pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte dievcata,nemajte obavy ja stale na vas myslim aj ked nie som na nete ale kazi sa nam mame chybu v sietovom kabli vcera som mala riadne nervy potrebovala som sa spojit s dcerou je v zahranici no na chvilu to islo potom som aj vam pisala ale mi to neodoslalo a do teraz nam to neslo takze preto nepisem kalamita tu nebola obislo nas to ale zima je riadna dnes som bola rano v praci a este mam aj na doma nemam cas akosi na nic,rano som zjedla pomaranc a kiwu a na obed brokolicovu polievkua potom zas ovocie a tak zajtra si dam raznici a zaleninku ostatny budu mat zemiakovu kasu a tu si ja necham na druhy den ,potesilo ma ze na mna myslite ste fakt super kamosky ak by som tu nahodou nebola tak opravujeme internet ten kabel inac som vzdy s vami my to dokazeme spolocne vy moje musketierky a doschudnutia nech sa nam dari spolocne
ahojte dievcata,este metracek sa neozval,ako sa dari jej.Ale dufam,ze sa coskoro ozve,doschudnutia dievcence.
ahojte kočice,
internet je stále spomalený, vonku mrazivo a fujavica trochu utíchla no vyšlo slniečko a bez slnečných okuliarov sa nedá ísť ani na prechádzku... nastrúhané jablká s orieškami mi na obed nestačili a ešte vyhrýzam sušené ovocie...
Ahojte dievcata,
metracek,Ajulka,pravdepodobne ste z kalamitnych oblasti,nie je obvykle,aby ste sa odmlcali,tak Vam prajem skory navrat na forum.
Dufam,ze ste v poriadku,tak sa hned ozvite a poinformujte co sa deje.
Vela sil,nielen v zhadzovani kil.
Pa a drzte sa :)
Dobre ranko dievcata,tu v Ba krasne svieti slniecko.ja uz som bola v obchode nakupit,a zasobila som sa krasnymi jablckami.Mandarinky mam este doma,a vcera som si osupala cely citron,a nakrajala si ho na platky,a trosicku pocukrovala praskovym cukrom.Musela som nieco take,mala som potrebu,ale uz je dobre,moje dni rano prisli.idem sa pustit do upratovania.A na obed si uvarim korenovu zeleninku v bujone.doschudnutia musketierky.
dobre ranecko spolubojovnicky vam prajem.Ale sa nam pocasie pokazilo,a to uz sme chodili nalahko.Doschudnutia musketierky.
tak dievcata nasla som to a indicke placky na zajtra uz mam upecene WALERI pozor lebo chripka stale ciha a to pocasie jej napomaha tak doschudnutia musketierky
Ahojte dievcata.ja som teraz dopila zazvorovy cajik,dobre padol.Popcasie hruza,tak si este idem vytlacit citron do vody.A zajtra si spravim cestovinky s paradajkovou omackou domacou.Doschudnutia musketierky.
Dievcata,mna chytila taka zimnica,ze som ani chodit nemohla,chcela som si uvarit zazvorovy cajik,ale neslo to.
malo som na mysli tento....
No,uz to troska preslo a cajik sa chladi,to pocasie je desne...
Vela pohody Vam prajem.
pa
AJULKA dakujem pohladam i ked ty si mi to vlastne uz napisala