahojte babulky,pekne som si vas precitala,ako sa vam darilo,ja som mala vikend pracovny,tak teraz pred spankom,som sa este viacej nastartovala.Aj ja zacinam so stravovanim,podla vas asi vsetky drzite 90 dnovku,zacinam tvrdo velmi zle sa citim aj ked ma vsetci odhovaraju,od diet,ale musim zmenit od uplneho zakladu stravovanie.Baby zelam vam pekny zaciatok tyzdna,a ideme do toho na plny plyn.

waleri

Ajulka,tak sme Ta vyprovokovali a motivacie na paradu,no a potom porusovat!!!!!nemame narok...

ake motivacie,sme my herecky...

Jessical si ocakavana!!!!!!! aj ostatne vahajuce dievcata a forum zacinalo vela dievcat,kde ste???

pa