pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
tak vitaj medzi nami CAREY,tak ja mam teraz s HELUS a AJULKOU a WALERI 90 dnovu dietu,JA som zacala 7.1. s 90 dnovkou pri vyske 176cm vaha 79kg po mesiaci som mala 73 kg potom som spekulovala a dala sa na macingovu a tu som drzala 14 dni no ani kg dole ani jeden centimeter dole a tak sme sa s HELUS pripojili k AJULKE na 9o dnovu dietu A WALERI je na rovnako s AJULKOU len je o jeden den pozadu alebo popredu uz fakt neviem MY dnes mame uhlohydratovi den JA a HELUS sme zacali 1.3. teraz mam 71kg takze ide to dole teraz cakam ze sa mi to zastavy este chcem 3kg dole a budem stastna,cvicim doma brusaky na koberci ale uprava stravy pomaha najviac s kombinaciou cvicenia potom sa dosiahnu vysledky len treba na to pevnu volu ale vysledok sa dostavy chce to len C A S TAK DOSCHUDNUTIA DIEVCATA
Ahojte chudnuce :)
Ajulka chcem ti pogratulovat k zhodenym kilam, sak to je super, kolko si uz schudla, palec hore.
Helus - aha takze ty si chodila aj na rehabilitacie, no tak dufam ze v pondelok ti povedia dobre vysledky.
Ja az idem buduci tyzden na krv ci mam stale ten zapal a potom by som sa uz chcela venovat aspon posilnovackam doma, kedze nemam doma stroj, okrem maleho steperu, ale strasne ma z neho bolia lytka. Aspon pol hodinku denne vykonavat nejaky pohyb, dufam ze sa mi to podari.
Inak moje dnesne ranajky kasa ale pohankova, som zistila ze mi viac vyhovuju sladke ranajky.
Prajem vam pekny den
ahojte babulky.
Carex aj ja mam 90 dnovku,a k tej chorobe ono mi to spustila chripka,dobrala som vcera rehabilitacie,a v pondelok idem na kontrolu k ortopedovi.inac ja cvicim na fit lopte a bicykel doma,ale brusaky nemozem klasicke,len na tv rdej podlozke,jazdu na bicikli mozem to mam dovolene od rehabilitacnej.Doschudnutia dievcata.
Dobré ráno kočky.
Carey, ja mám dnes 48.deň 90dňovej. Dole je -7kg, ostáva zdolať 3kg.
Este som chcela, lebo vas nesledujem od zaciatku, nejaku dobu som sem vobec nechodila, ze ako ste na tom vy s vahou. Viem ze Helus ty drzis teraz tusim 90-novku, ale neviem presne kto co, tak keby ste mi strucne napisali, nech mam prehlad :)
Inak prajem este pekny vecer, ja sa este ucim.
Ďakujem za privitanie :) no zacala som dnesnym dnom, kedze chudnutie zacina v hlave snazim sa mysliet pozitivnejsie. Moj dnesny jedalnicek, rano cokoladovo-bananova ovsena kasa, ale robena doma bez curku, na obed celozrnna tarhona s tofu a zeleninou, potom grepi, acidko, trosku z obeda co ostalo a este si dam luskovu polievku. Pijem a detoxicny cajik.
Ajulka tak som na tom podobne ako si byvala ty pri uceni, akurat ze cukriky nejem :D
Helus s tym sladkym budem sa snazit ani nic nekupovat, este sice doma nieco mam, ale ziadne zasoby uz robit nebudem. Inak s tym zapalom v podstate teraz ani doktorka nevie ze co mi je, lebo mam zvysenu sedimentaciu, ale z rontgenu pluc ze mam vsetko ok. Tak ale asi to neboli z nicoho... je to blbe lebo by som uz aj chcela trosku cvicit aspon doma. Najhorsie je to u mna rano ked vstavam z postele, alebo chcem lezat na boku.
Ahojte babulky.
Carey vitam ta medzi nami,ja si ta pamatam,s maoam si bola na inej teme.Inac aj ja som mala tyky problem,presne ako ty z kaslu,ma zacalo pod lavym rebrom boliet,a do dnesneho dna ma to boli.ide mi to az do chrbta,ale len na lavej strane,tiez zapal.ale odbocila som od temy.neboj s nami to zvladnes,hlavne nemaj doma sladkosti,my mame,ale priatel ich ma v nocnom sufliku,ja mu kupim,ale hned putuju k nemu,a funguje to,k nemu na ne nechodim.doschudnutia dievcence.
Super Carey, pridaj sa k nám a buď našou "spolubojovníčkou" :-) .
Podľa tvojich mier to nebude také zlé ako tvrdíš. Len pár krát sem napíšeš a kilá pôjdu dolu. Táto forma podpory je namiesto tabletiek na chudnutie a účinkuje (aspoň podľa mňa) oveľa efektívnejšie.
Stres so skúšok na VŠ som riešila rovnako. Na stolíku okrem skrípt boli po ľavej ruke cukríky a po pravej čokoláda a dobošky - alebo naopak? :-) Brat sa mi vždy smial, že som každých 10 minút v chladničke a 5minút sa učím. Neboj aj to pominie a budeš sa z toho smiať ako ja teraz. Držím palce a DOSCHUDNUTIA!
Žienky mozem sa aj k vam pripojit? Par dni to tu trosku sledujem, niektore z vas ma mozno trosku poznaju, prispievala som sem dlhsie ale do inej temy, tiez o chudnuti.
Teraz som na tom pomerne zle, aspon ja to tak vidim tak ma napadlo, ze mozno ked budem mat podporu aj od inych, ze to pojde lepsie.
Inak mam 174cm ale nevazila som sa posledny mesiac, no vidim to okolo tych 67kg, po menzese sa odvazim. Moja situacia je teraz taka, ze koncim VS a mam hrozne stresy, zle spavam, do noci sa ucim a ked mam stres tak pridu na rad slakosti. Pred nejakou dobou som este cvicila, ale potom som chytila cierny kasel 2 tyzdne som bola mimo, z toho sa mi spravil zapal, bolel ma bok a este stale boli, tak beriem antib. cvicit nemozem a navyse mi zistili teraz zvyseny cholesterol, co ma dost vystrasilo.
Tak mi napiste ci mozem byt sucastou tejto temy a vas, dakujem
Ajulka noo ale mne vobec ziadny alkohol,ani vino nechuti,len ked ma niekto marodky,tak symbolicky pripitok vypijem.Ale ziadne oslavy nerobime,ani slavnostnu veceru.Ta bude az o rok ked bude oslavovat 50-tku.len olivy+syr+ sampus,a hotovo,aspon nemam nastrahy doma.