pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ajulka,bagetou som sa inspirovala pri citani knihy od Lenky Kořinkovej uz davno a praktizujem.
Tesi ma,ze Ta zaujala stranka aj bageta a nezabudni sa pochvalit ako si prekvapila rodinku.
Ano, aj u mna prebieha dietka bezbolestne a nezabudni na cokoladku.
A velmi mi pomaha tato stranka .
Tak citajte,piste a chudnime.
pa
kukla som tú stránku, waleri... krása... niečo z toho musím pripraviť mojim detičkám...
páčila sa mi aj tvoja bageta... super nápad... kde chodíš na tie receptíky?
mám 1.časť 90 dňovej... tam také nič nie je...
mám za sebou 1.týždeň a ani to nebolelo... ďakujem za vašu pomoc...
aby nam bolo aj krasne,mam rada tuto stranku,taky balzam na dusu,tak mrknite.
Dnes:
- banan,jablko,taaaak som bola rano hladna,banan to zachranil
- obed - zeleninove rizoto
- hodinova chodza z prace domov
- kava s troskou medu
- vecera - tak ako obed
Dnes bol pitny rezim objemnejsi.
Helus spravny postreh,ale zajtra si chcem urobit spaldovu,alebo grahamovu bagetu so zeleninou,ktoru si natriem horcicou,rozmackam paradajky,tak 2-3,a rukolu.Mam to takto rada.Nechcem nic uplne vynechat,ale obmedzit sa da.
Inak mam rada maces s marhulovym lekvarom a v DM si kupujem slnecnicovo syrove chlebicky su v krabicke stoja myslim 2,20€,no nie su lacne,ale da sa.Inak na olovrant so salatom sa hodia.Tak to su take moje ulety.
Vsetky Vas zdravim,tesim sa na Vase prispevky a vela uspechov.
Ahoj metracek,som rada,ze sa takto podporujeme,verim,ze ked sa otepli,tak kilecka pojdu lahsie,predsa bude viacej pohybu,prajem nam chudnucim pekny dnicek.
helus dobre je aj kuracie maso na ananase a ten chleba to je spravny pstreh ja tiez zjem za 8 dni 2 krajce ale cerealneho peciva akurat mi nechyba lebo si spravym z celozrnej muky indiscke placky a tych je na den 6 kusov to je dost alebo pizzu a ked si uvarim 12 dkg cestovin tych je tiez vela mam co robit aby som ich zjedla D R Z I M VSETKYM PALCE ZVLADNEME TO SPOLOCNE MNE to pomaha ked si tu piseme aspon viem ze nie som na to sama
Ahojte kocky,vidim,ze sa vam dari.
Waleri vydim,ze ty nejesziadne sacharidy ako chlieb,pecivo.Ja asi budem musiet vylucit tieto veci na cas,lebo dnes som si videla v zrkadle zadok,a bola som v soku velikom.Na ranajky mam uiz nachystane jabla 2 ks,a dalej olovrant- grep,obed-opecene kuracie maso+ dusena mrkva so sampionmi.
Ahojte prispievajuce a chudnuce dievcata.
- ranajky - jablko,mandarinka
- desiata - jablko
- obed - kuraci rezen na prirodno,calamada
- olovrant - ochuteny tvaroh Rajo
- vecera - ostrokysla polievka
no a pitny rezim-voda,caj,ale dva litre nezvladam,ucim sa pit,
Drzim vsetkym palceky,nech sa nam dari!!!!!!!
pa
...kopec 28, vitaj medzi nami, veľa úspechov, držím palce...
Pekný deň, kočky...
Já mám dnes škrobový deň.
Raňajky: sladučké hrušky
Na obed bol plný tanier segedínskej polievky so zemiakmi a vylepšila som ju dusenými šampiónmi na cibuľke s krajcom celozrnného chleba. Ešte teraz nie som hladná, aj keď chuť na sladké bola hneť po obede - to je ešte starý zlozvyk - no ubránila som sa statočne.
Teraz si popíjam nový, dnes kúpený popradský čajík štíhla a fit. Niektorá z vás ho tu na fóre odporúčala. Naozaj, chutí aj mne.
Nezachytili ste v telke v pondelky večer po 21.hod. novú reláciu o chudnutí? Tí ľudia sa tam potrebujú zbaviť aj 200kg. A zvládli to. Čo je to potom pre nás pár kilečiek? To musíme predsa zvládnuť s úsmevom na perách!
Ahojte baby vidim,ze sa tu prispieva.
metracek tu mrkvu si zajtra nachystam na poobednu do prace.OLOvrant budem mat rohlik grahamovy+ biely jogurt a vecera bude zeleninoivy salat som v praci do 22.Prajem vam pekny den.