Kamarátka na chudnutie

metracek

helus nie som z bratislavi ale z maleho mestecka preto mi to tu vyhovuje takto inkognito,aj ja mam zavarane strucky ale kupil mi manzel 2 balicky aj tych mmrazenych my mame tiez malu zahradku a pestujeme si zeleninku mam nazavarane uhorky ,cviklu,kapiu,baranie rohy tie som zavarala minuly rok a fakt mi chutia ani nestipu,minuly rok bol velmi teply mala som velku urodu rajcin sami sme si minuly rok po prvy krat vypestovali priesady a super uroda,delenu stravu drzala moja kamoska tiez snej super schudla ale ked prestala tak po rokoch zas pribrala no treba sa drzat striedmo cely zivot inac to ani nejde proste ziadne prejedanie,tie diety si aj odporuju jedna zakazuje zeleninu s ovocim druha zas nie ale treba si najst zlatu strednu cestu tak ahojte dievcata idem vyvencit psika a sup do prace,helus len sa vyzdrav poriadne to vylez aby sa ti to nevratilo

sps1988

Ahojte, holky,

aj ja mám tak trochu to kilo navyše a chcela by som sa pridať do vašeho klubu chudnutia.

Som dosť nízka (157 cm) a vážim okolo 60 kíl a viac. Nemám doma osobnú váhu, takže nemám šajn, koľko presne.

S diétou som začala včera:

raňajky - biely jogurt
desiata - cestovinový šalát (uvarila som si 2 hrste cestovín; k uvareným cestovinám som pridala lyžicu jogurtu, lyžicu olív, kukurice a trochu na plátky pokrájaného syra.
obed - zeleninová polievka (zemiaky, kaleráb, mrkva, petržlen, 2 zeleninové bujóny)
olovrant - káva bez kofeínu s 1 lyžičkou cukru; k tomu celozrnná žemľa s maslom
večera - nevečerala som, ale vypila som pohár čistej vody a za tým pohár vody s citrónovou šťavou. :))

Aký máte názor??

Ináč mimochodom, nejem mäso; som vegetariánka. :))

Helus

AHOOJ METRACEK.JA SOM MALA ASI PRED 23 ROKMI DELENU STRAVU A SCHUDLA SOM ZA 3 MESIACE 16 KIL.JE ALE 90 DNOVKA JE SKORO TO ISTE AKO DELENA.DNES MA NEJAKO VELMI ZACALA BOLIET HLAVA.TERAZ PIJEM KAVU+ CAJ PU-ER.TEKUTIN PIJEM VELA ASI AJ 3 LITRE DENNE CAJE NESLADENE A VLAZNU VODU.METRACEK AJ JA MAM KOPEC ZAVARANEJ CVIKLY,AJ LUSKOV,JA SOM TAKA MANIACKA ZAVARACIA.VERU AJ JA VYSKUSAM Z TEJ ZAVARANEJ CVIKLY,AKE TO BUDE CHUTOVO.METRACEK TY V KTOROM MESTE BYVAS,JA V BA.DRZIM PALCEKY V CHUDNUTI.

metracek

ahojte,tak mam uz stucky zjedene dalo sa to s na cibulke a cesnaku aj ta skorica je tam dobra a stym syrom sa to da zjest,ja viem ze macingova prizvukuje ze nie zavaranu cviklu ale nie je vsevetko ved aj mi co chudneme by sme vedeli napisat jedalnicek na 28 dni,dost ma deprimuje ked mam predpisane co ktory den jest tu clovek musi schudnut aj keby nechcel tolko cvikle ale este ze ju mam rada a aspon miniem pohare aby som mohla tento rok nazavarat dalsiu aj brokolicu mam rada ale namiesto boscu si dam kyslu kapustu lebo ja varenu zeleninu neznasam ,ale vydrzim chudnut som totiz zvedava ake budem mat vysledky ale potom sup na 90 dnovu tam si mozem jedla vyberat sama ale je dolezite ze uz mam stiahnuty zaludok lebo keby som pred tym nemala 1 mesiac tu 90 dnovu tak neviem ci by som toto zvladla ale som rada ze som sa takto rozhodla akurart som dopozerala tie premeny a mat 207 kg to je uz fakt pohroma ja vzdy hovorim ze treba sa spamatat skor ale ako vidno nikdy nie je neskoro len clovek musi chciet takze ideme dalej doschudnutia dievcata

Helus

Ahojte baby prajem vam pekny den.
Metracek super ja som sa rano vazila,len som sa nemerala nemam tu meter,ale ked pojdem do petrzalky domov tak si zoberiem meter,na to som dnes rano prisla,ze sa nemeam cim odmerat.Inac teraz pred sebou mam ranajky,a struky mam mrazene ale aj svoje zavarane.Ale ta cvikla by mala byt varena cerstva,aj ja mam doma zavaravu cviklu.ved ked budes v obchode skus si kupit 3 cvikly a uvar si ich.Inac macinbova prizvukuje v knihe na cerstvu.ale ked nemas tak si myslim,ze sa nic zatial nestane.Aj ja si zajtra musim kupit suroviny,aby som mala.Inac priatel by mi kupil,ale ja mu nebudem vysvetlovat preco.uz sa citim trosinku lepsie,ale zajtra skoro rano idem na kontrolu,a dalsiu liecbu.baby drzte sa.

metracek

helus len sa vyzdrav,ta brokolica je fajn lebo ja ju mam rada len ju neobvaram ja si to dam na panvicu nakrajanu na ruzicky a smazim na olivovom oleji cibulke a crsnaku trosku posolim podlejem vodou a dusim potom ked si to dam na tanier dam si na to syr a na pol minutky do mikrovlnky,ranajky su super mrkva s jablkom nastruhana s hrozienkami a medom super rano este nalacno 3dcl vody po ranajkach kavicka vecer cviklicka so syrom zatial fajn dnes fazulove struky tiez fajn ale mrazene som este nejedla len take cerstve no zjem aj take,tiez my manzel nakupil potraviny ja to vydrzim tolko zase pevnej vole mam tu cviklu mam sice zavaranu ale ja ju varit nebudem ked jej mam plnu pivnicu helus len sa odvaz porovname kg a centimetre len tak pre zaujimavost,tak dievcence pokracujeme a doschudnutia

Helus

Dievcence ako sa vam dari,ja poctivo lezim v posteli.prave pijem kavu+ zeleny caj a mam tu aj prevarenu vodu s kvapkou citrona.
Metracek tak ako ti chuti brokolica a cviklovy salat?ja teraz snorim na nete a citam si zdrave recepty.Verim ze ked po chorobe este pridam kondicny bicikel,tak pojkdu kila lepsie dole.Teraz bez pohybu to bude slabe,ale najprv sa musim dat do poriadku,zdravie je prednejsie.

Helus

Ahojte baby ja som teraz prisla domov od lekarov,od 6 tej som z domu,u lekarky som bola 6,50 a bola som uz 10 ta.Ranajky som si ueobila VECER A teraz si idem urobit brokolicu.Antibiotika mi nezaberaju,bola som aj na rentgene a v stredu mam zase kontrolu,a potom plucneho.nevyzera to na zapal pluc,aj ked sa tam rysuje,ale je tam podozrenie na tazky zapal podhrudnice.Zato mam uz o 2 dni kontrolu,mam kopec dalsich liekov,ale co narobim.Macingovu som zacala len som vstavala rano o 5,30 tak som sa nevazila ani nemerala,zajtzra rano to spravim.
Metracek keby ti Macingova nechutila,tak mozme prejst na 90 dnovku.Ja nemam s tym problem.Ale poznam vela ludi,ktori ju zacali,a za 2-3 dni skoncili,lebo ich napinalo z jedla.Ale ved uvidis,mne najviac chuti ten mrkvovy prkelt,ten si robievam velmi casto s vajickom.mam doma nakupene tvrde syry aj v mrazaku,lebo nebudem moct chodit von.A nemozem riskovat ze mi pride kontrola.pekny den vam dievcence prajem.

waleri

- dakujem dievcata

- pokracujeme,dnes som mala mat na obed paradajkovu polievku so zemiakmi,ostala este zo vcera,ale vyhovuje,no kolegyna ma namotala na cinu,ci co to je,mne tam vsetko smrdi a jej zase chuti,no i napriek tomu som isla a vybrala som si ryzove rezance + zeleninovy salat,ze skusim a dnes ryzu mozem,nosom mi krutilo,ale napchavala som sa s tym,no nemusim do buducna.
Až ked to bolo spapkane,som s hrozou zistila,ze ved to patri do cestovin -cize sacharidky zajtra.
-no nechapem,ako ma mohlo pomylit slovicko ryzove,ale stalo sa...

Inak je mi to zabavne,jeden neuveri,to sa musi zazit..))

Ajulka,na lyzovacke bez frtana by bolo sucho,padlo len na zdravie...))

Vsetky budme v pohode a nech sa nam dari,,,

pa

metracek

zdravim dievcata,vidite jak nam to ide vsetkym super uvidite ked dame dole tie zimne bundy,tak mam ranajky od macingovej uspesne zvladnute aj brokolicku na obed uz mam udusenu a na veceru cviklu da sa to a som presvedcena ze tych 28 dni vydrzim potom napisem kolko som dala dole kil a kolko centimetrov,musim si ist kupit tie fazulove struky ,syr,a cuketu amrkvu nech som nachystana na cely tyzden,helus ides aj ty na tu macingovu a ako sa citis je ti uz lepsie,AJULKA co tam po frtanovi aj to treba ved si ho nedavas kazdy den ,hlavne ze chudnes aj s waleri tak sa drzme dievcata do schudnutia