Kamarátka na chudnutie

Ajulka

...ženy ďakujem, po Vašich príspevkoch mám pocit, že som dokázala neuveriteľné veci... dnes ale nebol žiadny prehrešok (pomaranče, kuracie stehno na kyslej kapuste, večer 1/2porcie)... zajtra asi vytiahnem šošovicovo-zemiakovú polievku z mrazničky a mám voľno od varenia...
Pevnú vôľu a kilá dolu!!!

metracek

HELUS ja som si ten cajik tiez kupila neviem ci je az taky na chudnutie no uvidime ja zajtra rano klasika ovocie ,zemiakova kasa a zelenina do prace si dam zeleninovy vyvar a daku zeleninu dnes som akosi vobec neni hladna ale smadna to byvam ako som sa naucila pit tak mi ta voda zacala chybat a to som kedysi ozaj malinko pila no co vsetko sa da naucit,WALERI ty mas akusi velku prestavbu bytu ta obdivujem ze ako to zvladas popri tom sa sustredit aj na chudnutie si super ozaj HELUS kedy sa mi odvazime ked sa AJULKA vazila v polovicke mesiaca ja sa asi odvazim po vitaminovom dni to je v stredu co ty na to tak doschudnutia dievcata

Helus

Ahojte dievcata,ja som dnes cvicila na fit lopte,aj poobede púrechadzka bola.TERAZ PIJEM CAJ PU-ERH.Zajtra mam na obed zeleninove ryzoto+zeleninovy salatik z cinskej kapusty,doschudnutia musketierky.

metracek

ahojte dievcata,tak dcera dnes zohnala kamarata a dala opravit internet bol preseknuty sietovy kabel este ze sa to dalo hned opravit som velmi rada,AJULKA super ze si dala dole 1 kilecko niekedy sa vaha zastavy a ja mam dojem ze to len skusa nasu pevnu volu to nase telo JA si vzdy predstavym aku som mala vychodziu vahu 7.1.a teraz kolko kil mam dole a nechcem si predstavit keby som si k tej povodnej vahe pribrala niekolko kil to by bola pohroma ja tu 90 dnovku dotiahnem do uspesneho konca prehresok sem tam moze byt ale zdrave stravovanie to neohrozuje ved sa neprejedame zvladneme to ja som dnes mala na obed raznici s rajcinami a vobec som neni hladna ten zaludok sa stahuje pomaly ale urcite teraz som uz 3 dni necvicila necitila som sa dobre ale od pondelka si dam zase doma brusaky uz mi aj chybaju,tak dievcence drzime sa a doschudnutia

waleri

Ajulka,dobre, aj kilo je na radost.
Gratulujem.

Ja mam doma este stale nevyhovujuce podmiemky a tak sa snazim aspom nepribrat a ako tak zvladat stravovanie,ale necakam ziadny zazrak, tento tyzden by sme mali ukoncit prace a potom budem upratovat a upratovat a nabehnem na rezim.

Tak sa drzme a pokracujeme,pomaly,ale isto...

Myslim na Vas ....

pa

Helus

Ajulka prijmi moju srdecnu gratulaciu.ja uz som po obede,ale citim sa nejaka este hladna,aj vyvar som vypila.Ale idem von na prechadzku,tak tom hadam prejde.a mozno sa zastavim niekde na kavicku,trochu zrelaxovat,priatelm ide do prace a pride domov az o 0.30 tak mam poobede pre seba.Vecer si zacvicim+ bicykel.Doschudnutia,a drzim nam palceky.

Ajulka

Dobré ráno kočky,
dnes ma čakalo váženie v polovici 30dňovky. Za posledné dva týždne išlo dole len 1kg. Riadne sa to spomalilo ale čo by som potom zhadzovala ďalších 45 dní?... :) ....a prehreškov bolo v poslednej dobe viac ako na začiatku...
Teším sa na ďalšie zhodené kilá a vašu podporu baby. Doschudnutia.

Helus

Ahojte dievcence,prajem vam pekne nedelne ranko.
Aminka vitam ta medzi nami.Ja pijem moju kavicku+cajik+vodu,ranny ritual musi byt.A idem si nakrajat jablcka.Pekny den vam dievcata prajem.

aminka

ahojte :)
Mam 21 rokov, 163 cm a 53 kil. Viem ze to nie je vela ale aj napriek tomu by som chcela zhodit 3 kila, pretoze mam velky zadok a brusko mam taktiez velke. Verim ze upravou stravy a cvičenim sa mi to podarí. Minuly tyzden som začala na intraku od ranajko az po veceru vsetko mi islo super krasne, nejedla som ani sladkosti, ak som na ne mala chut zobla som si do suseneho ovocia. po 19:00 hodine som uz nejedla vobec, no a prisla som domov na vikend a vsetko som poakzila. uz druhy den..jedla som rizoto o 20:00. nie vela mozno 4 PL..ale aj tak. a to nehovorim o sladkostiach. doma ma to vsetko pokusa :( inak chodim 2x tyzdene cvicit kazdy vecer svihadlo, drepy brusaky aspon 30 minut..vysledok som dnes nevidela ziaden kedze som to pokaslala.

Helus

ahoj metracek,som rada,ze si sa ozvala.ja som dneska porusila,po obede som zjedla 2 pecene zemiaky.Boola som strasne hladna.Aj to sa stava,ale nezabijem sa pre to.zajtra rano jablcka,a obed bude pecene stehno+ dusena brokolica,to iste aj vecer.doschudnutia musketierky.