pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte dievcata,proteinove chudnutie brrrr uz len ten nazov,waleri som rada ze tak dobre ti ide ta 90 dnova na ktorom dni si ja lutujem ze som to nevydrzala a vzdala po mesiaci ale ked dcera odisla na 2 mesiace prec bola to chyba lebo som bola uz dobre nastartovana ale nevadi aj tak sa neprejedam ale minule som si dala v priebehu dna 3 grahamove rozky a 1 kg hore bude to v tom pecive ale rozmyslam ze sa do tej macingovej pustim a teraz ked budem mat podporu helus tak by som to dotiahla do uspesneho konca ved 28 dni sa da vydrzat,kolegyna je uz na konci a super clovek schudne tzch 7 a viac kil zalezi kolko vazi ale ide o to ze sa vyformuje postava idu dole centimetre v pase a vsade a to ani necvicia HELUSty mas doma tu knizku napis a hlavne sa uzdrav ten zazvorovy caj co ti radi waleri je fakt super ale zazvor cerstvy a len z medom na hrdlo pomaha bioparox nastriekat do hrdla je volno predajny stoji okolo7 eur ale je vyborny a lipovy caj s citronom .ahojte
Heluš, skoré uzdravenie, šetri sa a žiadne cvičenie nech si čím skôr vo forme a fit...:-))
Ahoj zj,
si zlatá, že nám chceš pomôcť, ale už len ten názov "bielkovinová" ma úplne odrádza. Ja osobne mám veľký rešpekt pred jednostrannými diétami. Poznám v okolí ľudí čo si nimi rozhodili celý metabolizmus (konkrétne Ducanovou diétou, to je tiež bielkovinová).
Zbežne som si prečítala stránku ktorú uvádzaš a osobné konzultácie každé dva týždne? Pre mňa by to znamenalo absolvovať každých 14 dní 600km. Čiže: nepripadá do úvahy. A úbytok váhy zodpovedá presne môjmu úbytku pri 90 dňovej rozlišovacej.
Možno to zaujme ostatné kočky...?
Ahojte dievcata,
Helus,vyzdrav sa,nech mozes zacat s upravou stravy,dobry zazvorovy cajik s medom a citronom,prijemny kupel a sup do postele.
U mna zatial vsetko v pohode,dnes uhlohydraty-bageta grahamova so zeleninou obed,
-vecera-chlebicky polystyrenove s coko a kocka cokolady
zajtra vitaminy a v nedelu sa odvazim a oboznamim Vas s vysledkom.
Tak nech sa dari a vela pohody.
Pa
Prečo sa tak trápite. Ak chcete schudnúť a znova nepribrať skúste proteínovú výživu. Pozrite si studiopohoda.sk. Majú vynikajúce výsledky. Sama som to podstúpila a výsledok je super
Ahojte baby,ako sa vam darilo dnes?ja jedenie o nicom,trochu jablk,a ovsenych vlociek,som strane chora,z nosda mi tecie,hrdlo ma boli,kycham,a pod lavym rebrom ma picha pri pohybe,aj dychani.A to mam vikend pracovny.teraz som prisla z prace a kupila som si tekvicovu kocku,a asi si zohrejem ostro ky&slu polievku,poptrebujem nieco horuce do seba.Baby drzte sa a ja mam po cviceni,ledva zijem.
AHOJTE BABULKY MOJE ZLATE.
MERTRACEK MACINGOVA JE SAMA ZELENINKA,JA POCKAM AKO SA ROZHODNES,A POJDEM DO TOHO S TEBOU,CI TO BUDE ONA,ALEBO 90 DNOVKA,LEPSIE SA NAM BUDE DVOM TAHAT ROVNAKO.RAZ SOM MALA 90 DNOVKU S DCEROU 6 TYZDNOV POTOM BOLA VELKA NOC A ONA PORUSILA,A JA SOM SA POTOM DALA NA HERGALAIF.VTEDY SOM DOMA VARILA PRE NAS DVE,ALE AJ PRE OSTATNUYCH,NEMAM S TYM DOMA PROBLEM.AJ TERAZ VARIM PRE SVOKRU NA VODE JEDLA,PRIATELOVI NORMALNE,A MNE DIETNE.PEKNY ZVYSOK VECERA BABY.
ahojte kocky tak som si nastudovala tu knihu od tej macingovej tu ocistnu kuru na 28 dni no ja neviem pre mna sa mi to zda tazke este porozmyslam do nedele sa rozhodnem ale ak aj nie tak idem na tu 90 dnovu rozlisovaciu lebo ta ma oslovila najviac.rano som mala roztek s pomazankou,na obed salat doma robeny so zeleninkoua tofu udenym dala som si aj sackovu malu polievku brokolicovu a grahamovy roztek a potom som lutovala lebo som sa tak prejedla ze ta polievka s rozkom som nemusela vobec jest asi mam stiahnuty zaludok zrazu mi staci aj zelenina tu budem mat na veceru este tolko som jej narobila a vecer brusaky a rotana a pol litra vody s citronom .prajem krasneho valentina a doschudnutia
Kočky, vcelku som si zvykla na tú vodu. Keď je teplá (čítala som Mačingovú, tá takú odporúča) a s kvapkou citróna tak to ide.
Idem vyliezť na ten môj stroj a dám si 30 min.!?....
Ajulka gratulujem ti,pekny ubytok mas na vahe.ja nemam ziadnu dietu,len sa striedmo stravujem,a sladkosti ziadne.Aj na Valentina som dostala kvet,a nie cokoladu.Priatel vie ze chudnem,a prijal by keby som mala aj o 15 kil menej.ach jaj tie kila tak tazko idu dole.SAle to chce cas a tvrdu disciplini.metracek vecer po cviceni vyskusam tu vodu s citronom,dnes som kupila asi 1 1/2 kila citronov.som prechladnuita a hrdlo ma boli mam Strepsils pastilky ale nejako nezaberaju.