pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ajulka,blahoželám,krasny výsledok.
Nech sa dari na dalej.
Zdravim.
Ahoj kočice!
Ráno som na váženie pozabudla a vypila som 6dcl vody.
...ale aj tak po dvoch týždňoch: -3,5kg
POKRAČUJEME!
waleri najlepsie je si dat hned rano pohar vody nalacno a potom v priebeku dna kludne pi aj caj a vecer ked si zacvicis tak je najlepsie pol litra vody s citronom da sa to
Ahojte dievcata,
tak dnes som den prezila,kriza sa pomaly vytratila,aj vdaka pisaniu na toto forum,pomaha to,tak sa podporujme i nadalej. Obed kuracie mäso a na vecer jogurt dva,veceru mäsovu som nemohla dostat do seba,nie som mäsový typ.Bolo to bez vody iba caj,Metracek obdivujem 2 litre vody,ja v lete.No,dnes som sa na tento den nepripravila a tak to cele dopadlo.
zajtra sosovicova polievka so zeleninou
Ajulka, vaha ako????
Zdravim Vas a drzte sa.!!!!!!!
Jessical co nove u Teba????
pa
tak som sa este donutila si zacvicit brusaky a tosku na rotane tak a som spokojna
ahooj metracek ja som prave docvicila aidem do sprchy a uvarit si zazvorak boli ma hrdlo.
dievcata ahojte som rada ze ste sa dali na to cvicenie treba sa len donutit rano som sa vazila nemam ziadnu dietu len jem striedmo tak a ko na tej 90 dnovke mam zas dole 2 kg ale aj keby som ich nemala citim sa vyborne ked sa neprejedam
mam riadne ovaleny malicek a dufam ze nie zlomeny taka som prisla domov z prace unavena zakopla so o rebrik normalne som prespala 2 hodiny pobede a prisiel na mna hlad dala som si jeden roztek a hlad zas tak som si spravila salat kapusta,salat,kapia,rajcina a tofu syr ale poviem vam musi sa clovek zapriet pohodlnejsie by bolo zjest dalsie 2 rozky ale je to o tom len sa prekonat takze dievcata vydrzme to
Ahojte dievcata,vidim,ze mate trochu hladovu krizu,ja idem od dnes kazdy den na brusaky.veceru budem mat cottage.A na zajtrajsie ranajky si idem nstruhat mrkvu+jablka+ skoricu.prajem vam pekny zvysok usnezeneho vecera.
Ahojte kočky.
Waleri, kríza? Na mňa prišla predvčerom, keď som mala vitamínový. Piekla som bryndzovníky a tak voňali... prosto som ich musela ochutnať. Neberiem to ako tragédiu, veď zatiaľ to bolo prvé porušenie...
Včera som mala ráno: pomaranče, obed: grilovaného lososa s cuketou, zeleninový šalát s paradajkovo-bazalkovo-cesnakovo-syrovým pestom, večera: detto 1/2.
Dnes si upečiem zemiačky s cesnakom + šalátik (milujem zemiaky...).
Zajtra mi končia prvé dva týždne. Asi sa odvážim odvážiť... dám vedieť... :-))
Kočky, naštartovali ste ma... a ja som konečne naštartovala orbitrek...
Ahojte,
no, ja som dnes takaaaaaaaaaaaaaa hladna,neviem co budem so sebou robit.Prepadol hlad aj Vas obcas-?
banan,jablko,caj a skusim neprijemnost zahnat pitim caj,voda.
proste kriza
Zdravim Vas,nech sa dari.....
pa