pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte kočky,
ja som bola včera lyžovať a na záver nám objednal brácho frťanov. To že sme skončili celé, nedolámané. Takže ďaľšie porušenie... Nelinčujte ma, viem - alkohol počas chudnutia by mal byť tabu! No raz za čas sa odviazať, alebo si urobiť radosť treba... Čií?
Waleri super úbytok... Pokračujeme...
Dievčatá "mačingové"... držím palce, s odhodlaním do tohóóó...
mam poobednu zajtra sa dvazim rano a odmeram si boky,pas a stehna aby som vedela ake to ma ucinky potom po skonceni dam vediet
helus idem na to ja mam len pozicanu knizku ale to zatial staci ved ked budem potrebovat si tu pre mna ty mas len 70kg to mas super dnes navsteva a tak sa priznam dobla som do cipsov a orieskov no hlupa som ako noc a preto ta macingova ja nechapem ved ja sa viem ovladat ale som si povedala idem na macingovu nedam si no hlupa som proste neomluvitelne.....walwri super pokracujes ja ked skoncim macingovu nabehnem na tu 90 dnovku to bude super.som rada helus ze ideme spolu do toho lebo sama by som to nezvladla ked budem potrebovat tak mi poradis co a ako sama by so to nezvladla vo dvojici to ide lepsie ale vyliec sa dufam ze ti to neublizi a ze to zvladnes.kocky drzme si palce
Ahoj metracek,no ako si sa rozhodla,ides na macingovu od zajtra,ja mam doma tie 2 knihy,a jedna z nich je z tym cd.
Waleri prijmi moju uprimnu gratulaciu.Stravovanie podla Macingovej nir je dieta,ale iny druh stravovania.uz mi je lepsie,uz tolko nesmrkam,ale pod tym rsbrom ma boli pri kazdom pohybe.Priatel je doma,tak navari,a ja mozem lezat,ale dnes uz som pustila pracku.Zajtra idem ku lekarke,je to moja znama,a viem si predstavit,jak sa do mna obuje,pred mesiacom ked ma to chmatlo,tak som odmietla pn,zobrala som si 3 dni dovolenky,ale teraz jej nebudem oponovat,a musim sa dat do poriadku,mam toho viacej,co ona ani nevie.baby drzim nam palceky,ja som sa dnes vazila mam 71.7 a to mam od vcera menzes.Inac mam 70 kil.A na wc som uz nebola 3 dni,od kedy lezim.Prajem vam peknu nedelu.
Zdravim dievcata,
- 3.9 kg - ranne vazenie 17.2.2013
- zmena stravovania od 1.2.2013
- bez hladovania,ak neratam jednu mensiu krizu
Tak nam vsetkym drzim palce,prajem vela sil,vela odhodlania a same spravne rozhodnutia,.
Pokracujeme a piseme...
Este ma caka kuuuuus cesty,ale nestresujem sa,som rada a velmi,ze som zacala.
- Helus,Ty by si sa mala riadne vyliecit a odlozit dietovanie....
- metracek,spravne nastartovanie a rozhodnutie,nestracaj cas a nech Ta nikto a nic neodradi....
- Ajulik,my ideme dalej a tesime sa....ano ????
Ja dnes bielkoviny a mam hroznu chut na paradajkovu polievku so syrom a opecenym pecivom.
Este raz Vas vsetky zdravim.
pa
Ahooj metracek,ja tak poctivo lezim,je mi fakt velmi zle,z nosa mi tecie aj z oci,takto som nebola roky rokuce,napis mi tu adresu nech ti to mozem preposlat,ak chces samozrejme.od pondelka teda ideme spolu na to,a keby ti to nechutilo,tak by sme isli spolocne na 90 tku,vo dvojici sa to tiahne fajn,alebo keby sa este niekto pridal.teraz som pila kavu+ zeleny caj pitny rezim treba dodrziavat,aj liecebny.To ked som dcere volala ze som pn neverila ,ved ty vsetky choroby prechodis do prace,ale teraz ma to polozilo,nevadi,aspon si obeham aj preventivky,a mamograf.prajem pekny zvysok soboty.
helus je mi uprimne luto ze sa ti ta choroba tak zhorsila ale urobila si dobre ze si isla na pn a nedavaj sa rychlo vypisat kvoli tvojej veducej poriadne to vylez lebo sa ti to potom vrati,dnes som bola v praci a este mam aj na doma a mam taky zraci den dala som si karfiol a trosku zemiakov potom som si zobrala este karfiol ale bez zemiakov no tak sa do mna vsetci obuli ze co furt jem ze preco si nadam zemiaky ja ze nemozem dcera zas ze ani karfiol nemozem a tak mi dohovorila ze ci zas vsetko porusujem no aj to jedlo mi znechutili a pojdem na tu macingovu oni ma vzdy tak vytocia aj na tu 90 dnovu som isla kvoli sebe a tym ze sa mi smiali ze nevdrzim ani tyzden tak ma vlastne tym posilnovali no ja raz uz s tymi kilami zatocim a zvladnem tu macingovu bud teraz alebo nikdy od pondelka idem na to som odhodlana ja im ukazem viem ze to mam robit kvoli sebe ale ved to aj ja chcem len musim mat motivaciu a oni ma vedia tymi recami nastartovat
METRACEK JA MAM DOMA OD MACINGOVEJ 2 KNIHY,AJ TU S TYM CD-CKOM.INAC DAKUJEM VAM ZA RADY,ALE JA SOM BOLA NA BIOPAROXE OD STREDY A ESTE SA MI TO ZHORSILO.ZAZVOROVY CAJIK PIJEM DENNE POCTIVO STRUHAM ZAZVOR DOMA,JE TO TAKY DOMACI RITUAL,PRIATEL SI TAK NA NEHO ZVYKOL,ZE KED ROBIM POOBEDNE TAK JE TYZDEN BEZ NEHO,A PLACE ZA CAJOM.UZ SOM VYSKUSALA SLADIT ZAZVORAK STEVIOU A MUSELA SOM HO VYLIAT,NEDOSTALA SOM DO SEBA LEN 2 HLTY,JA NAJRADSEJ MED DO NEHO,INAC VOBEC NIC NESLADIM,LEN DO KAVY SI DAVAM TROCHU SMOTANY.
ahojte baby a pekne sobotnajsie ranko vam prajem.ja som vcera bola na tej pohotovosti,a som PN,v popndelok ku svojej lekarke.No poviem vam,ze s tykymto stavom som nebola pn uz 15 rokov.Ja len ked sa tyka nejakej operacie tak som pn,vzdy to riesiom par dnami dovolenky.Ale teraz som behom 3 tyzdnov znova so zapalom priedusiek a po 3 tyzdnoch mam znova antibiotika,a kopec inych liekov.To pichanie a bolest pod rebrom je strasna,take som nikdy nemala.ked somm vecer volala veducej,tak bola strasne nasrana,ze som vypadla,ale nie som schopna sa hybat,do pultu,robim v poptrvinach za obsluznym pultom,a cakaly ma vikendove 12 hodinove sluzby.
metracek teraz budem na nete castejsie.Inac mne chodia od macingovej emaily,a teraz pred nedavnom mi prisli recenzie na nu,tak ked mi napises emailovu adresu,tak ti to preposlem.pekny vikend vam prajem baby.