pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahoj Ajulka som rada,ze uz vidis na sebe vysledky.ty si na 90 dnovke?Mas doma bicikel kondicny,aj ja ho mam u dcery,syn mi ho vozi uz 3 tyzdne,ale dnes mu zavolam,ci na mna stale zabuda.Inac dnes mi bolo po ranakach velmi zle,a tazko,ovocie je pre mna najlepsie na ranajky,mam to odskusane.
Peknú nedeľu babenky.
Pozerám do kalendára a ... pomaly sa končí mesiac... som rada, že už nemusím začínať, ale naopak, že už začína byť vidno výsledky. Dlho som sa nemohla prinútiť oprášiť môj cardio-stroj a začať cvičiť. Aj to som už prekonala.
Minule ma zaujala jedna kočka, písala o cvičení hula-hop. Jedná sa o klasickú gymnastickú obruč? Má to nejaké pravidlá? Mohlo by to byť super cvičenie na brušné a chrbtové svalstvo. Poraďte.
dobre nedelnajsie ranko dievcata.ako sa vam dari?Ja som si teraz zrovna spravila ranajky-ovsenne vlocky zaliate acidkom+hrst orechov+ trochu hrozienok+lyzicku medu.Zajtra zacinam 90 tkou,uz sa citim lepsie,len bolest pod rebrom pretrvava,antibiotika berie nadalej.Uz mi chyba pohyb po vonku,a cvicenie.Ani vychadzky nemozem mat.CHudnuce dievcata,prajem vam peknu nedelu.
Dobre ranko vam prajem mile spoluchudnuce.Dnes som rano pozrela z okna,a spomenula som si na detske roky,ked byvalo sneho po kolena,a jy som sa nim musela prebrodit do skoly.Dievcata idem si nastruhat macingovske ranajky,a trochu porobit.Uz mi je super,len pod tymi rebrami ma bolu z prednej strany,ale to sa da do poriadku.uz aby bolo teplo,zahradka a dlhe rychle chodze po veceroch.vtedy idu kila dole jedna radost.Dievcata,od pondelka idem na 90 dnovku,takto budem mat najlepsie,potrebujem mat disciplinu.Vcera som zjedla poobede banan,mala som na neho strasnu chut,ale nevadi.Dnes mam na obed ostrokyslu polievku.Baby drzim nam palce,a pisat si,strasne to pomaha.
Jessical,
fajn že si stále medzi nami. Niekedy mám pocit, že sme tu ostali len 4 stálice čo potrebujú túto formu podpory. Ostatné kočky čo toto fórum začínali už sem zrejme ani "nenakuknú". Okrem teba - a to je super. Vďaka tomu verím,že to pôjde aj naďalej a neskončím po prvom mesiaci.
Kočice, kde ste všetky, neverím že s kilečkami sa tu trápime len my!
Poďte medzi nás!!!
Jessical,dnes som na Teba myslela a ze Ta vecer oslovim ako sa dari.
Tak som rada,ze si dala o sebe vediet.
Nech sa Ti dari a obcas sa ozvi.
Vsetky Vas zdravim a prijemny vikend.
pa
Dievcata gratulujem k ubytkom na vahe.
Ja nedrzim ziadnu dietu len sa snazim menej jest a jest minimum sladkeho.
Vaha ide pomalicky dole. Riesim nejake problemy takze to ide trosku tazsie ale uz sa tesim kedy bude lepsie a potom sa mi bude aj lepsie chudnut.
Drzim paste... schudneme.
Ahooj metracek,to bola alergicka reakcia na jeden liek,uz je dobre,len vcerajsom bol strasny.Ani si ho uz nedam.Ale dnes cestou od lekara som sa zastavila v obchode,a kupila som ci cviklu,takze v nedelu mam na plane si urobit cviklovy Inac ten mrkvovy perkelt,robievam cely rok si a velmi casto.ale najradsej ho mam s vajickom.Ale,zajtra si spravim ranaky macingovske.baby pekny den vam prajem a do schudnutia.
dievcata ahojte,to je super jak nam to vsetkym ide dnes mam na obed cuketu so syrom a na veceru strucky dam si ich s vajickom a zajtra namiesto struckou si dam spenat hadam sa svet nezbory,ja som sa odhodlala ze sa odvazim az na ten 28 den musim si aj pevnu volu pestovat,helus ty si daj zivocisne uhlie a horku cokoladu a ked ta boli zaludok tak ty si teraz musis dat suchare a dietku ta polievka zeleninkova ta ti neublizuje mozno ti zaludok zatazili lieky,a ten zazvorovy caj pomaha ale ze znizuje velmi tlak tak opatrne kdo ma nizky,ten banan s tym by som suhlasila ja som ho v tej 90 dnovke mala asi 1 krat tiez sa mi zda kaloricky radsej jablka,pomarance,kiwi,grep a kopec zeleniny dobra je aj dusena ako ta mrkva to je super tu si budem robit casto aj ten cviklovy salat,tak dievcata ahojte a doschudnutia
wALERI GRATULUJEM TI K ZHODENYM KILECKAM.Imnac baby dnes som mala poobede strasne krce v bruchu,a hnacku bola som na wc 10x.Bolo to strasne,ale teraz je to uz lepsie.Take krce som mala,ze som sa zvijala v klbku.Asi teraz kaslem na nejake zeleninove jedla,a ranajky si dam zajtra len jablka+ pomaranc.bojim sa si dat mrkvicku+ jablcko.Doobeda ma to tiez chytilo,ze ma prehnalo3x.teraz som mala suchare+ caj.dievcata drzim nam palceky.Zajtra idem rano na krv,tak som zvedava ake budem mat vysledky.baby pekny zvysok vecera,a drzme sa.