Kamarátka na chudnutie

matulka m

Ahojte, tak v skratke: zacinam od zajtra
str: rano cvicenie na hula hop, potom plavanie

štvrt: hula hop + posilka + 30 min na orbitreku

piat: hula hop a plavanie
so: hula hop + posilka + 30 min orbitrek

ne: volno
....a celkovo mi to vychadza tak, ze cvicenie 5-6x za tyzden...:)
a od marca budem chodit na thyjsky box 2x do tyzdna miesto tej posilky ;)))) drzte sa

Helus

ahoj dievcata,ja som tu na skok,teraz som prisla z prace,a idem spat,lebo rano zase vstavam o 5.15.
metracek dnes som sda pytala jednej zakaznicky,co viem ze sa zaobera fitnesom,ci pozna Macingovu,a ona ze svojim klientkam robi jedalnicky z jej jedlami,a hned sa pytala,ci potrebujem spravit jedalnicek.ja som jej hned popvedala,ze sa chystam z jednou babou z netu na nu,a odporucila ju.ja mam zajtra na ranajky biely jogurt+ grahamovy rohlik,olovrant neviem,ale obed mam ostro kyslu cinsku domacu polievku.zajtra si vas zase precitam,drzte sa.

metracek

waleri ked mas vitaminovy den mozes to kombinovat aj zo zeleninou mne to tak lepsie chutilo rano ovocie ,zelenina ,ovocie,zelenina a ovocie z ovocia sa vyhybaj bananu a ak aj ano tak len doobeda.uz mam tu knizku od macingovej idem si zacvicita potom to nastudujem,pit sa mi dari 2litre denne aj to sa treba ucit ale no co uz bez to ho to nejde ,aspon si na tom cvicim pevnu volu.nech sa vam dari a vy ste moja psychicka podpora tesim sa ked pridem domov a precitam si ako sa vam dari a co mate nove tak dievcata drzte sa

waleri

Zdravim dievcata,ako sa Vam dari?

ja dnes vitaminovy-ovocny den,zatial zvladam,jablka,kiwi,banan,troska orechov a presnidavky dve a zavarane mango,dostala som,aby som mala zmenu.
No,mozno to vyzera vela,ale rozlozene na cely den...neviem.

Ajulka,ako sa dari Tebe?

Ako vyzera Tvoj jedalnicek?

Nech je uz zajtra.....chute sa deru na jazyk,ale musime sa ucit byt disciplinovane,no nie????

Majte sa krasne a chudnuco.

pa

Helus

Ahojte baby,
metracek si ozaj vytrvala,aj ja mam rotanu pod postelou,zajtra rano ju vytiahnem spod postele.IDEM ZAJTRA POOBEDE DO PRACE,TAK SA DOOBEDA NA NEJ VYZVRTAM.

metracek

ahojte kocky,tak dnes som si dobre zacvicila erobic hodinova makacka ale super,dusim si na zajtrajsi obed brokolicu hodim si na to 2 vajicka,na vecer ovocie a rano celozrnny chlebik so zeleninkou staci a k tomu 2 litr vody ta je najtazsia pre mna to dodrzat hladna uz nebyvam mam uz asi stiahnuty zaludok to je super.zajtra idem do posilky a este mate rotanu na tej sa tiez dobre cvici tak sa dobre boky vykrucaju v obyvacke ani v telke mi nic neujde,na tu macingovu nabehnem az ked tu knizku budem mat asi zajtra mi ju donesie kamoska ja sa potom vopred ozvem a kdo bude chciet tak sa prida alebo nas podporia a co kocky ide vam dobre ta 90 dnova drzim palceky

waleri

Jessical,drzim palce a sme na jednej lodi,hlavne bez stresov.

Dnes

- ovocie
- bageta zeleninova
- jablkova strudla
- kava
- coko -jeden stvorek
- pitny rezim - caj,neviem tu vodu dostat do seba v tomto pocasi.

Tak nech sa nam len dari.

Pa

Helus

Ahojte baby,ja som sa po nocnej zobudila po 4 hodinach spanku na hlad.Strasne dala som si teraz kavu+ zeleny caj.A mam doma celozrnnu bagetu,tak si ju dam so syrovou pomazankou+ ladovym salatom+paradajkou.Mam aj nalozene maso v marinade,ale tato gageta mi bude musiet stacit.
Metracak ja si pockam na teba,a s tebou by som zacala Macingovu v jeden den.A dnes si spravim brusaky,ako si ma len nastartovala.Buduci tyzden budem mat doma moj kondicny bicikel,pozicala som ho pred rokom skoro dcere,a ona na nom vobec nejazdi,len vnucka ho pouzivala.je to ketler,a potrebujem ho prteviezt,len syn nema cas takze musim vydrzat.Potom budem zase kazdy den makat na nom 30 minut.Baby majte sa krasne,a pekny zvysok vecera.