pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dobre sobotnajsie ranko dievcata vam prajem.ja som sa dobre vyspala,porobim trocha v domacnosti,a idem na turu do lesda na Partizansku luku.Normalne sa tesim,aj ked je vonku zima,prechadzka prospeje telu aj dusi.Moke ranajky dnes budu 2 pomarance,desiata-2 jablka struhane so skoricou,a obed nejaka bageta cerealna s kopou zeleniny na potulkach prirodou.Prajem vam pekny vikend.
ahojte babulky,som uz doma z prace a citam si vas.
Metracek aj ja poznam Macingovu,ma dobre recepty mam dokonca jej 2 knihy.Aj ja som zacala pred vyse rokom s nou.ale musela som prerusit na 10 den,lebo som isla na operaciu s kolenom.Potom som sa uz k nej nejako nevratila,ale jej receptiky si robim do dnes.len ten cviklovy salat nemozem,napina ma z nej,na vracanie,a poppritom doma bezne zavaram cviklu.
ja som tu 90 dnovu drzala mesiac a teraz to tak trosku flakam ale jem stale striedmo a uz sa necudujem ze v knihe pisu ze vydali 2 diel lebo ludom sa uz zunovali tie iste jedla ale na nastartovanie je to super lebo teraz jem malo a davam si pozor aby som nepribrala ale uvazujem o tej macingovej ocistnej kure to ze nie je dieta je to taka ocista organizmu ze sa to moze len 2 krat do roka drzat je to len na 28 dni zmenila by som jedalnicek precistila organizmus a mozno aj schudla skusali ste to uz niektora z vas v praci maju z toho zeny dobre vysledky.
ahojte dievcata,
- dnesny vitaminovy den zvladnuty
- hodinova chodza tiez
Tesim sa na zajta,na nedelu a pondelok,
v utorok dalsi vitaminovy - beriem to ako skusku pevnej vole.
Ajulka,vzdy ked Ti vitaminovy konci si poviem,ze som na rade ja a ide to,nie je to az take lahke (pre mna),ale da sa.
Vela sil,odhodlania a len same pekne vysledky.
pa
Ahojte kočky, ako sa darí?
Včera vitamínový deň ubehol v pohode bez prehreškov. Mali sme doma taký odstáty ananás, už ho bolo treba spapať. Sladulinký, fajn.
Dnes som však na kuracinku vôbec nemala chuť. Dala som si celozrnný chlebík do hriankovača a v mikrovlnke som ho zapiekla so syrom. Kopec zeleninového miešaného šalátu som zaliala domácimi zazikami.
No poobede znovu prišla potvora chuť na sladké. Už sa teším na pozajtra keď sú koláčik a čokoládka dovolené.
Neviem si predstaviť úplne ich vylúčiť z jedálnička. Asi aj preto mi táto 9O-dňová diéta úplne vyhovuje.
...ja sa zatiaľ držím a žiadny veľký prehrešok nebol :-)) ...
Aby som nezabudla... dnes mala moja malá na raňajky šaška-chlebíček (išpirácia z elizabothin...). Bola veľmi spokojná a očarená. Úplne zabudla, že si na raňajky pýtala lízatko. Ďakujem za nápad.
ahojte baby ja som si dnes varila na ranajky tu ovsennu kaSU,A RANO MI NEBERE TAKETO JEDLO.Ale dnes som isla kupit priatelovi privesok,dcera mi taky kupila,a on si myslel ze je pre neho,tak pre spokojnost v rodine som vybehla je to srdiecko na kluce.A uputal ma v knihkupectve Martinus pri estalatoroch plagat NEBYLA JSEM VELKA,BYLA JSEM TLUSTA.A co myslite ,hned som si knihu kupila su tam recepty.Ale dcera ma v nedelu narodky,tak jej ju darujem,ona potrebuje schudnut 20-30 kil,v oktobri ma svadbu,a teraz ma nejakych 86 kil,nechce popvedat kolko.Tak dufam,ze sa neurazi,odoberame aj casopis DIETA.
dcera je momentalne odcestovana a mna prestalo varit si pre seba tu delenu rozlisovaciu dietu,ale na rano mam len malu cerealnu bagetku z rajcinami ale este na lacno rano vypijem 3Ddcvody potom ovocie a na obed troska ryze a pecienky ale malo na vecer len polovicu z obeda a medzi tym ovocie a jasne ze pitny rezim nevazila som sa ale skusim jest normalne v malych davkach vzdy len cerealne pecivo aj to len rano uvidim co to spravy z kileckami napisem neskor
W a l e r i tie sisky mozes ved su fasiangy ja som mala tiez jednu.
ahojte baby,Waleri aj ja sa priznavam,mala som dnes maly puncovy rez v praci,prisla chut na sladke,ale nic moc som si nepochutila.Zajktra rano si spravim kasu z ovsenych vlociek,mam na nu chut,davno som nemala,a dnes som niekde citala ze ranajky maju byt sacharidove,a nie ovocie.Vsade sa pise nieco ine,ale kazdy nech je,to co mu vyhovuje.Daby drzte sa a dobru noc vam prajem.
No super,aky meil,az sa divim..nezobrazil sa text..
nezobrazil sa mi cely meil,napisala som ,ze horcicu na bagetu pouzivam pikantnu,francuzsku,alebo sn..o a zeleninu kupujem v L...i,tam je super,vyhovuje mi.
Zdravim Vas a piste.
Pa