Kamarátka na chudnutie

Helus

Ahojte baby,ja budem mat na ranajky pomarance,obed-fazulove lusky dusenne+ volske 2 oka.A samozrejme,aj vyvar+1 grahamovy rohlik.Mam chut na take zeleninove jedlo.

Helus

Ahojte baby.
Carey,aj tak si musim kupit pekne spolocenske.ved sa mi vydava dcera.ja si idem zabicyklovat,a este poumyvat podlahu,nech mam pohybu trosku.prajem vam pekny zvysok vecera.

carey

Pekny vecer zelam, ja som si akurat robila veceru, tak ze si vas precitam zatial.
Metracek tak s tvojou dcerou sme na tom vekovo rovnako, kedze ja mam 25 :) Ja sa uz strasne tesim na tu svadbu, lebo sa vydava velmi dobra kamoska, tak dufam ze budem vyzerat lepsie ako teraz.

Helus tak aspon nemusis vyvalit peniaze za drahe saty, ked len v rifliach a botaskach :))) ale uvidis ako to nakoniec bude.

Helus

ahojte spolubojovnicky.Ja teraz pijem kavicku,a mam uvareny aj zeleny cajik.Mala som veliku chut na nu,aj ked som dnes schcela kavu obmedzit,ale nevadi.Bola som u dcery a mali doma tortu+ zakusky,z oslavy,ja som si len cuchla,a vratila som to naspat do chladnicky.kupila som jej ladovy salat,a ked som ho davala do chlaDNICKY,TAK SOM TAM OBJAVILA TIE ZAKUSKY.Vobec nemam chute na take sladkosti,ja skorej gumovych medvedikov.
Metracek moj zlaty,vobec sa nemienim vratit do predoslych kolaji,a take baby nemozem opustit.A pevne verim,ze ked skoncime 90 dnovku,tak sa tu budeme stale stretavat,a pisat si,aj ked budeme mat nejake prehresky.Inac aj dcera sa vydava v oktobri,tak musim si kupit saty,ako svadobna mati,si nemam co obliect.A ja budem mat svatbu vlastnu v rifliach+ botaskach,to som sa vcera dozvedela od priatela,on sa tak chce zenit,ziadne obleky ani saty.Noo botasky mam cisto nove,ale povedala som mu,ze rifle by som si mala kupit nove na tu svatbu.zasmiala som sa na tom,ale ako ho poznam,tak to mysli uplne vazne.Ale rifle si kupim az ked schudnem aspon tych 5 kil.Inac som si nakupila kopec ovocia+ zeleniny,a idem si spravit salat ladovy+paradajky.Doschudnutia musketierky.

metracek

CAREY dcera ma 24 rokov som zvedava na tvoje vazenie my ideme na svadbu v juli a tiez sa tesim ze si kupim nove saty ale to som si dala ako ciel vcera som bola v lidli tak som si kupila to dlhe tricko s kratkym rukavom za 5 eur a velkostM ale je pravda ze boli take vacsie ale ten pocit dobry a sedi mi superja vypijem tak 2l vody za den to mi fakt ze staci ale v lete dam urcite viac tak doschudnutia

carey

Helus, ked mas menzes mozes mat aj o 2kg viac, na to pozor, vtedy sa radsej nevaz, lebo telo zadrziava vodu a ty este ked tak vela pijes...takze hlavu hore, nic sa nedeje, sak ked zdravo papas a aj mas pohyb nemozes priberat a ked tak tak svalovu hmotu a nie tuk :)

Metracik mas pravdu, telo nas asi len skusa ci vydrzime, inak mozem sa spytat kolko ma rokov tvoja dcera? Je fain ze sa prida k nam. Inak aj ja idem v juni na svadbu a chcem si kupit pekne saty.

Do schudnutia!

Zuzana76

Ahojte dievčatá, ja som začala s 90-dňovkou 20.02.2013 s váhou 88kg a dnes mám "úžasný" vodový deň. Takže zajtra ráno si stúpnem na váhu a uvidím ... Dám vedieť...

metracek

HELUS normalne si ma zaskocila ale neopavaz sa vzdat nenaberas z toho bicykla svalovu hmotu a vazis sa vzdy len rano na lacno a na tom istom mieste ja vzdy sa vazim len rano naha a uz sa nevazme az na ten vodny den ja ked mam menzes tiez sa citim nafuknuta a vtedy by som sa na vahu ani nepostavila uvidis kila pojdu dole to len nas tak telo nase skusa ci sa zas nevratime k starej strave ale nie NEVRATIME a kila musia ist dole mame na to este 2 mesiace a spolu to vydrzime akurat som si pisala z dcerou ze ake mam skvele kamosky na internete jak sa nam spolu dobre chudne a ona ze ked pride domov prida sa k nam uz sa tesim tiez chce dat dole 10 kg do leta ideme na svadbu tak nech vypadame drzime sa dievcata doschudnutia

Helus

Ahojte dievcata moje.
Metracek,ja som skoro rano infarkt dostala,postavila som sa na vahu,a mam o 1 kilo viacej.A to som v nedelu vymienala baterku vo vahe.sice mam este menzes,ale to nehra vobec asi rolu.tak ja idem chudnut,a este som pribrala.Noo som smutna,ale nevadi,idem dalej,vody pijem denne aj 3 1/2 litra,aj prechadzky rychle,aj bicikel,a ja idem hore s vahou.beriem sice kopec liekov,ale to nemoze byt z toho.Inac Matracek ja som vcera uplne zabudla na cokoladu,ja vzdy na nu zabudnem,asi mi nechyba vobec.noo krasne nam svieti slniecko,poobede som objednana ku kadernicke,tak aspon z toho budem mat radost,ze som krasne ostrihana.Doschudnutia musketierky.