pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte dievcata,
Jessical,super ze si To nevzdala a lepsie pomaly ako vobec.Drzim palce.
ja dnes
-ranajky banan,jablko
-desiata 2 male jablka
-obed - spaldova bageta a nakolko som si zabudla kupit horcicu,napadlo ma v McDonalds kupit sladko kyslu omacku a nou som si natrela bagetu,dobra varianta aj takto sa da,dalej rukola,cibulka,paradajka.
-hodinova chodza
-kava
a uz ste mali prehresok? Mozno v ramci dna som aj mohla,nooo neviem,tri sisky,no mohla byt jedna nanajvys dve,ale rozhodla som ist s pravdou von a mam to za sebou.
-coko si dam jednu kococku
-pitny rezim klasika-voda,caj
Ako sa darilo Vam.
Ajulka ako Ti dopadol dnesny den
Jessical ja pracujem za pultom a tiez chodim aj 14 hodin,a na chudnuti to u mna nejako neplati,u mna plati zmena stravy+ pitny rezim.
Helus
mne sa bude lepsie chudnut od marca.
Mam od vtedy este jednu robotu a hrozne sa nachodim. Niekedy aj 10hodin vkuse. Tak sa bude chudnut lepsie.
jessical gratulujem ti zo srdiecka k ubytku.Ja som mala pred 22 rokmi 100 kil,a viem ake to je sa citit, teraz som mala 70 a necitim sa vobec dobre.Ale vyskusala som uz vsetky mozne diety,napoje,herbalaif som mala 3x a vzdy sa mi to naspet vratilo,takze pomaly a davat si pozor co clovek zje,a pridat sportu trochu.Ja mam aj palice na rychlu chodzu,a veru teraz cez zimu,lezia v skrini,ale cez vikend uz ich nastartujem.Baby pekny den vam prajem a drzme sa.
Zdravim,
ja mam dnes rano 94.8kg a kedze je to o trosku lepsie ako naposledy pri vazeni tak ma to potesilo. Staci ked budem chudnut pomalicky.
Prajem pekny a uspesny den vsetkym.
Zdravim baby
Mam pre Vas 100% prirodny produkt na chudnutie ktory posobi formou znizovanim alebo eliminovanim chute na jedlo ! funguje to vyborne a pri pohybe moze pomoct. takze ak ma niekto zaujem napiste mi na podl5@azet.sk
walwri ta stranka je super velmi pekne dakujem tam sa da inspirovat clovek je aj ocami
kocky tie bagety mate cerialne a waleri ked nevypijes horku kavu kup si spolarin je sladky a nema kalorie
vsetky ste pochopili ze nieje potrebne sa presne drzat diety je dobre sa nou nastartovat ale je podstatne nejest vela mastnych jedal radsej viac ovocia a zeleniny clovek si tak na to zvykne ze uz to bude pre neho samozrejme.tak pokracujeme dalej drzim palceky
Ahojte kocky,ja som dnes skorej doma z prace,mam nejake nadcasove hodiny,tak si vas citam.
Waleri ty si nase zlato,ze nam tu davas receptiky na salatiky,a tu bagetu si spravim v piatok.Zajtra mam v plane takyto jedalnicek
ranajky-2 jablka+2 mrkvy nastruhat+trochu vlasskych orechov+ med+ skoricu,obed-zeleninovy salat+opeceny pangasius,olovrant-jogurt,a vecera tuniak vo vlastnej stave+zeleninovy salat.Baby prajem vam pekny zvysok vecera.
Ajulka,teraz ma napadlo,ze bagetu si robim aj na sladko,potriem medom a poukladam banan,jablko,posypem skoricou
a mnamka jedna radost.
Ked si pripravujem salat,tak mi staci cinska kapusta,paradajky,tvrdy syr, zamiesam pochutkovu smotanu s cesnakom,alebo horcicou a dresing hotovy.
A mam rada salat z hlavkovej kapusty-biela a postruhana mrkva so smotanou a tatarskou,ale iba taka dietna horcica,kysla smotana,kvapka oleja a dochutit troskou soli-morska,
po odlezani pripravene konzumovat.No a este dresing citronova stava,horcica,styri druhy korenia-pomliet,olivovy olej,pridat rukolu, premiesat, naplnit bagetu a mnam.
Do bagety este pridavam ladovy salat,cibulka ked je mlada a ked sa otvoria chutove kanaliky fantazia pracuje.
Tak dobru chut...